POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
24 Styczeñ 17, 16:12
Best Wishes DA!
Autor Wiadomo¶æ
Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 16 Marzec 13, 23:47   Best Wishes DA!

Premierê kolejnego sezonu w Japonii zaplanowano na 25 kwietnia 2013. Bohaterowie maj± podró¿owaæ w nim po Wyspach Dekorora (DA to skrót od Dekorora Adventures). Bohaterowie maj± zwiedziæ m.in. wyspê zamieszkana przez dzikie Oshawotty, spotkaæ profesora Oaka, który ma problemy z Rotomem oraz Jirachiego. Sezon zapowiada siê pasjonuj±co :D

Ostatnio zmieniony przez Conquest 23 Marzec 13, 16:03, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Microice 
Pewnie nie zna PokeMana
Mistrz pokemon

Do³±czy³: 21 Lut 2013
Sk±d: Tychy
Kontakt:
Wys³any: 23 Marzec 13, 13:48   

W koñcu ale najpierw musz± pusciæ w Polsce adventures.

Sygnatura użytkownika
Domin mój Mentor <3

Hyu 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 23 Wrz 2012
Kontakt:
Wys³any: 23 Marzec 13, 15:34   

pasjonuj±co*
Ja bym siê nie napala³, znowu bêdzie syf, ki³ i mogi³± :< Powrót starszych bohaterów nic tu nie da ....

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 23 Marzec 13, 15:50   

Z jednej strony mo¿e i nie. Ale z drugiej w jaki¶ tam obrazkach które niedawno pokazali widaæ jak Ash spotyka Butterfree. Widzimy te¿ po¿egnanie z kelnerzyn± i smocza panienk± co dla mnie jest plusem. No i Clair siê poka¿e.

Seria z N'em jest moim zdaniem w miarê. Wiêc nie skre¶lam od razu i tego.

Sygnatura użytkownika

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 23 Marzec 13, 16:13   

Hyu napisa³/a:
pasjonuj±co*

Dziêki, ju¿ poprawione.

Hyu napisa³/a:
Ja bym siê nie napala³, znowu bêdzie syf, ki³ i mogi³± :<

Có¿ za brak optymizmu. Mi te zapowiedzi bardzo siê podobaj±. Bêdzie dobrze! :D

Hyu napisa³/a:
Powrót starszych bohaterów nic tu nie da ....

Nie znasz siê zbytnio na marketingu, prawda? :vabi:

Mi zawsze powroty starych bohaterów siê podobaj±. Mo¿na ich obejrzeæ w zwierciadle czasu... i ta nadzieja, ¿e SDI wybierze prawid³owy g³os ^^

kowalt napisa³/a:
Z jednej strony mo¿e i nie. Ale z drugiej w jaki¶ tam obrazkach które niedawno pokazali widaæ jak Ash spotyka Butterfree. Widzimy te¿ po¿egnanie z kelnerzyn± i smocza panienk± co dla mnie jest plusem. No i Clair siê poka¿e.

Zmiany w bohaterach na plus. Clair, shiny Druddigon, dwa Dragonite'y (czy¿by jeden ewoluowa³ z Dragonaira Clair?) i Butterfree (Butterfree! Po tylu latach!). Kroi siê kilka ciekawych w±tków, mo¿na pospekulowaæ :ognia:

kowalt napisa³/a:
Seria z N'em jest moim zdaniem w miarê. Wiêc nie skre¶lam od razu i tego.

Jest dobra i widaæ progres :)

Dajê nowy obrazek:

Ostatnio zmieniony przez Conquest 23 Marzec 13, 16:14, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Hyu 
Gapa, gubi PokeBalle

Kontakt:
Wys³any: 23 Marzec 13, 17:57   

Jestem krytyczny bo.... Chcia³bym w koñcu zobaczyæ odcinek, który nie zanudzi³ by mnie, nie by³ fillerem z du** wyjêtym. Dawnej te¿ hypi³em z tego, ¿e zobaczymy postaæ z starszych serii. Seria z N'em te¿ jaka¶ tam super nie jest... Anime by³o do zniesienia jeszcze do koñca Sinnoh, potem ju¿ tragedia :<

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 23 Marzec 13, 19:55   

Hyu napisa³/a:
Jestem krytyczny bo.... Chcia³bym w koñcu zobaczyæ odcinek, który nie zanudzi³ by mnie, nie by³ fillerem z du** wyjêtym. Dawnej te¿ hypi³em z tego, ¿e zobaczymy postaæ z starszych serii. Seria z N'em te¿ jaka¶ tam super nie jest... Anime by³o do zniesienia jeszcze do koñca Sinnoh, potem ju¿ tragedia :<

Mo¿e Czerñ i Biel by³a s³aba, ale od ¦cie¿ek Przeznaczenia kolejne sezony s± coraz lepsze. Anime pozbywa siê schematów, miesza ¶wie¿o¶æ z histori±, w wyniku czego wró¿ê mu sukcesy :D

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 23 Marzec 13, 20:51   

Widzê ¿e¶ nie widzia³ jeszcze ligi Unovy Conquest.

Dla mnie anime skoñczy³o siê po Johto. A nawet gdzie¶ w trakcie ju¿ siê gubi³o.

Chronicles jest w porz±dku ale o tym pisa³em setki razy.

Unova jedzie równo po ca³ej lini. No mo¿e potem jest nieco lepiej lecz wci±¿ kiepsko. Liga to pora¿ka. Przyg³upi filler o zgubionym smoczku w samym ¶rodku walk. A pojedynki takich postaci jak Virgil sp³ycone prawie do zera.

Seria z N'em jest zno¶na. Spodziewa³em siê czego¶ wiêcej ale jest okiej. Nie jest to tak jak na pocz±tku ale i nie jest ¼le jak chocia¿by w Hoenn. Ale pamiêtaj±c N'a z gier mog³o byæ lepiej. Sam film mo¿e byæ fajny.

A wracaj±c do nowej serii.
Zauwa¿y³em Croconawa. Czy¿by Totodail Asha mia³ ewoluowaæ? Wtedy mo¿e i Azumarill by³by Marillem Traceya. Mo¿e kaczka i o¶miornica nieco psuj± t± teoriê ale kto ich tam wie.

Sygnatura użytkownika

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 23 Marzec 13, 21:07   

kowalt napisa³/a:
Widzê ¿e¶ nie widzia³ jeszcze ligi Unovy Conquest.

Nie, uznajê tylko polsk± wersje dubbingow± xD ^^

kowalt napisa³/a:
Dla mnie anime skoñczy³o siê po Johto. A nawet gdzie¶ w trakcie ju¿ siê gubi³o.

Jak ja czêsto widzê takie stwierdzenie i jak¿e mnie ono boli. Przecie¿ sezon Advanced, który mieli¶my po Johto nale¿y do najlepszych. Ciekawa fabu³a, malowniczy region, nawet dobry dubbing polski. Zreszt± ca³a Advanced Generation jest zrobiona ca³kiem ciekawie - jest sporo fillerów, ale naprawdê sensownych.

kowalt napisa³/a:
Chronicles jest w porz±dku ale o tym pisa³em setki razy.

A ja setki razy potwierdza³em : P

kowalt napisa³/a:
Unova jedzie równo po ca³ej lini. No mo¿e potem jest nieco lepiej lecz wci±¿ kiepsko. Liga to pora¿ka. Przyg³upi filler o zgubionym smoczku w samym ¶rodku walk. A pojedynki takich postaci jak Virgil sp³ycone prawie do zera.

Jak ju¿ obejrzê, rozpiszê siê na ten temat! :omg:

kowalt napisa³/a:
Seria z N'em jest zno¶na. Spodziewa³em siê czego¶ wiêcej ale jest okiej. Nie jest to tak jak na pocz±tku ale i nie jest ¼le jak chocia¿by w Hoenn.

Ju¿ wy¿ej skrótowo napisa³em co s±dzê o anime w Hoenn :vabi:

kowalt napisa³/a:
Ale pamiêtaj±c N'a z gier mog³o byæ lepiej. Sam film mo¿e byæ fajny.

A na film to r±czki zacieram, zapowiada siê najlepszy od ósmego :D

kowalt napisa³/a:
A wracaj±c do nowej serii.
Zauwa¿y³em Croconawa. Czy¿by Totodail Asha mia³ ewoluowaæ? Wtedy mo¿e i Azumarill by³by Marillem Traceya. Mo¿e kaczka i o¶miornica nieco psuj± t± teoriê ale kto ich tam wie.

Cyndaquil ewoluowa³, to mo¿e teraz kolej na Totodile'a? Jemu te¿ nale¿y siê :D Oby tylko nie przesta³ po ewolucji tañczyæ xD

Ostatnio zmieniony przez Conquest 23 Marzec 13, 21:09, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Hyu 
Gapa, gubi PokeBalle

Kontakt:
Wys³any: 23 Marzec 13, 23:32   

Conquest, Hoenn to by³a tragedia... Wcale nie ze wzglêdu na brak polskiego dubbingu :< Tylu fillerów nie by³o chyba w ¿adnej innej serii xD

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: