Imiê, Nazwisko/Ksywka : Vabi (mayones) Goon
Profesja : W³óczykij
Pokemon : Abra
Opis Postaci : a) Wygl±d - Stare wy¶wiechtane d¿insy tak w³a¶ciwie nie wiadomo jakiego koloru, tak stare chodzê bez butów, po co mi one? Mam 3 hawajskie koszule, piorê je sobie czasami w jeziorkach czy w rzeczce. Moje w³osy s± do¶æ d³ugie, jasne, co¶ pomiêdzy rudymi a blond. Oczy - wielkie niebieskie, bez ¿adnych specjalnych uczuæ. Jestem do¶æ wysoki co potêguje jeszcze mój skórzany kapelusz, tak samo stary, jak nie starszy ni¿ d¿insy.
b) Charakter - Jestem do¶æ spokojny, lecz gdy kto¶ mnie zdenerwuje to wychodz± ze mnie moje demony.
Historia : Jak to w³óczykij, w m³odym wieku zosta³em porzucony przez rodziców, potem okaza³o siê ¿e umiem sam o siebie zadbaæ...
Styl gry : Bez lvl
Kraina, Miasto/ Co¶ jeszcze : Kanto/Johto (zacz±æ chcia³bym gdzie¶ w Kanto, potem w trakcie podró¿y wybiæ do Johto) nie próbuj wprowadzaæ jakichkolwiek pokemonów spoza 1 i 2 generacji Pro¶by do MG :
- brak ograniczenia liczby ataków znanych przez mojego pokemona
- wymy¶l ciekaw± fabu³ê bo jak nie to zwijam manatki i czekam na innego mg ;D
- du¿o malowniczych opisów
- wiêksze skupienie na przygodach ni¿ na walkach.
- nie spieszy mi siê z odpisami, byle by³y dobre to mogê nawet tydzieñ czekaæ.
- kcem mieæ harmonijkê "marine band deluxe tonacja C"
Ostatnio zmieniony przez Vabigoon 5 Styczeñ 10, 16:47, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Pro¶by do MG :
- brak ograniczenia liczby ataków znanych przez mojego pokemona
- wymy¶l ciekaw± fabu³ê bo jak nie to zwijam manatki i czekam na innego mg ;D
- du¿o malowniczych opisów
- wiêksze skupienie na przygodach ni¿ na walkach.
- nie spieszy mi siê z odpisami, byle by³y dobre to mogê nawet tydzieñ czekaæ.
Bêdziesz czeka³ ca³e dni, bo jak masz takie wymagania to bêdê musia³ Ci pisaæ w Nocy T.T
Ale przyjmujê i czekam na pierwsze ¶ciêcie g³owy... x.X
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Wiek: 29 Do³±czy³a: 05 Lis 2008 Posty: 1793 Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 6 Styczeñ 10, 14:43
Imiê, Nazwisko/Ksywka : (Jak masz s³ownik japoñsko polski to sprawd¼ co to znaczy ) Tsuki Rekishi Sekininaru / Reki Seki Wiek : 17 lat
Profesja : Koordynatorka, cz³onek TG
Starter : Arceus na levelu 100 ¯artujê Pichu, Piplup lub Pachirisu - wybierz tego, który jest dla ciebie lepszy (Fajnie by by³o jakby¶ wybra³ Pachirka, ale decyzjê pozostawiam tobie )
Opis Postaci : a) Wygl±d: Czerwone w³osy, opadaj±ce na prawe oko, szk³a kontaktowe w kolorze czerwonym Czarne jeansy i bia³a bluza i Pumy b) Charakter: Tsuki jest nieco rozpieszczon±, ale mi³± dziewczyn±. Rzadko kiedy siê denerwuje, zazwyczaj jest spokojna.
Historia : (Pisana w 1 osobie i stara xd.)
- Tsuki, gdzie ty jeste¶ do cholery jasnej!!!
Kurczê, czemu muszê mieæ starsz± siostrê?! Czemu muszê mieæ starsz± siostrê, która jest komandork± w Teamie Galactic?! Mo¿e zacznê od pocz±tku...
Urodzi³am siê w Hearthome City. Matka zmar³a po porodzie, ojca nigdy nie pozna³am. Mn± i moj± starsz± o 3 lata siostr± opiekowa³a siê babcia, lecz zmar³a, gdy mia³am 14 lat. Oczywi¶cie moja przeklêta starsza siostrzyczka, która ju¿ od pewnego czasu znika³a gdzie¶ na d³ugie godziny (Babcia podejrzewa³a, ¿e nale¿y do sekty) wpakowa³a mnie do jakiego¶ Teamu Galactic. Te trzy lata, a¿ do teraz, zwiedza³am Sinnoh jako Reki Seki. Kiedy zakoñczy³am t± podró¿ i wróci³am do Hearthome, czeka³a na mnie niespodzianka - siostra chcia³a, ¿ebym towarzyszy³a jej w jakiej¶ misji. Zgodzi³am siê.
Styl gry : Gra bez leveli, du¿o w±tku przestêpczego I du¿o krwi i k³ótni z siostrzyczk± Kraina, Miasto/ Co¶ jeszcze : Hearthome w regionie Sinnoh. £adny dom nale¿±cy do s³ynnego rodu (Choæ jego ostatnie przedstawicielki nie s± s³ynne )
Pro¶by do MG : Tjaa... Mo¿liwo¶æ spotkania Dialgi i Palkii, mo¿liwo¶æ spotkania Shiny Pichu i jakie¶ powi±zania rodziny Sekininaru z Dialg± i Palki± (Tu pomys³ zostawiam tobie ) No i jaki¶ pistolet - ogólnie moje ukochane wyposa¿enie
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Mark Shadow (nazywany czêsto „marker”) to dwunastolatek z wielkiego miasta. Jest wysoki i szczup³y. Na jego twarzy znajduje siê para du¿ych, kasztanowych oczu, na które opada grzywka w identycznym kolorze. Nosi wygodne ubrania, nie zawraca szczególnej uwagi na ich wygl±d, ale wybiera przewa¿nie czarne, poniewa¿ trudniej wtedy wypatrzeæ go w ciemno¶ci. Uczy³ siê tlepatii, ¿eby lepiej rozumieæ pokemony. Pewnego dnia znalaz³ piêkny, fioletowy kamieñ. Zauwa¿y³, ¿e znacznie wzmacnia on jego telepatyczne zdolno¶ci. Jednak przez ten ca³y trening umys³u zacz±³ mieæ do¶æ miasta. Postanowi³ wyruszyæ w podró¿. Zadzwoni³ z t± wiadomo¶ci± do rodziców. Spakowa³ do plecaka tylko trochê ubrañ, odrobinê forsy i jeden duskball. Potem pojecha³ na ostatni± wizytê w centrum.
Wnêtrze kawiarni by³o pomalowane na ciep³e, przyjemne kolory, doskonale komponuj±ce siê z br±zowymi obiciami foteli i krzese³. Gor±ce powietrze otaczaj±ce mnie z ka¿dej strony napotykaj±c zaparowan±, lodowat± szybê, malowa³o na niej tajemnicze wzory. Za oknem wisia³a gêsta, nieprzyjemna ciemno¶æ, przerywana od czasu do czasu przez reflektory pêdz±cych samochodów. Mokry ¶nieg lec±cy z nieba, wspomagany przez wysok± temperaturê, powoli przemienia³ bia³y puch zalegaj±cy na trawnikach w szar± brejê. Gwa³townie zosta³em wyrwany z zamy¶lenia przez ha³as ekspresu do kawy. Dopi³em ostatni ³yk gor±cej czekolady.
-Ok. Czas poæwiczyæ – dotkn±³em fioletowego kamienia zawieszonego przy mojej szyi. Poczu³em delikatne mrowienie w d³oni – Na pocz±tek facet z s±siedniego stolika.
Ca³a moja wola zosta³a skierowana na jego umys³.
-Fatalna pogoda. Tak± zimê to mam gdzie¶ – us³ysza³em jego g³os w swojej g³owie. – Ciekawe co robi Bob.
Nic ciekawego to nie by³o, wiêc obra³em za cel dwudziestolatka z drugiego koñca sali. Przed sob± trzyma³ laptopa, a dooko³a (na pod³odze te¿) le¿a³y lu¼ne kartki zapisane drobnym druczkiem. Przed moimi oczami zmaterializowa³o siê pole bitwy z okresu II wojny ¶wiatowej. Kilku ¿o³nierzy siedzia³o w okopach. Rozmawiali ze sob±. Odgoni³em wizjê.
-Niez³y ten pisarz. Opowiadanie od razu zobaczy³em jako obrazy. – pomy¶la³em zdejmuj±c rêkê z kamienia na ³añcuszku.
Zostawi³em pieni±dze na stole i wyszed³em. Ksiê¿yc by³ bardzo jasny, otoczony przymglonym, ¶wietlistym pier¶cieniem. Gwiazd widaæ nie by³o.
-Jutro urwê siê z tego miasta, znajdê sobie pokemona – przemknê³o mi przez my¶l kiedy kupowa³em bilety na tramwaj. Gdzie¶ w oddali zawy³ Zigzagoon. – Odpocznê w podró¿y.
Ksywka : Marker
Profesja : Przestêpca
Styl gry : Bez lvl
Kraina : Kraina mo¿e byæ taka, w której najlepiej siê orientujesz.
Pro¶by do MG : Proszê o pojawienie siê przede mn± mo¿liwo¶ci do³±czenia do którego¶ ze z³ych team’ów podczas gry.
Przyj±³bym ciê, ale jest kilka ma³ych szczegó³ów.
Po pierwsze... zapisz siê w wcze¶niej wymienionym formularzu, gdy to zrobisz... u³atwisz mi pracê.
Po drugie... co ty jeste¶ ? Mistyczny wojownik ? Sorry, ale takich nie przyjmujemy.
Najwy¿ej mo¿esz s³yszeæ my¶li pokemonów, ale tych które ,,dopuszcz±'' ciebie do swojej g³owy.
Po trzecie.... a startera nie ³aska ?
Po czwarte........ ponownie przeczyta³em ten twój ,,opis'' i ty bardziej siê nadajesz do jakiego¶ PBF-u, ale o tematyce Fantasy. >.<
Dziêki za uwagê !
Je¶li chcesz graæ u mnie, to zapraszam do poprawy x.X
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Imiê, Nazwisko/Ksywka : Daniel
Profesja : (Trener, Hodowca, Koordynator, Przestêpca, Obserwator) Trener
Starter : (Zero legêd, skamielin, i ewaluacji 3 poziomu) Zaskocz mnie!
Opis Postaci : Jest na dole
a) Wygl±d - Krótkie czarne w³osy, chudy, wysoki ch³opak
b) Charakter - Umie logicznie my¶leæ, ³atwo wpada w z³o¶æ
Historia : Daniel urodzi³ siê na Wyspach Pomarañczowych. Nigdy niczego mu nie brakowa³o. Jego rodzina by³a znanymi badaczami pokemon, a ciotka, Felina Ivy, otrzyma³a nawet presti¿ow± funkcjê profesora pokemon. Od dziecka mia³ styczno¶æ z ró¿nymi stworkami, które sprowadzali do laboratorium na Wyspach Pomarañczowych. Nic dziwnego, ¿e maj±c dwana¶cie lat, ruszy³ w swoj± podró¿. Wraz ze swoim starterem, Totodile'em, wyruszy³ na kontynent, ¿eby zdobyæ wszystkie odznaki.
W nieco ponad rok osi±gn±³ naprawdê wiele. Do¶æ powiedzieæ, ¿e zosta³ uznany za najlepszego (i najm³odszego w historii) debiutanta Ligi Indigo i Srebrnej Konferencji, w których zaj±³ odpowiednio drugie oraz trzecie miejsce. Stamt±d wyruszy³ do Hoenn, by po raz kolejny mieæ okazjê walki o mistrza regionu. To by³o dla niego jeszcze wiêkszym wyzwaniem, bowiem do rozpoczêcia ligi mia³ zaledwie miesi±c. W niesamowity sposób zdo³a³ pokonaæ wszystkich liderów, za³apuj±c siê na rozgrywki Mistrzostw Hoenn niemal¿e rzutem na ta¶mê. Si³± rozpêdu pokona³ wszystkich przeciwników, ³±cznie z obecnym championem, Wallace'em.
Jednak, gdy skoñczy³ szesna¶cie lat wszystko siê zmieni³o. Pewien blondyn opowiada³ wszystkim, ¿e to przez ³apówki wygrywa³. Odebrano mu tytu³ mistrza trzech regionów. Daniel dopiero za rok, gdy okaza³o siê, ¿e to co opowiada³ blondyn jest oszóstwem doszed³ do siebie. Po postanowieniu, swojego feligatra zostawi³ u cioci, a sam wybra³ siê do Kanto. Do Pallet Town.
Styl gry : (Levele/Bez levelów| Kasa/Bez kasy[A to nie z pokeserwis] )[Wszystkie informacje zaczerpniemy z http://pokeserwis.pl/ Level nie, kasa tak
Kraina, Miasto/ Co¶ jeszcze : (Czy to dom rodzinny ? Czy mo¿e jaki¶ zau³ek na jednej, z wielu opuszczonych dzielnic ?) [Miasta mog± byæ wymy¶lone] Kanto, Pallet Town
Pro¶by do MG : (Co¶ mo¿liwego ! Czyli ,,Chce mieæ wszystkie legendy'' Odpada ;P) Brak
Sorry... ktosiu, ale mam problemy z odnalezieniem twoich danych w tym ca³ym bajzlu.... jednak¿e darujê Ci, lecz uprzedzam, ¿e wszyscy KTOSIOWIE którzy od tego posty zapisz± siê tu w taki sposób.... zgin± marnie.... przez moj± odmowê która wypala dziury w stali ! x.X
A teraz kilka uwag :
Cytat:
Starter : Zaskocz mnie!
Cytat:
Wraz ze swoim starterem, Totodile'em, wyruszy³ na kontynent
Taaaaaaaaaaa....... czyli jaki¶ wodny ?
---------------------
Dooobra... jeste¶ trenerem po ,,przej¶ciach'' i to mogê zrozumieæ.
A moja odpowied¼... pomimo dobrej historii... brzmi NIE.
Sorry, spróbuj gdzie indziej
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Kontakt:
Wys³any: 5 Luty 10, 18:28
Imiê, Nazwisko/Ksywka : Sara Niko / Blue
Profesja : Trener
Starter : Buizel
Opis Postaci :
a) Wygl±d -
b) Charakter -
Blue jest bardzo zmienna, raz jest mi³a, nie¶mia³a i odwa¿na, a raz zbyt mi³a nie jest, jest ¶mia³a i siê boi. Mo¿na wrêcz uj±æ, ¿e jest zmienna jak pogoda
Historia : Blue to ma³a dziewczyna, nie ma siostry i mieszka w New Bark Town w Johto Jej pasj± s± Pokemon' y które s± silne, jak i legendy. Jej tata jest liderem sali we Violet City, a matka jest najzwyklejsz± w ¶wiecie gospodyni± domu. Pewnego dnia Blue wybra³a siê do jego sali aby potrenowaæ z jego lataj±cymi Pokemon' ami. Po do¶æ ciê¿kim treningu tata Blue schowa³ swoje Pokemon' y do PokeBall' a. Nagle Blue zobaczy³a, ¿e jej ojciec wyci±ga jak±¶ PokeBall z kieszeni. Po chwili da³ j± Blue mówi±c jej przy tym, ¿e w PokeBall' u czeka na ni± jej pierwszy Pokemon. Blue podziêkowa³a ojczulkowi, po czy, oboje wybiegli i zaczêli kierowaæ siê do domu. Gdy wrócili Blue posz³a spakowaæ plecak. Gdy spakowa³a plecak powiedzia³a rodzicom, ¿e wyrusza w podró¿. Rodzice siê zgodzili, po¿egnai córkê po czym wysz³a.
Styl gry : Nie Levelowa i z kas± Kraina, Miasto/ Co¶ jeszcze : Johto, New Bark Town, Willa z basenem Pro¶by do MG :
- Z³apaæ Magmortara
- Z³apaæ Electivire
- Z³apaæ Rhyperiora
- Czêste odpisy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.