Wodospad szumia³, zag³uszaj±c nasz± wymianê zdañ. Chmury zbiera³y siê na burzê, b³yskawice rozbrzmiewa³y w powietrzu, a p³omienie z³owieszczo trzaska³y dooko³a. Naprzeciw mnie sta³a dziewczyna, któr± kocha³em, teraz jest gotowa mnie zabiæ. Czy to tak siê musia³o skoñczyæ? Dlaczego wszyscy, których spotykam i których kocham, koñcz± w bólu i cierpieniu? Kom. Archie, Red, Nero. Lista jest d³uga. Ale nagle, poruszenie, doskok mojej dziewczyny do mnie. L±dowanie przede mn± i szybka wymiana ciosów. To, ¿e czerpali¶my moc z legend regionu Unova, dawa³o nam wiêksz± szybko¶æ i si³ê, ka¿dy cios by³ bardziej precyzyjny, szybszy i mocniejszy ni¿ normalne uderzenie.
Ka¿dy atak Melody by³ precyzyjne blokowany przez instynkt legendarnego pokemona. Cios za ciosem, blok za blokiem, czu³em jednocze¶nie ¿ar i smutek w swym sercu, determinacjê i rezygnacjê, wewnêtrzny konflikt bestii i cz³owieczeñstwa toczy³ siê wewn±trz mnie. Jeden z ciosów odrzuci³ nas od siebie. Znów wyl±dowali¶my naprzeciw siebie. Jej oczy, które teraz l¶ni³y b³êkitem, pomimo tego, ¿e nie by³y jej, pasowa³y równie piêknie do jej piêknych rudych w³osów.
-Ch³opcze, wiem, ¿e j± kochasz, ale nie mo¿esz zmieniæ przeznaczenia! My to Yang, a one to Yin, równowaga musi byæ zachowana! – Rzek³ Zekrom. On mia³ racjê, pomimo i¿ byli¶my Bli¼niaczymi Nexusami, nie mogê nic na to poradziæ. Instynktowny ruch, doskok i cios, precyzyjnie trafiaj±cy w podbródek, wyskok i potê¿ny cios z ³okcia w g³owê, który wbi³ przeciwniczkê w ziemiê. L±dowanie i szybki odskok na bezpieczny dystans. To wszystko instynkt pokemona, który jednocze¶nie mnie przera¿a³ i zadziwia³. Starcie spojrzeñ i jednoczesne przes³anie w obie strony :
” Czas zakoñczyæ t± walkê.”
W mojej piê¶ci poczu³em nap³yw elektryczno¶ci, utworzy³ siê w niej swoisty piorun kulisty, za¶ w d³oni mojej nemezis, powsta³a rozwa¿ona kula ognia. Wyskok, lecieli¶my sobie, w uszach tylko szum wodospadu i trzaski p³omieni. Przez chwilê przewinê³y mi siê wszystkie chwile spêdzone razem z Melody, ale… je¿eli przeznaczenie chce, by¶my walczyli i zginêli…. Niech ona zginie ostatnia. Dystans siê zmniejsza³, jej b³êkitne oczy by³y coraz wiêksze, a¿ w koñcu, obydwoje krzyknêli¶my imiona swojego przeciwnika i starli¶my ciosy. Powsta³a dziwna jawa. Nie byli¶my w niej potworami tylko zwyk³ymi lud¼mi, w momencie, kiedy siê poznali¶my. Podeszli¶my do siebie, poca³owali¶my i..wszystko...znik³o.
TOM II DO DOWNLOADU DOPIERO W OKOLICACH 20 MAJA!!!
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 25 Lipiec 11, 12:29, w ca³o¶ci zmieniany 7 razy
"wi³" przeciwniczkê w ziemiê? Jezu, dziwnie to brzmi
Ja chcê ju¿ pierwszy rozdzia³ 9,9/10
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
No wiesz co? Ja tu wracam pe³ny mobilizacji i chêci do przeczytania twych wypocin, a tam NIC?!
Raczy³by¶ zauwa¿yæ, ¿e Domin poprawia oceny, gdy¿ chce siê dostaæ do technikum, a ty od razu do niego z jap±. Te¿ ma w³asne ¿ycie, które nie opiera siê tylko i wy³±cznie na pisaniu... Jasne?
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Lecia³am na grzbiecie Salamance’a mojego ojca. Z ¿alem w sercu, ¿e muszê zostawiæ wszystkich moich bliskich. W kieszeni kurtki pokeballe i zdjêcie ca³ej naszej dru¿yny. Wyci±gnê³am je. Byli¶my tam wszyscy, ja, Nero, Mama, Elise, Solo i Power. Wszyscy s± szczê¶liwi i gotowi do s³u¿by, ja te¿ by³am szczê¶liwa. Tego dnia, sk³ama³am, z³o¿y³am obietnicê, której nie dotrzyma³am. W tym momencie, medalion zapiek³ mnie na piersiach. Im bardziej siê oddala³am, wydawa³ siê bardziej roz¿arzony i ciê¿szy. Nie chcia³am wiêcej my¶leæ o tym co siê mo¿e staæ z Powerem, ani te¿ o tym jakie bêdzie teraz nasze ¿ycie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Przeczesuj±c Las Eterna, moje my¶li goni³y swoim w³asnym torem. Chcia³em by to wszystko by³o nieprawd±, by siê okaza³o ¿e j± porwali czy cokolwiek, ale im d³u¿ej o tym my¶la³em, tym bardziej by³em wkurzony, ¿e to w³a¶nie dzisiaj, w ka¿dej chwili mogê przestaæ byæ Nexusem. Po chwili zda³em sobie sprawê, ¿e gdybym nie wst±pi³ do PPD, nic takiego by siê nie wydarzy³o, nie pozna³bym Melody, nie by³bym Nexusem, nic by siê nie sta³o.
-Giratino. Czy zdarzy³o siê kiedy¶, ¿e Nexus pope³ni³ samobójstwo?
-Power, czemu zadajesz mi to pytanie?
-Po prostu, czy tak siê kiedy¶ sta³o.
-Nie, to niemo¿liwe, gdy Nexusowi zagra¿a niebezpieczeñstwo, musimy go ochroniæ. Niewa¿ne w jaki sposób.
Nagle wszyscy stanêli. Yellow chyba dosta³a jak±¶ informacjê od Nero co do po³o¿enia Melody.
-Pos³uchajcie – zaczê³a - Melody wyl±dowa³a niedaleko, jest dooko³a niej grupka gruntów, zdj±æ ich i przej±æ cel. Starajcie siê ich nie uszkodziæ, mog± mieæ jakie¶ informacje. Po Przechwyceniu celu, rozproszymy siê, a Solo i ja ruszymy z Powerem, by w razie czego go os³aniaæ. Spotkamy siê w tym miejscu 20 min po zakoñczeniu akcji. Rozproszcie siê i do roboty!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Salamance wyl±dowa³. By³a to polana, dosyæ du¿a, po¶rodku niej znajdowa³ siê du¿y transportowiec powietrzny, mo¿na by³o dostrzec otwarte wej¶cie do doku. Przy wej¶ciu sta³a 4 dziwnych ludzi w p³aszczach i w kapturach na g³owach, by³a to 3 mê¿czyzn i jedna kobieta.
-Wejd¼ proszê. – rzek³a kobieta wskazuj±c rêk± na wej¶cie. W tym momencie, z nik±d pojawi³ siê dym. Ludzie w p³aszczach mnie zas³onili. Co¶ mnie chwyci³o z ty³u i wyrzuci³o w powietrze. Dym podra¿ni³ mi oczy, lecz gdy obróci³am g³owê, nie mia³am w±tpliwo¶ci.
-Power?
-------------------
Oceniaæ, krytykowaæ, komentowaæ
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Po pierwsze... NIE!!!! Czemu takie krótkie T.T
Po drugie... To wspomnienie o zdjêciu... Kiedy je oni cyknêli?
Po trzecie... Patrz po pierwsze... Tego nie da siê oceniæ, za krótkie T.T Tyle... Kiedy tom drugie bêdzie do pobrania?
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Cytat:
10-15 czerwca ,a krótki bo weny zbytniej nie mia³em :P
[ Dodano: 1 Czerwiec 11, 14:05 ]
jak dam radê mo¿e jeszcze w tym tygodniu maznê drugi
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.