Nie widzia³em tu takiego tematu.
Ja wolê Butterfree, bo pokemony z 3 gen. w ogóle mi siê nie podobaj±, no mo¿e oprócz paru. A tak w ogóle, wygl±da bardziej bojowo.
Sygnatura użytkownika
Ukoñczy³em:FR
Masz problem z pokami? Pisz na PW!
ej, spokojnie, po prostu maronowi siê pomyli³o ze spiritombem i lexim którzy nabijali ankiet jak leci.
wracaj±c do ankiety na mój gust jest ona bez sensu, bo nie ma w nije ¿adnej sensacji miêdzy tymi dwoma pokami.
ale ¿eby oftopa nie by³o to dajê na Bueatyfly.
dobre statsy do pierwszych dwóch liderów w Hohen.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
A ja dam na Beautifly. Wiêcej gracji i fajniejsze ataki.
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Powinien byæ warn dla u¿ytkownika powy¿ej, dlaczego nie dawaæ ankiet? To moja pierwsza
Mo¿esz mi powiedzieæ na jakiej podstawie Maron ma dostaæ warna? W sumie to dobrze, ¿e to nie od ciebie zale¿y.
Po za tym jak ju¿ dajesz ankiety to jakie¶ z sensem, a ta nie ma go w ogóle; równie dobrze mogê daæ ankietê „Kogo wolisz, Rattata czy Arceus’a?” lub ponabijaæ miliard innych porównywalnie bezsensownych.
¯eby nieby³o off’a to oba pokemony lubiê tak samo i zajmuj± u mnie takie same miejsce w hierarchii, ale je¶li mam ju¿ siê decydowaæ to zag³osujê na Butterfree, gdy¿ mam wiêkszy sentyment do tej generacji.
Powinien byæ warn dla u¿ytkownika powy¿ej, dlaczego nie dawaæ ankiet? To moja pierwsza
kurnik móg³by¶ trochê wyczy¶ciæ?
Nie, nie pomyli³em siê. PO prostu za du¿o ju¿ jest ankiet, wiêc niech ta bêdzie twoja ostatnia. Poza tym nie wiem czy nie jeste¶ spiritombem, po tym jak mu powarnowa³em!
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Maron, sorry oceni³em ciê zbyt pochopnie. Nie nie jestem spiritombem, nawet nie znam tego usera. Jeszcze raz sorry, mo¿ecie zamkn±æ temat jak chcecie.
Sygnatura użytkownika
Ukoñczy³em:FR
Masz problem z pokami? Pisz na PW!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.