Wys³any: 15 Lipiec 10, 19:04 Mam ju¿ do¶æ... a kto¶ mi z³ama³ ko¶æ...
Dzieñ, jak dzieñ. Wsta³e¶ rano, ok. 9:45 i poszed³e¶ zerwaæ kilka Berry, szczerze mówi±c twój organizm ju¿ siê do tego przyzwyczai³. Potem, gdy ju¿ siê najad³e¶, poszed³e¶ obudziæ Eevee'ego, który jako twój pupilek wstaje pó¼niej i dostaje ,,lepsze'' k±ski. Pó¼niej, gdzie¶ ok. 12:07 wyszed³e¶ ze swojej kryjówki w krzakach, któr± zrobi³ ci Eevee (Secret Power) i uda³e¶ siê na ,,zakupy'' po¿yczane. Jak ju¿ siê domy¶li³e¶, jeste¶ aktualnie sp³ukany, a w tym mie¶cie, ludzie za bardzo nie lubi± mocnych solówek gitarowych. Gdy ju¿ znalaz³e¶, "po¿yczy³e¶" i pobawi³e¶ siê w ganianego z policj±, wróci³e¶ do krzaków. Eevee ju¿ czeka³, on te¿ nie pró¿nowa³... gdzie¶ w okolicy ma swoj± dziewczynê, która czasami daje mu jakie¶ drobnostki, tym razem jest to nic innego jak Super Potion. Za to ty masz tylko 2x Potion, Antidote i AmuletCoin o zawarto¶ci 24 coin.
- No có¿... przynajmniej co¶ mamy, prawda ? - Powiedzia³e¶ do pokemona, który wygl±da³ tak jakby siê za ciebie wstydzi³.
- Ah... niewa¿ne.... - Powiedzia³e¶ i po³o¿y³e¶ siê na kêpie trawy u³o¿onej ,,jako twoje ³ó¿ko''.
Natura: Z³o¶liwy
Ataki:
1.Tail Whip
2.Tackle
3.Helping Hand
4.Secret Power
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Wiek: 28 Do³±czy³: 08 Sie 2009 Posty: 938 Sk±d: yy..ee.. nie wiem?
Kontakt:
Wys³any: 15 Lipiec 10, 19:39
niee, to jest po¿yczanie na czas nieokre¶lony(synonim kradzie¿y).
eej, skoro gra nie na kase to czemu jestem sp³ukany? z czego? ._.
no to jak mam zarobiæ? :s
-Lubiê gofry! - krzykn±³em.
po tej grze trzeba by³o co¶ zje¶æ.
po jedzeniu(ma³e co nie co) wyt³umaczy³em eevee'emu, ¿e idziemy na drug± stronê drogi u¿yæ secret power. po czym znowu idziemy co¶ po¿yczyæ.
Niby sprawa ³atwa, ale ludzie zaczêli siê ju¿ zbieraæ, czy¿by pora obiadowa. Tak niestety dla ciebie, ale tak. Teraz znale¼æ jedzenie, a na Eevee'ego nie masz co liczyæ. Pobieg³ ju¿ do swojej dziewczyny, pewnie bêdzie mia³ cesarski posi³ek. W koñcu jest ma³y, s³odziutki i puszysty... czego nie mo¿na powiedzieæ o tobie. W tych ciuchach wygl±dasz jak... nie powiem, ¿e elegancko, ale co¶ w stylu komandosa. Uroda, no mo¿e i jeste¶ ³adny, ale wiêkszo¶æ dziewczyn po prostu siê ciebie boi... A puszysto¶æ... hej ! Ty nie masz futra aby porównywaæ ciê do jakiego¶ pokemona.
Teraz ponownie zajmujesz sobie g³owê, sk±d wzi±æ ¿arcie !?
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Wiek: 28 Do³±czy³: 08 Sie 2009 Posty: 938 Sk±d: yy..ee.. nie wiem?
Kontakt:
Wys³any: 15 Lipiec 10, 20:16
-wiêkszo¶æ dziewczyn siê mnie boi.. a gdybym zagra³ co¶.. romantycznego? - pomy¶la³em.
10min po my¶leniu o dziewczynach i zaczêciu o ¿arciu..
-hm.. resztki z jakiej¶ restauracji odpadaj±.. - pomy¶la³em.
-mo¿e.. znowu zjem berry? nie s± takie z³e.. - powiedzia³em do siebie.
-przyda³oby siê te¿ znale¼æ jakie¶ ciuchy.. mo¿na te¿ coins'y w kasynie z pod³ogi pozbieraæ, uzbieram na jakiego¶ pokemona! - powiedzia³em.
-najpierw, musze poczekaæ na eevee'ego.. w±tpiê, ¿eby mi jakie¶ ¿arcie przyniós³.. chyba, ¿e zwrócone.. a ciekawe kim jest ta jego dziewczyna..(o ile on o niej wie, je¿eli nie, omiñ te zdanie).
Po pierwsze, mogê liczyæ na kursywê ?
Po drugie, daruj sobie te dopiski i wyczerpa³e¶ zasób emotek na ten tydzieñ xP
------------
Powia³o ch³odem, chyba zbiera siê na deszcz... no có¿. Ruszy³e¶ do swojego ,,mieszkania'' niby ,,tymczasowego'', ale wpierw musia³oby ci siê chcieæ i¶æ, a ty ,,robisz'' siê na lenia. Siedzisz sam, jakie¶.... 45 min. i nagle przyby³ Eevee. Po³o¿y³ siê spokojnie obok twego boku i zasn±³, ty te¿ poszed³e¶ jego ¶ladami i zrobi³e¶ sobie 30min. drzemkê.
Budzisz siê, no mo¿e nie chcia³e¶ tego tak szybko, ale dach ci przecieka... to prawdziwa udrêka. Twój Eevee te¿ ju¿ nie ¶pi... a po jego mokrej g³owie, ³atwo wnioskowaæ dlaczego. Wystawiasz g³owê na zewn±trz przez otwór, który robi ci za drzwi. Po 2s. twoja g³owa zosta³a kompletnie mokra, ale ty nie cofasz g³owy. Widzisz co¶ dziwnego i nienormalnego. Na zewn±trz tañczy dziewczynka ! Wygl±da na 13-12 lat. Jest drobnej budowy, ubrana w bia³± sukienkê na rami±czka. Jej jasno niebieskie w³osy dochodz± jej do ¶rodka pleców. Twarzy dok³adniej nie widaæ, gdy¿ energicznie siê krêci co daje takie odczucie, i¿ bawi siê ¶wietnie. Nad ni± lata... co¶ przypominaj±ce kroplê wody na chmurce.... dziwne.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.