PokeMan, czy ty w ogóle rozmawia³e¶ o tym, dajmy na to, na przyk³ad z Conquestem? Albo spyta³e¶ siê nas czy my tego chcemy?
Rozmawiam teraz, w tym temacie. Czy wy tego chcecie ? A czy Polsat pyta mnie czy chcê jego gnioty w TV ? Czy Pepsi pyta mnie czy chcê ich kolê ? Czy rz±d pyta mnie czy chcê pracowaæ do 67 r¿. ? Czy Onet pyta³ mnie czy chcê czytaæ ich durne nag³ówki ?
Je¶li TACY wielcy NIE PYTAJ¡, to czemu ja mam pytaæ ?
Czy mnie kto¶ spyta³, czy chcê offtop na forum ?
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
To ja powiem, ¿e chcê dzia³u +18. ¯adne forum (dobra, obywatele UT - ¿adne LICZ¡CE SIÊ forum, a teraz id¼cie pisaæ posty na swoim, zajrzê tam za 2 lata, mo¿e bêd± jakie¶ nowe) o Pokach w Polsce nie ma takiego czego¶, a my¶lê ¿e zapotrzebowanie jakie¶ by³o, bo jednak spora czê¶æ pokefanów - co by³o widaæ chocia¿by na Krakonie - jest jednak osobami doros³ymi. Jak taki dzia³ bêdzie, to mo¿e bêdê tu zagl±daæ czê¶ciej ni¿ od ¶wiêta. Ale raczej oczywistym jest, ¿e czego¶ takiego nie zrobicie.
A teraz co do bezsensownej gadki PokeMana (dobra, zdaje sobie sprawê, ¿e bezsensowna gadka PokeMana to mas³o ma¶lane, ale kij) to:
1) Celem IoGa by³o danie ludziom alternatywy dla Revivala, które by³o wtedy oficjalnym forum PV, a nie sprawienie, ¿eby mi le¿eli u stóp (w ogóle dafaq). Nie wysz³o, ludzie jako¶ nie ³asili siê ¿eby wchodziæ, choæ do dzi¶ podtrzymujê opiniê ¿e IoG by³ (i jest) najlepszym forum jakie zdarzy³o siê w PPSie za mojej obecno¶ci.
2) PBFy nie istniej± d³ugo, bo ju¿ nikt nie jest nimi zainteresowany. Po prostu. Ten twór siê przeterminowa³, ludzie wol± graæ w gry typu LoL/jakie¶ mmo przez neta ani¿eli pisaæ sobie posty. Z jednej strony szkoda, ale nic z tym nie zrobimy. Jakkolwiek dobrze zrobiony by³by PBF, to jednak o jego stanie decyduj± gracze, a skoro takowych nie ma, to nie ma PBFów. Proste.
A tak poza tym to na tym forum, jak i na ka¿dym PPSowym forum mi totalnie nie zale¿y, wiêc róbta co chceta, dajcie mi znaæ jak zaczniecie cokolwiek sob± reprezentowaæ, czyli nigdy.
PS ¯yczê powodzenia w robieniu nowej strony, na której bêdziecie kopiowaæ newsy z pokebeacha i dawaæ rzetelne informacje o emisji durnej reklamy produktów pokemon, która nikogo.
Ekstra, jak mi napisales PokeMan ze jest PokeSerwis to myslalem, ze to prawie gotowe. A tu widze lipa i sam zalozyciel nie chce do tego reki przykladac.
Chociaz przydalyby sie dobre solucje do gier, bo ostatnio jak gralem na wyjezdzie to juz nie pamietalem i musialem z angielskich korzystac, bo Wallahe takie guvno ma, nieczytelne w ogole. Wiec jak chcesz to napisz fajne solucje i zrob serwis fajnesolucjepokemon.pl. To moze wejde raz na 2 lata.
Ostatnio zmieniony przez De 20 Sierpieñ 13, 15:51, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
PS bêdzie = s³owo klucz to "w pewnym sensie", a konkretnie takim, ¿e MO¯E Collect bêdzie forum jakiej¶ strony. Takie niewinne i niepewne plany. Wszystko BEZ u¿ycia nazwy PokeSerwis, je¶li nie liczyæ wzmianki w Historii/About o inspiracji stron± PS czy co¶ takiego.
Ale jest konkretna strona, czy jak zawsze tylko sfera marzeñ?
Jest. DomixPokemon które od ok. 4 h jest nasz± stron±.
Zawsze sfera marzeñ ? Nie. Przecie¿ pokazywa³em Ci kilka moich artyku³ów jakie napisa³em na nieuruchomion± stronê o PPSie.
Mam nadziejê, ¿e teraz wreszcie jest wyja¶nione metaforyczno-symboliczne znaczenie tego tematu, w kontek¶cie dzisiejszego pocz±tku wspó³pracy z pewn± stron±,
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.