To chyba jest oczywiste.
Przegra ligê i bêdzie strasznie smutny :P
Potem co¶ tam porobi pewnie wróci, do Jotho aby wzi±æ udzia³ w tym Battle Tower czy jak to tam siê nazywa. W tym mo¿e co¶ osi±gnie.
Potem, kiedy bêdzie nowy region zostawi wszystkie, poki prócz Pikacza i wyruszy w kolejn± podró¿. A ligi tam i tak nie wygra
B±d¼my optymistami!
Spotka ch³opaka, bêd± mieli dwójkê dzieci, a potem on od Asha odejdzie dostaj±c dzieci i umrze <STOP>
A tak serio mo¿e <BUAHAHAHA> Ewolnie Pikacza i siê skapnie ¿e teraz jest nikim, s³aby trener bez wielkiego Pikachu, walnie z g³ówki Brocka i o¿eni siê z May. Przygarn± te dzieci i tzw. Pichu, a kiedy siê wykluj± to wypuszcz± Raichu i siê bêd± cieszyæ!
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Nie chcê zdradzaæ ale i tak przegra³ legiê Sinnoh ale nie walczy³ z Cynthi± tylko z jakim¶ Takuto co ma Darknaja i Latiosa. I nie pop³yn± do ISSHU ale polecia³ samolotem(kolejna tragedja nad Smoleñskiem?)Bla, bla, bla itd. Wejdzicie sobie na Serebii.net a tam bêd± odcinki The Best Woshes(nie pamientam poprawnej nazwy)Ale zalerzy mi najbardziej na tym ¿eby poznaæ jego ojca ale marzyæ ka¿dy mo¿e
Sygnatura użytkownika
Jestem zago¿a³± fank± Pikacha i Eeveelucji! Ale jak chodzi o bohaterów to wygrywaj± Ash i Dawn! Lubie te¿ Bakugan, troche nawet bardziej ni¿ Pokemon <LOL> Obrazek nie jest z Pokemon, wiêc Sorry. Naprawde to jestem dziewczyn± ale na Avatarze mam CH£OPCA
nie znasz angielskiego nie szpanuj i nie spoileruj : O
je¶li chodzi o Isshu, to skoro pokaza³ mu siê zekrom, liczê ¿e bêdzie jaka¶ konkretna akcja z tym pokiem.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Jak dla mnie musi mu zostaæ Brock, bo bez niego bêdzie zbyt ch*jowo
Aczkolwiek móg³by przestaæ byæ ci±gle tak dziecinny i naiwny. To mnie powoli nudzi...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.