Aha, jedna sprawa... Tam pod koniec jest taki epicki tekst "Mars i Melody te¿ siê znale¼li przy mnie." Nie powinno byæ "znalaz³y siê"?
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
-Red i Yellow z regionu Kanto, do us³ug.-Odpowiedzia³ mê¿czyzna.
Oboje zrzucili p³aszcze z siebie, zobaczy³em wysokiego bruneta, oko³o 25 lat w niebieskich jeansach, czarno-bia³ych adidasach, czerwono-bia³ym bezrêkawniku i bia³± koszulk± pod ni±. Nosi³ na g³owie czerwono-bia³± czapkê, na plecach mia³ br±zowy plecak typowy dla traperów.
Za¶ Yellow mia³a d³ugiego do kolan, blond kuca, s³omiany kapelusz i typowe, wiejskie ubranie oraz skórzany pas, do którego ma przyczepione pokeballe.
-Power, pos³uchaj- zaczê³a Yellow – To ty jeste¶ ¿ywicielem Giratiny tak?
-No…. chyba tak. - Odpowiedzia³em
-Red, bierz go, ja siê zajmê Cyrusem. – Odpowiedzia³a blondyna.
Po chwili Red wypu¶ci³ swojego Charizarda i chwyci³ mnie za rêkê, po czym Charizard uniós³ nas w powietrze. Z racji i¿ Red sobie siedzia³ na Charizardzie a mnie owy pok trzyma³ za barki nad 15 M nad ziemi±, zacz±³em trochê panikowaæ.
-Ej, ch³opie, nie ma tam ¿adnego wolnego miejsca? - - Spyta³em lekko siê wierc±c.
-Nie i przestañ siê wierciæ bo spadniesz, a tego chyba nie chcesz co? – Spyta³ trener.
Gdy Mewtwo zobaczy³ mnie odlatuj±cego wystrzeli³ Shadow Beam’em, lecz Staraptor Mars u¿y³ Ominous Wind i zniwelowa³a atak.
--To jaki jest plan? – spyta³a Melody.
-Ja siê zajmujê Shadow Mewtwo, a wy Cyrusem – odpowiedzia³a Yellow.
-Co?! Nie dasz rady! – Odpowiedzia³a Mars.
-I co z tego? – odpowiedzia³a ju¿ lekko nerwowo blondyna- Musimy zyskaæ na czasie dla Powera i Reda ile tylko siê da. – Doda³a wypuszczaj±c ze swoich boli Arcanine’a i Pikachu,.
-Jak to? – spyta³a Melody – O co chodzi?
-Je¶li plan siê powiedzie –zaczê³a Yellow siadaj±c na grzbiecie Arcanine’a – To Power zyska nowe mo¿liwo¶ci.
-Co?!-Spyta³y obie zdziwione?
-Nie mamy czasu, musimy zyskaæ na czasie. Chuchu, wskakuj .-Powiedzia³a Yellow, po czym jej Pikachu wskoczy³a na g³owê Arcanine’a.- Ruszaj Arcanine!
Pokemon gwa³townie ruszy³, Melody i Mars nie maj±c nic lepszego do roboty pod±¿y³y jego ¶ladem.
Mewtwo wsta³ i zmierzy³ wzrokiem swoje przeciwniczki. Wystawi³ jedn± z r±k przed siebie, jego oczy zaczê³y ¶wieciæ na czerwono, po czym macn±³ ogonem i wystrzeli³ Shadow Wave w kierunku dziewczyn.
Niestety, nic wiêcej nie widzia³em. Gdy tak lecia³em z Redê, postanowi³ mnie w koñcu podci±gn±æ na Charizardzie, a mianowicie, chwyci³ mnie za praw± rêkê i uniós³ w powietrze.
-Nie ¿ebym co¶, ale to nie jest nawet 3 klasa! – krzykn±³em lekko spanikowany
-Pos³uchaj, je¶li jeste¶ ¿ywicielem Giratiny, to jeste¶ te¿ ch³opakiem z przepowiedni.-Odpowiedzia³ trener.
-Ch³opak….z przepowiedni? – spyta³em – Z jakiej przepowiedni?
-To d³uga historia – odpowiedzia³ Red, po czym wyj±³ z plecaka du¿y pier¶cieñ, z którego ¶rodka wystawa³y dwa poziome kolce, jeden krótszy, drugi trochê d³u¿szy – To Trigger, je¶li siê nie mylê, pozwoli ci on u¿ywaæ mocy Giratiny, gdy tylko bêdziesz chcia³.
-Ale Red, o co chodzi?! Jaki ch³opak z przepowiedni, jaki Trigger?! – rykn±³em ju¿ nie¼le wkurzony.
Lecz Red zamiast odpowiedzieæ, w sekundzie na³o¿y³ mi pier¶cieñ na prawy nadgarstek, d³u¿szym kolcem do mnie, gdy tylko dotkn±³ mojej skóry, poczu³em przeszywaj±cy ból, ten sam jaki by³ przy pierwszym u¿yciu mocy Giratiny.
-Powodzenia m³ody, dasz sobie radê.-powiedzia³ Red po czym pu¶ci³ moj± rêkê, a ja zacz±³em spadaæ w dó³.
Solo za¶ mia³ w³asne sprawy, walczy³ z dziesi±tkami Shadow Pokemonów, ochraniaj±c cywili. Rotom mu pomaga³, w³a¿±c w ró¿ne przedmioty elektryczne i u¿ywaj±c najwy¶mlniejszych ataków.
„Sk±d one siê do cholery bior±?!” – My¶la³ techno pata.
Pokemony siê gromadzi³y i nie by³o widaæ ich koñca. Rotom by³ ju¿ lekko zmêczony, Solo te¿ tego nie ukrywa³. Bia³ow³osy zacz±³ siê rozgl±daæ za czym¶ u¿ytecznym dla Rotoma, po czym zobaczy³ star± pralkê.
-Rotom, do pralki! – Krzykn±³ Solo.
Duszek pos³usznie wskoczy³ do pralki i po chwili przej±³ j±, po czym podlecia³ do swojego pana.
-Rotom, Surf, pe³na moc!!! – Rozkaza³ technopata.
Pokemon wezwa³ falê, która zmiot³a wszystkie pokemony, co da³o Solo szansê na ucieczkê.
Elektro duch wyszed³ z pralki i pod±¿y³ za trenerem. Solo schowa³ siê za jednym z kawa³ków betonu, usiad³ na nim i próbowa³ z³apaæ oddech.
Lecz minê³a dos³ownie minuta i pojawi³ siê Galactic Grunt.
-Czego ku*** chcesz? – Spyta³ w¶ciekle Solo.
-Twojej ¶mierci – odpowiedzia³ Grunt wyci±gaj±c ball’a .
Lecz nim Grunt zd±¿y³ wykonaæ jaki¶ ruch Solo ju¿ by³ za nim zadaj±c mu potê¿ny cios piê¶ci± prosto w szyjê, co automatycznie go wyeliminowa³o. Ball wypad³ z rêki i leniwie potoczy³ siê po ziemi.
Na tyle Ball’a by³ znak na odznace Solo. Bia³ow³osy chwyci³ go do rêki i dok³adnie obejrza³ ten znak.
-Ale….sk±d? Sk±d on ma Muriañsk± technologie? Czy¿by….Rotom, idziemy – odpowiedzia³ techno pata chowaj±c Balla do kieszeni i ruszaj±c przed siebie.
powiedzie jak wysz³o i jak korekta, ew jakby kto¶ y³ to by mi na pw wys³a³ b³êdy
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 12 Czerwiec 10, 14:21, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Ok, koñczy siê Tom I, osoby chêtne do charakterystyk bohaterów i recenzjii ficka s± proszone o zg³aszanie siê pod mój numer gg 6985523, na maila lub pw,zg³oszenia przyjmuje do koñca czerwca
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Ostatnio zmieniony przez Maron 3 Lipiec 10, 16:35, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Ja za¶ spada³em ci±gle w dó³, a ból nie przestawa³ maleæ.
Po chwili wszystko zniknê³o i znów zobaczy³em przed sob± Giratinê wij±c± i pr꿱c± siê z bólu.
-Co tu siê do cholery dzieje?! – Spyta³em.
-To ja siê powinnam ciebie o to spytaæ, co ty robisz szczeniaku?! – Spyta³a w¶ciekle. – Po co nak³ada³e¶ Trigger?
-Nie chcia³em go na³o¿yæ, Red mi go na³o¿y³! – Odpowiedzia³em.
-A wiêc przepowiednia mówi prawdê – odpowiedzia³a smoczyca.
-Jaka przepowiednia do k**** nêdzy?! Powie mi kto¶, o co tu chodzi?!
-Co ty nic nie wiesz? Naprawdê jeste¶ taki têpy?! –Warknê³a Giratina.
-Ej! Smoczyca! A w buziê chcesz?! – Odpowiedzia³em gotuj±c siê.
Po chwili wróci³em do ¶wiata realnego. By³em kilka metrów nad ziemi±, zrobi³em przewrót w powietrzu, ugi±³em nogi i na szczê¶cie oby³o siê bez ¿adnych obra¿eñ. Za¶ dziewczyny radzi³y sobie ¶rednio.
Melody bieg³a na Cyrusa z Espeonem, ale ten zrobi³ unik zada³ cios w brzuch rudow³osej a pokemonowi kopa od do³u.
Mars za¶ zaatakowa³a z powietrza.
-Staraptor, Arieal Ace! – Rozkaza³a kapitan.
Ptak zacz±³ pikowaæ w dó³, gdy by³ ju¿ kilka cm nad ziemi±, jego lot wróci³ do normy i zacz±³ nacieraæ na Cyrusa z niebywa³± prêdko¶ci±. Mê¿czyzna odrzuci³ napastniczki na bok, lecz to nic nie da³o, Staraptor trafi³ go z pe³n± moc±. Si³a uderzenia powali³a szefa TG na ziemiê zobaczy³ Mars spadaj±c z nieba prosto na niego z no¿em w rêce.
Szef TG szybko wsta³, gdy rudow³osa by³a ju¿ blisko, Cyrus z³apa³ j± za nogê, zrobi³ karuzelê i w pewnym momencie j± rzuci³.
Yellow za¶ by³a nie lepsza. Arcanine, na którym jecha³a blondyna i jej Pikachu o ksywce Chuchu, ci±gle robi³ uniki. Kangur co chwila strzela³ seri± Shadow Balli a Yellow ci±gle strzela³a na przemiañ Flametrowherem Arcanine’a i ThunderBoltem Chuchu.
Dark Mewtwo odepchn±³ ataki do nadawcy i Yellow zosta³a pokonana.
Melody ci±gle walczy³a z Cyrusem i ze zmêczeniem.
-Nie rozumiesz, ¿e to przez ciebie on tak cierpi? - Spyta³ Cyrus robi±c unik.
-O czym ty gadasz? – Spyta³a nerwowo Melody próbuj±c zadaæ mu jakikolwiek cios
-O tym ¿e to przez ciebie twój ch³opak tak cierpi, to twoja wina ¿e musi przechodziæ te katusze.-Odpowiedzia³ mê¿czyzna - To twoja wina ¿e Giratina go wykañcza. To twoja wina ¿e JEGO DNI S¡ POLICZONE.
-ZAMKNIJ SIÊ! – Krzyknê³a w¶ciekle Melody.
Cyrus wykorzysta³ chwilê i chwyci³ rudow³os± za gard³o po czym mocno uderzy³ jej cia³em o ziemiê.
Rudow³osa próbowa³a wyrwaæ siê z u¶cisku lecz nie mia³a si³y.
Cyrus pochyli³ siê nad ni± przybli¿aj±c swoje usta do jej uszu.
-Gdyby¶ by³a m±dra, wiedzia³aby¶ ¿e uciekanie przede mn± tylko pogorszy sytuacje-powiedzia³ szyderczo mê¿czyzna - Twoje przeznaczenie jest jasne, masz mi s³u¿yæ, bez ¿adnego sprzeciwu.
Przed tym, nie mo¿esz uciec.
-Nie… prawda… - wysapa³a Melody.
-Choæby¶ ucieka³a ca³e ¿ycie, przed tym piêtnem nie uciekniesz – doda³ szef TG –Twoi bliscy cierpi± i to wszystko twoja wina. Ju¿ teraz ranisz swoich najbli¿szych. A to dopiero pocz±tek.
-CYRUS!!! – Krzykn±³ kto¶ z oddali.
To by³ Solo, który za zadziwiaj±c± prêdko¶ci± zbli¿y³ siê do szefa TG i po potê¿nym kopniaku w brzuch, wyrzuci³ go wysoko w powietrze.
Melody resztkami si³ wsta³a oddychaj±c g³êboko. Solo by³ w¶ciek³y jak nigdy, jego oczy ¶wieci³y a powietrze wokó³ niego by³o zupe³nie inne, gromadka elektrycznych poków sta³a za technopata.
-Cyrus, ¶mieciu, jak ¶miesz u¿ywaæ Muriañskiej tecnologi?! – Spyta³ w¶ciekle technopata.
-Heh, proszê proszê, kto¶ siê zdenerwowa³ – powiedzia³ Cyrus staj±c na równe nogi – Powiedzmy, ¿e technologia twoich przodków nie ma przede mn± tajemnic. Szczerze, ta wasza technologia jest dosyæ…przeciêtna.
-Zamknij ryj gnido! Nie masz prawa tam mówiæ o Muriañskiej technologii!!! – Po tych s³owach bia³ow³osy uniós³ swoj± rêkê do góry i postawi³ palec wskazuj±cy palec. Po chwili wskaza³ nim szefa TG – ATAK! – Krzykn±³.
Pokemony za plecami Solo ruszy³y na Cyrusa. Nie minê³a sekunda a przed mê¿czyzn± pojawi³ siê Shadow Mewtwo.
-Mewtwo, Shadow…..BLAST! – Rozkaza³ Cyrus.
Co¶ b³ysnê³o i wszystko wokó³ kangura zosta³o zmiecione. Ja za¶ powoli dochodzi³em do siebie. Gdy wsta³em na równe nogi zobaczy³em owy b³ysk.
-Jak siê tam dostaæ? – Pomy¶la³em.
Us³ysza³em trzepot skrzyde³ nade mn±, zobaczy³em Staraptor’a a na nim znan± mi twarz.
-Siemka m³ody, podrzuciæ ciê? – Spyta³a May.
--------------------------------------------------------------------
KORETKA BY:ME
Sygnatura użytkownika
-Siemka m³ody, podrzuciæ ciê? – Spyta³a May.
Powinienem spytaæ siê, czemu nie walczy z TG, ale nie mia³em czasu.
Jej Staraptor obni¿y³ swój lot na tyle, abym móg³ na niego wsi±¶æ. Po chwili, gdy byli¶my w powietrzu spyta³a siê.
-Ej, kiedy ciê widzia³am pierwszy raz twoja rêka wygl±da³a normalnie, co siê sta³o? – Spyta³a.
-D³ugo gadaæ - Odpowiedzia³em posêpnie – May, zabierz mnie do epicentrum tego wybuchu.
-CO?! Upad³e¶ na g³owê? – Spyta³a lekko nerwowo – To samobójstwo!
-Ja tam muszê dotrzeæ. Tam s± moi przyjaciele, rodzina, nie zostawiê ich. – Odpowiedzia³em – To wszystko moja wina, ja wpl±ta³em w to wszystko ca³y ¶wiat i ja to powstrzymam.
Dziewczyna spojrza³a na mnie swoimi br±zowymi oczyma.
-Nie zmienisz zdania, co? – Spyta³a
-Nie, nie zmieniê – odpowiedzia³em stanowczo.
-Heh, skoro tak –prychnê³a - Staraptor, pe³na prêdko¶æ, poka¿ na co ciê staæ.
Pokemon przy¶pieszy³ i po chwili ju¿ czu³em jak wiatr mi „szele¶ci” w uszach.
Cyrus za¶ rozkoszowa³ siê widokiem poleg³ych wrogów, wszystko wokó³ niego wygl±da³o jak po wybuchu bomby.
-Shadow Mewtwo, zlokalizuj ch³opaka – rozkaza³ szef TG.
-Ch³opak zbli¿a siê do nas z prêdko¶ci± 110 km/H, przewidywany czas dotarcia, 3 minuty? – Odpowiedzia³ pokemon, po czym wskaza³ na niebo.
Po chwili widzia³em ju¿ ca³e to pobojowisko. Ca³y oddzia³ le¿a³ pokonany i zakrwawiony, nie wiedzia³em tylko, co siê dzieje z Redem.
-Ok., To twój przystanek, powodzenia m³ody – powiedzia³a May, po czym zepchnê³a mnie z grzbietu Staraptora.
Znów lecia³em w dó³, tym razem pu³ap by³ du¿o wiêkszy, jakie¶ 10 m, obróci³em siê i wyl±dowa³em ma nogach. Gdy stan±³em na równe nogi zauwa¿y³em, ¿e Cyrus nie wygl±da³ za dobrze, chyba trudno mu kontrolowaæ Mewtwo
-Heh, proszê proszê, kogo my tu mamy? Masz odwagê wróciæ i stan±æ ze mn± do walki? – Spyta³ szyderczo szef TG.
-Cyrus, powiedz, o co ci chodzi? Czego chcesz? Czemu robisz to wszystko? – Spyta³em podchodz±c na jaki¶ 5m od niego
-Twojej ¶mierci-odpowiedzia³. – Od samego pocz±tku jeste¶ jak sola w oku, przeszkadzasz jak kamieñ w bucie.
Chwyci³em za balle tak ¿eby nie widzia³ i aktywowa³em swoj± moc, rêka poczernia³a, obrêcz zosta³a, zamiast kolców pojawi³y siê…. Czarne ³uski, dosyæ du¿e.
-Czas ciê wykoñczyæ – dopowiedzia³ niebiesko w³osy – Mewtwo, Shadow Blast!
Kangur wycelowa³ we mnie czarnym promieniem. Nie mam pojêcia jak to zrobi³em, ale uda³o mi siê wykonaæ unik.
-Umbreon, dalej! – Krzykn±³em wypuszczaj±c Umbreon’a z Balla.
Pokemon wyskoczy³ i stan±³ bojowo ko³o mnie.
-Umbreon, Shadow Wave, jazda! – Rozkaza³em.
Z okrêgu na czole Umbreona pomknê³a fala mroczniej energii, uderzy³a ona prosto w Mewtwo.
-To jest moja szansa! Teraz Albo nigdy! – Pomy¶la³em.
Wyrzuci³em drugi Ball w powietrze.
Wyskoczy³ z niego pokemon na dwóch ³apach, futro mia³ w ró¿nych odcieniach czerni, d³ug± czarno-czerwon± kitê zakoñczon± niebiesk± gumk±, czerwone szpony i jasno-zielone oczy z czerwonymi plamami na zakoñczeniach ust i ¼renic. ( http://archives.bulbagard.../d7/Zoroark.png )
-Zoroark, Shadow Claw!!! –krzykn±³em.
Lis w u³amku sekundy znalaz³ siê przy kangurze, szpony za¶wieci³y na czarno, po czym przejecha³ nimi wzd³u¿ Mewtwo.
Kangur zosta³ odrzucony na jakie¶ 3m od Zoroark’a.
-Umbreon, Zoroark, Shadow Ball, teraz! – Krzykn±³em.
Oba póki zaczê³y kumulowaæ energiê w ciemnych kolach, po czym wystrzeli³y j± prosto w Mewtwo.
Kangur nie zd±¿y³ siê pozbieraæ a ju¿ gorzej wygl±da³. Póki pomknê³y stronê Mewtwo, a ja doskoczy³em do Cyrusa. Nie czeka³em i zda³em mu fangê prosto w dziób. Szef TG te¿ nie marnowa³ czasu i zada³ mi potê¿ne uderzenie prosto w brzuch.
W tym czasie zauwa¿y³em jego prawie oko, skóra by³± jakby spalona, a samo oko czarne.
Po chwili si³a uderzeñ odepchnê³a nas od siebie. Us³ysza³em g³os Giratiny
-Power, pos³uchaj, wyczuwam w nim co¶ dziwnego, on i jego pokemon….S± inni ni¿ jakikolwiek Shadow pokemon i ¿ywiciel, uwa¿aj.
-Postaram siê – odpowiedzia³em poczym zacz±³em szar¿owaæ na przeciwnika.
PO chwili by³em ju¿ na tyle blisko by go zaatakowaæ, Cyrus strzeli³ palcami i za moimi plecami pojawi³ siê Mewtwo.
Dotkn±³ swoj± rêk± moich pleców, po czym wystrzeli³em jak z procy.
Po jaki¶ 2 sek. lotu uderzy³ mocno o wielk± ¶cianê. Upad³em na ziemiê, Zoroark i Umbreon stanê³y przede mn±.
Cyrus za¶ podszed³ do nieprzytomnej Mars, chwyci³ j± za ko³nierz munduru, uniós³ j± do góry, rozpi±³ jej mundur do szyji, wyj±³ nó¿ i przystawi³ go do gard³a.
-Zrób jakikolwiek ruch, a poder¿nê jej gard³o. – Powiedzia³.
Mewtwo sta³ z wymierzon± rêk± wemnie, nie wiedzia³em, co zrobiæ.
-Cyrus, pu¶æ j±, nie o ni± ci chodzi! – Odpowiedzia³em.
-Tak, to prawda, ale chcê siê pozbyæ przeszkód do mojego celu. – Dopowiedzia³ mê¿czyzna.
Po chwili zobaczy³em jak nó¿ powoli w¿yna siê w skórê, po czym zobaczy³em kropelkê krwi, która osadzi³a siê na no¿u. Cyrus przystawi³ nó¿ do swoich ust i go obliza³.
-Uwielbiam smak krwi, zw³aszcza tych, na których wy¿y³em swoje piêtno. – Powiedzia³ z³owieszczo.
Wszystko zaczê³o siê wemnie gotowaæ, mia³em ochotê urwaæ mu ³eb, by³em w¶ciek³y, a gniew ci±gle narasta³.
-Power, pos³uchaj, wiem ile twoi przyjaciele dla ciebie znacz±, ale nie rób nic g³upiego! – Powiedzia³a Giratina.
-Zamknij siê, jeste¶ g³upim pokemonem – odpowiedzia³em – Nie masz pojêcia, czym jest przyja¼ñ!
Wsta³em, nie wiem co siê dzia³o, mia³em tylko jedn± my¶l, zabiæ, zabiæ go, zabiæ za to wszystko!
-Tak, czujesz to? Nienawidzisz mnie, gardzisz mn±, chcesz mnie zabiæ, czujesz rosn±c± nienawi¶æ w twoim sercu? – Powiedzia³ z³owieszczo Cyrus. – Tak, czujesz to prawda?
Wtedy zaczê³o siê co¶ dziaæ, powietrze wokó³ mnie siê zmieni³o, ziemia zaczê³a dr¿eæ, czu³em ¿±dzê krwi, która siê we mnie budzi. Po czym nast±pi³ wybuch, straci³em nad sob± panowanie, nie wiedzia³em, co siê dzieje, mia³em tylko jedn± my¶l …. ZABIÆ!
-Tak, nienawid¼ mnie, ¿yj w¶ciek³o¶ci±, nienawi¶ci±, w¶ciek³o¶ci±, chciej mnie zabiæ, zrób to! – Krzykn±³ do mnie Cyrus – Nie chcesz chyba, ¿e ta cizia zosta³a zabita, prawda?
-Power, powstrzymaj siê! Proszê, uspokój, siê, my¶l trze¼wo. –Krzyknê³a Giratina.
-Nie ma ju¿ Power’a, jest tylko… Zekrom. – Odpowiedzia³em.
Po tych s³owach nast±pi³ wybuch, powietrze wokó³ mnie zaczê³o szaleæ, czu³em w sobie potwora, ból przeszywa³ moje cia³o, oczy zaczê³y ¶wieciæ krwist± czerwieni±, a miê¶nie by³y rozrywane.
-Tak, obud¼ siê, obud¼ w sobie ¶mieræ! Obud¼ w sobie Zekorm’a! OBUD¬ GO!!!
Ból nie ustawa³, robi³ siê coraz silniejszy, czu³em jak co¶ wype³nia doszczêtnie moje cia³o, co¶ tak z³owieszczego, ¿e a¿ przera¿aj±cego. Chcia³em siê ruszyæ, zrobiæ cokolwiek, ale cia³o odmawia³o mi pos³uszeñstwa.
- Zekrom, pos³uchaj, to tylko ch³opak, oszczêd¼ go! – Krzyknê³a Giratina
-Czas siê wydostaæ … grr….graah ….AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
------------------------------------------------------------------------------------
KOREKTA:DOMINLOL-SAN!
koniec I tomu ju¿ niebawem, zapraszam do komentowania, oceniania i oczywi¶cie
Sygnatura użytkownika
T...T...To jest super!!! Power zmienia siê w zekroma, widaæ ¿e polubi³e¶ trochê piat± Gene ;) Odcinek super, ja te¿ bym chêtnie zabi³ cyrusa. 10/10 CHCEMY WIÊCEJ! CHCEMY WIÊCEJ!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.