POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Dzieñ nastêpny, ciekawych rozmów.
Autor Wiadomo¶æ
Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 8 Sierpieñ 13, 22:32   Dzieñ nastêpny, ciekawych rozmów.

Kod:
[Dzisiaj 9:43] Ketchup:  A my¶la³em, ¿e znam wszystkie wa¿niejsze osoby na forum :/
[Dzisiaj 9:59] Afil:  Ketchup, to akurat jest pojêcie wzglêdne ;3
[Dzisiaj 10:08] DominLoL:  i to bardzo wzglêdne
[Dzisiaj 11:03] Ketchup:  nie widzia³em jeszcze zielonego i fioletowego nicku
[Dzisiaj 11:09] Afil:  Tak w³a¶ciwie, to znasz jednego dawnego moda, który zosta³ pominiêty ;3 By³e opiekunem PBFu xD
[Dzisiaj 11:14] tt22:  I znowu powrót to debilizmu z lat poprzednich - piszecie na SB tylko, ale nie piszecie postów. Czy mam zrobiæ close SB ?
[Dzisiaj 11:18] Afil:  Dobrze Poke, bêdê tworzy³ tematy i pisa³ w tematach, nawet je¶li bêdê mówi³ o tym, co jad³em na obiad itd.
[Dzisiaj 11:20] Vabigoon:  Tak terrorysto, zamknij SB. To najlepsze wyj¶cie.
[Dzisiaj 11:22] PokeMan:  Afil, nie chodzi mi o takie tematy, ale np. na SB wczoraj siê pisa³o o grach i innych rzczach ktore mozna dyskutowaæ w t
[Dzisiaj 11:22] PokeMan:  ematach.
[Dzisiaj 11:23] PokeMan:  Skoro PC s³u¿y Wam tylko za czat, to zróbcie sobie takowy gdzie¶ i ¶lus. Ja nie bêde Was denerwowal, a wy macie wolno¶æ.
[Dzisiaj 11:25] Inaka:  poke, odpale tylko kompa, oke?
[Dzisiaj 11:25] Afil:  Pokeeee... a mo¿e odpowiesz na pytania, jakie by³y wczoraj zadawane? Czepiaæ ju¿ siê czepia³e¶ o Inakê wczoraj.
[Dzisiaj 11:25] DominLoL:  a wiêc PokeMan, chcesz ¿eby¶my pisali w tematach o tylnych wej¶ciach, ¿mijach i o tym ¿e masz za du¿ego na backoor, ta?
[Dzisiaj 11:26] Vabigoon:  '¦lus' to maj± dziewczyny w majtkach jak widz± twojego sprzêta przecie¿ :vabi:
[Dzisiaj 11:26] DominLoL:  vaabi, masz rc'a
[Dzisiaj 11:32] DominLoL:  RAIDEN!? wohoho!
*Poke wy³±czy³ forum - na trochê*
*Ostatecznie "przegra³" jednak walkê z SB*
[Dzisiaj 12:57] tt22:  No, i próby modyfikacji SB skutkoaly tym, ¿e SB by³o, archiwizowalo, tylko nie dzialalo wysylanie nowych shoutów
[Dzisiaj 12:58] tt22:  Wieczorem jeszcze popróbujê
[Dzisiaj 13:06] paqo:  mam feebasa :)
[Dzisiaj 13:07] Ketchup:  A ja mam ¶liwki *0*
[Dzisiaj 13:08] Inaka:  O, dzia³aczy ._.
[Dzisiaj 13:16] PokeMan:  http://pokecollect.net.pl...p?p=77989#77989
[Dzisiaj 13:17] DominLoL:  inaka, wbij na gg jak mo¿esz
[Dzisiaj 13:35] paqo:  Widzicie, jedna glupia zagrywka i juz piszecie posty :)
[Dzisiaj 13:37] PokeMan:  Wola³bym aby napisali posty o tym corocoro, o ktorym tutaj chyba na SB nikt nie pisal, wiêc przyklad z dupy
[Dzisiaj 13:39] paqo:  Tobie wszystko jedno, przeciez kiedys tutaj dzialal SB jako temat na forum, co chyba bylo najglupszym z Twoich pomyslow
[Dzisiaj 13:44] PokeMan:  A Vabi wtedy po wprowadzeniu pisa³, ¿e pomys³ dobry...
[Dzisiaj 14:33] Vabigoon:  Mo¿liwe, gdzie tak pisa³em :D ?
[Dzisiaj 14:51] tt22:  http://pokecollect.net.pl...?t=3427&start=0 <<< trzeci od koñca, choæ jeszcze inny ejst, tylko szukam
[Dzisiaj 14:54] tt22:  http://pokecollect.net.pl...ighlight=#52154
[Dzisiaj 14:54] tt22:  http://pokecollect.net.pl...ighlight=#52298
[Dzisiaj 14:55] tt22:  Szkoda, ¿e jak jak Was proszê o jakie¶ konkretne posty, to nigdy nie dostajê, tylko linki do tematów...
[Dzisiaj 15:01] Vabigoon:  Tak czy tak, z perspektywy czasu t o uwa¿am to co paqo. Te forum jednak ma inn± specyfikê ni¿ Deadly i nie ma co SB wywalaæ:3
[Dzisiaj 15:03] tt22:  Naj¶mieszniejsze, ¿e na Utopijnej chyba nie by³o SB...zreszt±, po miesi±cu tam ju¿ nikt nie pisa³...
[Dzisiaj 15:05] tt22:  Ooo, Vabi optuje za usuniêciem postów...
[Dzisiaj 15:12] Vabigoon:  :vabi: Strzelasz foszki jak dziewczynka, to te¿ nie traktujê Ciê powa¿nie :D
[Dzisiaj 15:16] Vabigoon:  tote¿*
[Dzisiaj 15:32] Afil:  Vabi, zgubi³em twoje GG, a chcia³bym porozmawiaæ, mogê liczyæ na PW? :3
[Dzisiaj 15:35] paqo:  feebas za spiritomba, jest szansa, ¿e kto¶ pojdzie na taki uk³ad?
[Dzisiaj 15:35] Vabigoon:  Nie u¿ywam ju¿ gg od do¶æ dawna. Jabber (czyli na przyk³ad aqq, tlen) albo xfire.
[Dzisiaj 15:36] Afil:  Feebas niby rzadki pokemon... mo¿e... nie wiem D:
[Dzisiaj 15:36] Afil:  O, ja te¿ mam Aqq xD Jest pewien temat, który chcê poruszyæ, z czystej ciekawo¶ci xD
[Dzisiaj 15:37] Vabigoon:  no to po prostu mój nick na aqq.
[Dzisiaj 15:40] paqo:  o, a od kiedy lista adminów i modów jest tajna?
[Dzisiaj 15:46] tt22:  To wina szablonu by Raik
[Dzisiaj 15:46] Afil:  W³a¶nie siê okaza³o, ¿e nie umiem obs³ugiwaæ Aqq xD
[Dzisiaj 15:47] Byakurai:  Kij, ¿e przez pewien czas dzia³a³o nawet na tym szablonie
[Dzisiaj 15:48] tt22:  trzeba bylo pisaæ o tym posty co dziala, a co nie. A teraz to nie ma ¿adnych dowodów co i kiedy...
[Dzisiaj 15:51] Vabigoon:  No ale skoro dzia³a³o, to czemu mia³by Burakai pisaæ? http://pokecollect.net.pl/staff.php?g=7144 w linku ciekawostka
[Dzisiaj 15:52] Vabigoon:  A nie, ju¿ nie ma ciekawostki :D
[Dzisiaj 15:52] paqo:  zabawne sa te Twoje klamstwa
[Dzisiaj 15:54] Afil:  Nie ma to jak ucieczka od prawdy i powolne wprowadzanie cenzury <3
[Dzisiaj 15:55] Afil:  Czy przypadkiem nie z tego by³ s³ynny Vulp? :3
[Dzisiaj 15:55] Vabigoon:  http://imgur.com/tYxKYjC True story, mia³em zbuforowane, da³em parê razy wstecz, potem nagle zniknê³o.
[Dzisiaj 15:55] tt22:  Jaka cenzura ? Jakie k³amstwa ?
[Dzisiaj 15:55] Fuzaki:  siema wszystkim
[Dzisiaj 15:57] Afil:  Cze¶æ Fuzaki, na fajny moment trafi³e¶ xD tt22; A czy ja co¶ mówiê? : D
[Dzisiaj 15:57] paqo:  o prosze, sa ukryte grupy na PC
[Dzisiaj 15:58] Afil:  paqo: Niom, s± : D
[Dzisiaj 15:58] Vabigoon:  Afil, nie umiesz a¿ tak bardzo w te aqq? :D
[Dzisiaj 15:59] tt22:  Ukryte grupy, to stare grupy które kiedy¶ do czego¶ s³u¿y³y, ale teraz s± nieaktualne
[Dzisiaj 16:00] Afil:  Okaza³o siê, ¿e co¶ porobi³em i teraz mam 3 konta, a ¿adne nie chce siê zalogowaæ : D
[Dzisiaj 16:00] tt22:  oczywi¶cie, zaraz tego faktu, zrobicie drugi spiseg smoleñski
[Dzisiaj 16:01] Vabigoon:  No wiemy, ale w takim razie, po co przez chwilê odebra³e¶ nam uprawnienia do ogl±dania ich, przykra sprawa, ale to ty uczyni³e¶ niemo¿liwym ogl±danie listy adminów i modów, inaczej by¶ tak szybko nie zacz±³ wariowaæ w panelu sterowania :D
[Dzisiaj 16:02] tt22:  LOL, cz³eku to wszystko od dawna jest, tylko cache-Ci zapisalo.
[Dzisiaj 16:03] tt22:  A to, ¿e teraz jestem na tym koncie, to dlatego, ¿e sledze wyniki ankiety.
[Dzisiaj 16:03] Vabigoon:  No, magiczne cache, pierwszy raz siê tym zainteresowa³em 20 minut temu, masz racjê od daaaaawna.
[Dzisiaj 16:04] Vabigoon:  ale wyniki ankiety widaæ równie¿ bez podgl±dania kto jak g³osowa³ pajacu.
[Dzisiaj 16:04] Fuzaki:  widze w³a¶nie :D
[Dzisiaj 16:05] tt22:  LULZ, teraz widzê, ze inny adres wchodzis, a inny podales
[Dzisiaj 16:05] tt22:  http://pokecollect.net.pl/groupcp.php?g=7144 <<, to dzia³±
[Dzisiaj 16:06] tt22:  http://pokecollect.net.pl/staff.php?g=7144 <<l a taki dales w Shoucie
[Dzisiaj 16:06] tt22:  Wiêc nie rób w huja, Z³o¶liwcze
[Dzisiaj 16:06] Vabigoon:  ok, sam siê zrobi³em w chvja w tym momencie, wybacz :D
[Dzisiaj 16:07] paqo:  w [ciach] to kto¶ tu inny leci, swoimi ¶mieszn± konspiracj±
[Dzisiaj 16:07] tt22:  KURFA nie, WSYZTSKO o co mnie oskar¿acie wynika z temu ppodobnych b³êdnychwra¿eñ
[Dzisiaj 16:08] tt22:  Ja nie mam czasu tylko odpowiadaæ na te wyssane z palca zarzuty.
[Dzisiaj 16:08] paqo:  uspokój sie, bo Ci palce za duzo klawiszy wciskaja
[Dzisiaj 16:08] Vabigoon:  Nie, wszystko nie, pierwszy raz mi siê pomyli³o, tak czy tak: http://pokecollect.net.pl/staff.php?g=admin ten link powinien dzia³aæ, nie dzia³a, sprawa jest jasna :D
[Dzisiaj 16:08] paqo:  wyssane z palca? wiêc twierdzisz, ze grupa adminow jest ogolnie dostepna do podgladu?
[Dzisiaj 16:09] Afil:  Hej, to jak z Utopijn±, która dzia³a³a bardzo dobrze, a teraz jest zamkniêta, bo jeste¶my na PC : D
[Dzisiaj 16:09] paqo:  a¿ zapytam raika ja bêdzie na gg
[Dzisiaj 16:10] tt22:  a czy kiedy¶ dzia³a³ ? Nie ma na to dowodów.
[Dzisiaj 16:10] Afil:  S± dowody s³owne, tak samo nie masz dowodów na to, ¿e nie pisano na niej postów, czy cokolwiek ;3 Tak samo nie ma
[Dzisiaj 16:11] tt22:  Nie Afil, nie dlatego. bo nie macie kasy na serw za SMS (lol) + nie bylo tam aktywnosci
[Dzisiaj 16:11] Afil:  dowodów na to, jakie by³y plany rozwoju PBFu za moich czasów, ale ty z góry mówisz, ¿e by³o inaczej. Gdzie te twoje
[Dzisiaj 16:11] Vabigoon:  A, apropo dowodów, dalej nie widzieli¶my dowodu na twojego gigantycznego siurka PokeMan.
[Dzisiaj 16:11] Afil:  dowody mój drogi? : D
[Dzisiaj 16:12] Byakurai:  Przepraszam bardzo, akurat na utrzymanie utopijnej mam po dzieñ dzisiejszy, bo na moim telefonie mam ponad 50 z³
[Dzisiaj 16:12] Afil:  tt22: Mówisz, ¿e nie mamy kasy na serw i nie by³o aktywno¶ci? Gdzie masz dowody? Przecie to tekst wyssany z palca!
[Dzisiaj 16:12] tt22:  Utopijn± przezronie zablokowali¶cie przed indeksacj± przez WebArchive, ale mam zapisane na kompie j±
[Dzisiaj 16:13] Afil:  Masz? Dowody na to proszê, czekam mój drogi : D
[Dzisiaj 16:13] tt22:  zara wrzuce na serw Collec ta strony z Utopijnej
[Dzisiaj 16:17] paqo:  za ile oddasz nam PC?
[Dzisiaj 16:22] tt22:  ech, musze znalexc....zreszt±, obowi±zek dowodowy spoczywa na oskrazycielu, a nie tym kto siê broni
[Dzisiaj 16:22] paqo:  no Ty oskar¿asz o brak ruchu na utopii, wiec Ty pokazuj dowody
[Dzisiaj 16:23] Vabigoon:  No ale to ty ich oskar¿asz, ¿e nie mieli kasy ;D
[Dzisiaj 16:23] tt22:  Aby¶cie doprowadzili do upadku PC ? przecie¿ Wy uciekliscie z PC, kiedy nie potrafiliscie pisac postow o Pkmn...
[Dzisiaj 16:23] Afil:  No, id¼ to s±du, powied¼ to, a Ciê wy¶miej±.
[Dzisiaj 16:23] paqo:  Afil dosta³ by admina i forum by sta³o dla starych userów
[Dzisiaj 16:23] Vabigoon:  ty te¿ nie potrafisz pisaæ postów o Pkmn, a my obiecujemy, ¿e nie doprowadzimy do upadku PC :D
[Dzisiaj 16:23] paqo:  a jakby potrafi³ co¶ tutaj odbudowaæ to plus dla niego
[Dzisiaj 16:24] tt22:  http://pokecollect.net.pl...liki/search.htm
[Dzisiaj 16:25] Byakurai:  Paqo, ale teraz pe³nego, a nie z dostêpem tylko do zmieniania nazw emotikonek oraz innych pierdo³ek
[Dzisiaj 16:25] tt22:  LOL, wy naprawdê zapomnieli¶cie, jak PORZUCILI¦CI PC, za czasów Drago
[Dzisiaj 16:26] tt22:  W marcu jak widac Google robil kopie Wystpy i zapisalo ze last posty sa z lisopada (start foru) czasem z grudnia,
[Dzisiaj 16:26] paqo:  te PORZUCONE forum lepiej dzia³a³o od dzisiejszej wersji :)
[Dzisiaj 16:27] tt22:  W 2013 r. raptem w 5 dzialach w styczniu i lutym napisano po kilk postow, ale sukces...
[Dzisiaj 16:27] tt22:  tak, last posty sprzed 3 miesi. sa lepsze niz obecne na PC last posty sprzed 2-3 tygodni ? ¦miech
[Dzisiaj 16:28] paqo:  ja nie wiem co ma do tego rok 2013, skoro ja odda³em adma tak ko³o 2010 roku
[Dzisiaj 16:28] Afil:  tt22: LOL, wy naprawdê zapomnieli¶cie, jak PORZUCILI¦CI PC, za czasów Drago // Wtedy Kiedy byli¶my Modami?
[Dzisiaj 16:28] tt22:  [kwa!], Paqo, ja pisz± o Utopijnej wyspie w kontekscie 2013
[Dzisiaj 16:29] tt22:  Afil, chodzi mi o porzucenie PC przez paqo i Vabi i Xaroxa. Nie Ciebie czy Nena/Byaka.
[Dzisiaj 16:29] tt22:  No i tak sie ciezko na SB dogadac, ³atwiej byloby w postach, ale nieee
[Dzisiaj 16:29] Byakurai:  Nie ¿eby nam siê odechcia³o gdy na nasz± utopie zarejestrowa³ siê pewien pan, pewno go znasz Poke?
[Dzisiaj 16:30] paqo:  no i wlasnie, raz piszesz do mnie raz do nich, nie idzie sie polapac w Twoich teoriach
[Dzisiaj 16:30] Afil:  Nooo, w regulaminach to tak siê mo¿na rozpisywaæ, a nak³ad postów w tych aktywniejszych to ty w ogóle widzisz? ;3
[Dzisiaj 16:30] paqo:  zreszta oddalem adma i sobie poszedlem, czy przypadkiem to nie Ty jakies 5 razy z hukiem odchodziles z PPS?
[Dzisiaj 16:31] tt22:  O tak, w Uplaod lats post z listopada....SMiech
[Dzisiaj 16:32] Afil:  tt22: A to jest aktywniejszy dzia³? : D To mnie teraz zaciekawi³e¶ : D
[Dzisiaj 16:32] tt22:  Byaku, i co, porzuculiscie forum bo tam napisalem 3 czy 4 posty ? Super podejscie.
[Dzisiaj 16:33] Afil:  Nie porzucili¶my, odeszli¶my po tym, jak wrócili¶my na PC. Co do samego Ciebie, to po prostu stracili¶my zapa³ do roboty
[Dzisiaj 16:35] tt22:  tylko powiedzcie mi czemu ja mam Wam wierzyæ na s³owo, a mi nie wierzycie nawet gdy dajê dowody na swoje zdania ? ¯egnam
[Dzisiaj 16:36] tt22:  Afilu, na Pc wrociliscie w marcu/kwietniu, a Wyspe porzucliscie juz w styczniu
[Dzisiaj 16:37] Afil:  Wiêc mamy pokazaæ tobie materialnie to, o czym my¶leli¶my i mówili¶my na Skype? Serio?
[Dzisiaj 16:37] Afil:  LUTYM, LUUUTYM.
[Dzisiaj 16:37] paqo:  ale musicie mu uwierzyæ na s³owo, ¿e on lepiej wie, co wy planowali¶cie :)
[Dzisiaj 16:37] Afil:  PO£OWIE LUTEEEEGO, LUUUUTEGO
[Dzisiaj 16:39] tt22:  Super, wracacie na przelomie mar/kwie > http://pokecollect.net.pl/viewtopic.php?t=5145 a Wyspe rzuciliscie w lutym
[Dzisiaj 16:40] tt22:  Je¶li tacy ludzie maja rzadzic PC, to za 4 mies. porzucicie i te forum.
[Dzisiaj 16:41] Byakurai:  Zwa¿ywszy na to, ¿e Afil z przerwami siedzi tutaj ju¿ 5 lat, a ja 4 to wiesz
[Dzisiaj 16:41] Vabigoon:  A to jest twoje dziecko PokeMan, ¿e a¿ tak Ci zale¿y? Zamiast porzucaæ oddamy go Tobie, z³y uk³ad? :D
[Dzisiaj 16:42] tt22:  A teraz ja ¿±dam (tak jak wy) linkow do konkretnych dowodow ws. czegokolwiek co mi zarzucacie, czekam.
[Dzisiaj 16:42] tt22:  Bo ja juz nie licze ile w ciagu statniich 2 h tu naznajdowalem Wam, wiec teraz Wasza kolej, znale¼æ co¶.
[Dzisiaj 16:43] Vabigoon:  ale to wystarczy popatrzeæ co wypisujesz:D Tu serio nie trzeba psychiatry, ¿eby siê po³apaæ co siê ¶wiêci w twojej gufce
[Dzisiaj 16:43] Afil:  http://pokecollect.net.pl/viewtopic.php?t=5072 - By³o to spowodowane tym. W Po³owie marca zaczêli¶my raczej my¶leæ o tym
[Dzisiaj 16:44] tt22:  Linki do konkretnuch postów prosze, tak jak ja dawalem. Nie zamierzam przeszukiwac czegokolwiek.
[Dzisiaj 16:44] paqo:  zarzucam Ci, ¿e wykopujesz stare tematy, których autorzy od lat nie odwiedzaj± forum: http://pokecollect.net.pl...ighlight=#75498
[Dzisiaj 16:45] tt22:  Super Vabi. tak samo stwierdze, ¿e po twoich postach sprzed roku moge sie polapac, ¿e niewytrwasz w prowadzeniu PC
[Dzisiaj 16:45] Afil:  Pierwszy post to jak widaæ za ciê¿ka sprawa by go przeczytaæ xD
[Dzisiaj 16:46] tt22:  Super paqo, wreszcie Jeden zacz±³ mysleæ. Teraz aksjologia - czy odkop to co¶ z³ego ?
[Dzisiaj 16:46] paqo:  ale ani ja ani Vabi nie chcemy prowadzic forum, tylko chcemy oddac je w rece osób, które sa tutaj od wielu lat
[Dzisiaj 16:47] paqo:  to nie jest co¶ z³ego; to jest jest ¿a³o¶nie g³upi pomys³ na utrzymanie aktywno¶ci na forum, ktory siê nie sprawdza
[Dzisiaj 16:47] tt22:  A teraz ogolnie - Wy czepiacie sie kazdego kto jest u wladzy. tak samo robiliscie zarzutty o cokolwiek Dominowi.
[Dzisiaj 16:48] kowalt:  Conquest jest w porz±dku :P
[Dzisiaj 16:49] paqo:  nie widzia³em, ¿eby przez jakiegokolwiek innego admina z forum odesz³o tyle zas³uzonych userów
[Dzisiaj 16:49] Afil:  Nawet Domin wie, ¿e to g³ównie g³upawki, no... mo¿e z pojedynczymi sprawami, ale wie o co chodzi ;3
[Dzisiaj 16:49] Afil:  W³a¶nie, ja te¿ lubiê Cona. Nie widzê problemu.
[Dzisiaj 16:49] Byakurai:  Conquest siê stara i bêdê sta³ za nim murem
[Dzisiaj 16:49] DominLoL:  w przeciwieñstwie do ciebie poke, ja umiem siê z siebie ¶miaæ
[Dzisiaj 16:49] tt22:  paqo - z reva odchodzili przez Vulpa, tylko na raty co trwalo rok.
[Dzisiaj 16:50] Opticum:  ale ruch na tym kolekcie
[Dzisiaj 16:50] DominLoL:  i powiem ci ¿e gucio masz do powiedzenia, bo to forum jest tak samo twoje, jak i moje, byaka, afila i ka¿dego
[Dzisiaj 16:50] paqo:  mowie o PC, robiê kupê na to, co by³o na revie
[Dzisiaj 16:50] Afil:  tt22 - A ty pobi³e¶ jego rekord, gratulujê. Jeste¶ lepszy ni¿ Vulp :D
[Dzisiaj 16:50] Vabigoon:  Dlatego chcemy przej±æ forum, zostawiæ koñk³esta na próbê pó³roczn±, dokoptowaæ mu domina, afila i burakaja i mjut, mjut bez Pokemana panowie :D
[Dzisiaj 16:50] DominLoL:  gdyby nie by³o u¿ytkowników, forum pad³oby ju¿ dawno, jak nie by³o nas, postów nie by³o w ogóle
[Dzisiaj 16:51] DominLoL:  tak ci z nami ¼le? znikniemy wszyscy, zobaczymy czy forum prze¿yje bez 90% obecnych userów
[Dzisiaj 16:51] Vabigoon:  Ale mnie do dyskusji zachêcaj± odkopki Pokemana, gdyby ich nie by³o to bym nie pisa³ :D
[Dzisiaj 16:52] Afil:  Domin, by³y... by³y. Hardcorowe odkopy ;3
[Dzisiaj 16:52] DominLoL:  ludzi którzy wylewali krew, ³zy i tracili nerwy siedz±c tutaj i pisz±c to wszystko
[Dzisiaj 16:52] paqo:  widzicie, PokeMan mysli, ze to bez niego forum by nie by³o
[Dzisiaj 16:52] tt22:  Dominie, polecam Ci ten post: http://forum.pokemony.com...id=3259#pid3259
[Dzisiaj 16:52] DominLoL:  no, te 150 ile¶ postów, które napisa³ on sam i siê che³pi³ jaka to aktywno¶æ jest
[Dzisiaj 16:52] Opticum:  a kiedy ja bede mial moda? ;( mam wieksze doswiadczenie i kompetencje niz PokeMan
[Dzisiaj 16:52] DominLoL:  PokeMan, polecam ci zamkniêcie ryja
[Dzisiaj 16:53] Afil:  Ja dorobi³em siê zepsutego monitora, kiedy plu³em w niego zup± mleczn± : D
[Dzisiaj 16:53] Afil:  A nie... to z³y przyk³ad.
[Dzisiaj 16:53] tt22:  Optty¶ - ruch to posty, a nie SB ktore obchodzi tylko Starych userow. Nowi patrza na dzialy.
[Dzisiaj 16:53] Opticum:  dziwie sie ze PokeMan jeszcze mebloscianki nie dostal XD
[Dzisiaj 16:53] DominLoL:  w których piszesz tylko ty w przedawnionych tematach poke
[Dzisiaj 16:54] tt22:  Od kiedy to dystans do samego siebie jest obowi±zkowy? Nie róbmy tu drugiego PoPLa, do jasnej ciasnej! <<< postAto naPVF
[Dzisiaj 16:54] DominLoL:  co wygl±da gorzej, zombie-tematy czy aktywne sb?
[Dzisiaj 16:54] DominLoL:  a co nas PVF?! TO JEST COLLECT A NIE PVF! chcesz PVF? TO SPADAJ NA PVF! to jest collect! a nie twoje podwórko!
[Dzisiaj 16:55] Afil:  Tylko jak ju¿ uciekasz, to zostaw nam "klucze" l3
[Dzisiaj 16:55] tt22:  Forum jest tylko Raika i moje. Raik odszed³ przy urzedowaniu drago, na pvf GDZIE pisze newsy
[Dzisiaj 16:56] tt22:  Domin, na PVF jest tylko post Ata, ktory najlepiej oddaje moje podejscie
[Dzisiaj 16:56] DominLoL:  a co ty takiego zrobi³e¶? laya? download? mo¿e postawi³ê¶ to forum, m?
[Dzisiaj 16:56] tt22:  Zapytajcie siê Raika, czemu rzucil PC w cholerê i czemu na PVF jest teraz aktywny.
[Dzisiaj 16:56] DominLoL:  nic nie zrobi³e¶, p³acisz tylko za serwer i siê che³pisz swoj± w³adz±
[Dzisiaj 16:56] Opticum:  pvf to najwiekszy rak na pps, poziom postow i userow jest tam ponizej znanych liczb ujemnych
[Dzisiaj 16:57] DominLoL:  a to nie oznacza ¿e forum jest twoje, tylko za nie p³acisz a to mo¿e robiæ ka¿dy
[Dzisiaj 16:57] tt22:  Aha, czyli dla ciebie niczym jest wykladanie kasy na ¿ycie forum , tak ? HAHAHA
[Dzisiaj 16:57] DominLoL:  na pc siedz± stare konie? a na pvfie ile jest ludzi powy¿ej 20 roku ¿ycia?
[Dzisiaj 16:57] paqo:  bo nie ma ochoty z Toba wspolpracowac
[Dzisiaj 16:58] DominLoL:  tak, bo zap³±ciæ ka¿dy mo¿e, mogê zpa³aciæ za pc i powiedzieæ ¿e jest moje, ale jako¶ mnie to nie rusza
[Dzisiaj 16:58] DominLoL:  znalaz³e¶ gotowy, opuszczony plac zabaw i postanowi³e¶ zostaæ królem zamku, szkoda ¿e podw³adni ciê nie znosz±
[Dzisiaj 16:58] Vabigoon:  Wszystkie liczby ujemne s± znane Opticum. :D
[Dzisiaj 16:58] DominLoL:  a podw³adni jak siê zdenerwuj± te¿ mog± obaliæ króla, historia zna takie przypadki
[Dzisiaj 16:59] Afil:  O Makbecie! O Makbecie!
[Dzisiaj 16:59] tt22:  http://pokecollect.net.pl/viewtopic.php?t=4591 <<< a ja sie zajalem forum 2 tygodnie PÓ¬NIEJ
[Dzisiaj 17:00] DominLoL:  A JA SIÊ NIM ZAJMUJÊ OD KIESY SIÊ ZAREJESTROWA£EM! jako¶ nie widzia³em by¶ dzieñ i noc siedzia³ i pliki wrzuca³!
[Dzisiaj 17:00] Opticum:  Vabigoon - chodzilo mi o porownanie do tego, ze po prostu pvf jest niemozliwie glupie
[Dzisiaj 17:00] tt22:  "od zamkniêcia PokeSerwisu, nie czuje miêdzy mn±, a sob± ¿adnego zwi±zku z PokeCollect. "
[Dzisiaj 17:00] DominLoL:  z tego s³ynie forum, z downloadu i co¶ ci powiem, to on g³ównie przyci±ga ludzie, a nie twoje nic nie warte posty
[Dzisiaj 17:01] Vabigoon:  Powa¿nie? Nie domy¶li³bym siê, dziêkujê Opticum.
[Dzisiaj 17:01] tt22:  KURFA Domin, i widzisz teraz TO TY wywy¿szasz Uplaod nad wszystko inne.
[Dzisiaj 17:02] DominLoL:  jeste¶ pseudo królem, mów to sobie, ja wiem swoje i wiem, ¿e nie ty jeste¶ g³ównym filarem a my, userzy
[Dzisiaj 17:02] DominLoL:  NIE JA NIE WYWY¯SZAM UPLOAD TYLKO ¯E NIE GÓWNO ZROBI£E¦!
[Dzisiaj 17:02] paqo:  nie, pisze prawda, wiekszosc userow zarejestrowala sie to dla plikow
[Dzisiaj 17:02] paqo:  taka byla idea tego forum
[Dzisiaj 17:02] Afil:  PokeCollect - PUD£O PLIKÓW POKEMON. Co¶ mi to kurcze sugeruje, ale my¶lê, ¿e odkopy za³atwi± sprawy.
[Dzisiaj 17:02] Opticum:  Vabigoon spox, mimo wszystko siedzisz na dedli, tam trzeba wiekszosci osob tlumaczyc wszystko powoli B)
[Dzisiaj 17:02] paqo:  a on ten upload bardzo rozbudowa³, czym sie przyczyni³ do rozwoju forum
[Dzisiaj 17:02] Inaka:  Je¶li kogo¶ interesuje dyskusja o VI generacji - http://pokecollect.net.pl...p?p=78001#78001
[Dzisiaj 17:02] DominLoL:  nic nie zrobi³e¶! jeste¶ pseudo królem, dzieciakiem które my¶li ¿e jest cool, typowy neokid
[Dzisiaj 17:03] tt22:  koñczê, bo na SB gada 10 osob i sie nie dogadamy
[Dzisiaj 17:03] Opticum:  konczysz bo nie masz argumentow, ot co
[Dzisiaj 17:04] Inaka:  Wyj±tkowo popieram PokeMana.
[Dzisiaj 17:05] paqo:  byly czasy, ze tu po 30 osób pisa³o, wtedy to dopiero nie sz³o siê dogadaæ
[Dzisiaj 17:05] tt22:  Ja napisze co¶ do Domina, to paqo mysli ze to do niego. Out
[Dzisiaj 17:06] DominLoL:  uciekaj, jak zwykle
[Dzisiaj 17:06] Afil:  Mówicie o jednym i tym samym, mo¿na znie¶æ ograniczenie znaków i zacz±æ "cytowaæ"... lol...
[Dzisiaj 17:07] Afil:  Domin, to nie ucieczka. To jest taktyczny odwrót.
[Dzisiaj 17:07] Opticum:  Afil, gumball jest low, lowball
[Dzisiaj 17:09] Ketchup:  Zajefajnie siê to wszystko czyta :D
[Dzisiaj 17:10] Vabigoon:  ¯eby siê wam nie nudzi³o to macie tu kultury troszkê, "Wesele w Atomicach" Mro¿ka. Pozdrawiam i polecam Vab 'Vabi' Vabigoon: Wesele w Atomicach Stanis³aw Mro¿ek Hej, wysoko ci u nas technika stanê³a, wysoko... Pan m³ody mia³ pod lasem niez³y kawa³ laboratorium i co¶ ze dwa reaktory wedle cesarskiego go¶ciñca, za¶ w samym obej¶ciu niedu¿y, ale schludny zak³ad chemicznej syntezy. Pannie m³odej ojciec dawa³ w posagu ca³± si³owniê, w dobrym punkcie, w samym ¶rodku wsi, przy ko¶ciele. A do tego mia³a w malowanym kufrze chyba ze sze¶æ patentów z dziedziny biochemii. Nic dziwnego, ¿e m³odzi byli dobrani i rodzice obojga wnet siê na ma³¿eñstwo zgodzili. I og³oszono w Atomicach wesele. Akurat ¿em walcowa³ blachê na zimno, jak brat panny m³odej przyszed³ na wesele mnie zapraszaæ. By³ ci to postawny uczony, kolega mój jeszcze z katedry. Boga pochwali³, bose nogi na s³omiance wytar³ i na zydlu przysiad³. Trochê trudno nam by³o rozmawiaæ, bo tego roku odrzutowce szczególnie jako¶ licznie siê zlecia³y i pola startowe za stodo³± sobie uwi³y, coraz te¿ który¶ w powietrze wzlatywa³ i g³o¶nym ¶wiegotem swoim s³owa nasze t³umi³. &#8212; Ano, wydajemy j± za m±¿ &#8212; westchn±³ go¶æ. &#8212; Ino ¿eby awantury jakiej na weselu nie by³o &#8212; doda³ strapiony. &#8212; Bo co by mia³a byæ &#8212; odpowiedzia³em. &#8212; Przecie to jest wesele pokoju, no nie? Posiedzieli¶my jeszcze z kwadrans, popatrzyli, jak dzieci wracaj± drog± z uniwersytetu, jak stary Józwa zwozi do stodo³y paliwo, a potem po¿egna³ siê i poszed³. Nadszed³ dzieñ wesela. Trochê nieporêcznie wypad³o, bo akurat w tym czasie zaczêli u nas przekszta³caæ przyrodê. To, co by³o zalesione, ucywilizowano, ale za to zmeliorowano, za¶ pustyniê zalesiono. Rzekê zawrócono, ¿eby p³ynê³a w drug± stronê. W zwi±zku z tym droga do ko¶cio³a wypad³a nieco dalej, za¶ u mnie na podwórku powsta³a wielka tama o powa¿nym znaczeniu gospodarczym, tak ¿e drzwi siê ca³kiem nie odmyka³y i z trudno¶ci± mo¿na by³o wyj¶æ z domu. Kiedym na miejsce przyszed³, akurat zaczyna³y siê oczepiny. Druhny ¶piewa³y: Jak ciê bêd± czepiæ, spojrzyj do powa³y, ¿eby twoje dzieci czarne oczka mia³y. Potem zrobi³y jej elektrolizê i wyprowadzi³y do komory ci¶nieñ. Tymczasem go¶ci przybywa³o. Wszyscy byli w ludowych termostatach na³o¿onych na granatowe garnitury kort-tenis. Niektórym ju¿ siê kurzy³o ze skafandrów. Na podwórku podchmieleni piloci trzaskali z rur wydechowych. Psy szczeka³y. Ale dopiero po ko¶ciele zaczê³a siê prawdziwa zabawa. Sta³em na przyzbie, ¿eby przedwieczornym powietrzem odetchn±æ. Z izby dochodzi³y ró¿ne d¿wiêki muzyki dodekafonicznej, to znów syntetycznej. Coraz to bucha³y przy¶piewki a przytupywania. K³êbi³y siê, wrza³y jurne si³y wytwórcze. Na niebie pojawi³a siê gwiazda. Dzieci rzuca³y w ni± kamieniami. Wesele trwa³o w pe³ni, gdy jako¶ przed jedenast± wyskoczy³ na ¶rodek m³ody Smyga zza rzeki, tancerz zawo³any, pie¶niarz i filut. Okrêci³ siê parê razy, stan±³ przed orkiestr± i za¶piewa³ na poczekaniu: Ju¿ siê przed wsi± nasz± jasna przysz³o¶æ mo¶ci, przez szczê¶cie spo³eczeñstwa do szczê¶cia ludzko¶ci! Oj, dana, oj, dana! Bardzo siê to wszystkim spodoba³o. Powsta³ ¶miech i g³o¶ne brawa. Ale ju¿ m³ody Pieg odbi³ siê, wyci±³ ho³ubca, czapkê na bok skrêci³ i za¶piewa³ w odpowiedzi: Najpierw trzeba zacz±æ od spraw moralno¶ci: do szczê¶cia spo³eczeñstw przez ducha czysto¶ci! Hop, dzi¶! Na to znowu ¶miech i brawa. Poniektórzy zaczêli krzyczeæ na Smygê, ¿eby Piegowi siê odci±³. Ale ten nic nie rzek³, jeno cichaczem Piega zaszed³ i niespodziewanie wypali³ go g³owic± atomow±, co j± mia³ schowan± za pazuch±. Pieg zatoczy³ siê i zacz±³ promieniowaæ, ale zd±¿y³ jeszcze guzik u surduta nacisn±æ i z wyrzutni, co j± mia³ ukryt± w prawej nogawce, rakietê ¶redniego zasiêgu prosto w czo³o tamtemu pu¶ci³. By³by niew±tpliwie Smygê wykoñczy³, gdyby nie to, ¿e mu ostatni cz³on rakiety nie odpali³ i przez to nast±pi³a dewiacja z kursu. Cofn±³ siê Smyga, zako³ysa³ i opar³ o barierê ciepln±, ale ta pêk³a i Smyga polecia³ w g³±b temperatury, przy stale wzrastaj±cym jej wspó³czynniku. &#8212; Ludzie, co robita?! &#8212; zawo³a³ ojciec panny m³odej, wskazuj±c na staro¶wiecki, ¶cienny licznik Geigera. Ale ju¿ gwa³t siê podniós³ i rwetes, i na ¶rodku izby zaczê³y szybko wyrastaæ ogromne niebieskie paprocie - zwyczajna rzecz przy wzmo¿onej radioaktywno¶ci w zamkniêtym pomieszczeniu. Ju¿ i inne rakiety lataæ zaczê³y, jeden tylko Bañbu³a zachowa³ przyzwoito¶æ i konwencjonalnie r¿n±³ no¿em. Wtem gwizd ostry siê rozleg³. To gospodarz, widz±c, ¿e inaczej go¶ci nie uspokoi, skoczy³ do domowego rezerwuaru, odkrêci³ kurek i gazy bojowe na izbê puszczaj±c, rozpocz±³ zaka¿anie. Rzucili siê wszyscy do kombinezonów, ale mój okaza³ siê nieszczelny, ponadto ¶pi±cy ju¿ trochê by³em, wiêc postanowi³em zaniechaæ zabawy i poma³u do domu siê zbieraæ. Noc by³a jasna, bo od zagrody, gdzie odbywa³o siê wesele - takie promieniowanie bi³o, ¿e bez trudu drogê znajdywa³em. Sz³o siê rze¶ko, bo deszczyk radioaktywny te¿ skropi³ raz i drugi. Trochê mi tylko to przeszkadza³o, ¿e czu³em ssanie w organizmie, no, ale po zabawie - to rzecz zwyczajna - no i to, ¿e zaczê³y mi wyrastaæ dodatkowe nó¿ki, po trzy pary z ka¿dej strony, zielony róg na czole, a na grzbiecie chitynowy pancerzyk. Jako¶ jednak dobrn±³em do cha³upy, przelaz³em przez szparê w ramie okiennej i znalaz³szy sobie zaciszne miejsce na listwie za szaf±, z dala od paj±ków - zasn±³em spokojnie, rozpamiêtuj±c, jak to by³o na tym hucznym weselisku.
[Dzisiaj 17:11] Inaka:  Domin, nie wiedzia³am, ¿e ju¿ temat istnieje, gomene ;_;
[Dzisiaj 17:16] DominLoL:  oj tam, conquest podepnie
[Dzisiaj 17:50] Ketchup:  To ju¿ koniec?
[Dzisiaj 17:58] DominLoL:  no, poke znikna³
[Dzisiaj 17:59] Inaka:  Tak, potwierdzili na Serebii ._.
[Dzisiaj 17:59] DominLoL:  jakie nie jak tak, mówi³em ? :]
[Dzisiaj 18:04] Ketchup:  Nawet przed 20
[Dzisiaj 18:06] DominLoL:  ketchup, cicho
[Dzisiaj 19:01] Inaka:  Ny, a na Valhalli pojawi³y siê posty obalaj±ce prawdziwo¶æ skanów.
[Dzisiaj 19:03] DominLoL:  a na serebi kolejne info które ju¿ piszê
[Dzisiaj 19:33] 4xIjestêg³up:  ~~ankieta thx to vabi :3
[Dzisiaj 19:58] Inaka:  6 minut ._.
[Dzisiaj 20:03] PokeMan:  Ankiet± która szkaluje mnie i Inakê, ostatecznie pogrzeba³a moje wahania. Dziêkujcie niepowa¿nemu 4xIjestêg³up.
[Dzisiaj 20:03] PokeMan:  Gdyby mu naprawdê zale¿a³o na odkupie, to by zrobil uczciw± ankietê, albo co¶ zupelnie innego.
[Dzisiaj 20:09] Inaka:  Czemu mnie szkaluje?
[Dzisiaj 20:10] Inaka:  Ja nic nie widzia³am, jestem wkurzona tylko an MBS i tyle.
[Dzisiaj 20:11] Inaka:  A, ju¿ widzê.
[Dzisiaj 20:11] tt22:  Wiem, ¿e Ciebie to nie rusza, ale dla mnie jakiekolwiek niesprawiedliwe wskazywanie komu¶ opcji, to przegiêcie.
[Dzisiaj 20:11] Inaka:  Nie uwa¿am, ¿eby mnie to w jaki¶ sposób obra¿a³o. W zasadzie na PC siedzê tylko dla w³asnej przyjemno¶ci, a to, kto jest
[Dzisiaj 20:12] Inaka:  *adminem ma³o mnie obchodzi. A opcja wskazana perfekcyjnie.
[Dzisiaj 20:12] Inaka:  Dziêki, Vap :>
[Dzisiaj 20:13] tt22:  Jeziu....¿eby tak ka¿dego nie obchodzi³o, kto jest admem...byloby extra.
[Dzisiaj 20:13] Inaka:  Dopóki jest fan-arena, mnie to nie obchodzi.
[Dzisiaj 20:13] tt22:  Có¿, ja usuwaæ postów, anie wylaczac SB nie chcê. Ja tylko od zawsze apelujê o równowagê miêdzy formami wypowiedzi.
[Dzisiaj 20:14] Inaka:  Dopóki admin szanuje inne osoby, a nie wytyka palcami, jak na przyk³ad wytykanie palcami twórców fanowskich poke-twórów.
[Dzisiaj 20:14] tt22:  Ja swoje osobiste pogl±dy oddzielam od adminowania, dlatego Ani Gier, ani FanArea nie usuwa³em i nigdy nei usunê :)
[Dzisiaj 20:14] Inaka:  *... mam to w dupie, za przeproszeniem.
[Dzisiaj 20:14] Inaka:  I mam nadziejê. Domin, co z waszymi planami?
[Dzisiaj 20:15] tt22:  Wytykanie palcami robi³em z konta "PokeMan" które adminem nie jest :)
[Dzisiaj 20:15] DominLoL:  dobrze
[Dzisiaj 20:15] tt22:  Widzisz Ina, ja oprocz prezentacji swoich pogladow nic zlego nie robie, ale inni demonizuj± mnie.
[Dzisiaj 20:17] Inaka:  Ina, Ina, co wy¶cie wszyscy siê uparli na to Ina ._. Anyway - ja chcê po prostu dowiedzieæ siê, czym s± ukierunkowane te
[Dzisiaj 20:17] Inaka:  twoje pogl±dy, ale za ka¿dym razem olewasz pytanie.
[Dzisiaj 20:18] tt22:  Inako, nie mam czasu tlumaczyc swoich pogladow. Ja tego od was nie wymagam, wiêc nie oczekujcie tego ode mnie.
[Dzisiaj 20:19] tt22:  To smutne, ¿e wiêkszo¶æ chce robiæ z PC getto, dla jedynych slusznych pogladow. Ja tolerujê, oni mnie nie. I kto tu z³y?
[Dzisiaj 20:19] Inaka:  Co prawda, to prawda. Có¿, ja tylko wyrazi³am pro¶bê, nie mus... wiêc pasujê. Idê ogl±daæ anime, Symphogeara mi uciê³o.
[Dzisiaj 20:20] tt22:  Ci co ogladaj± Anime i graja w gry na DS - nie pokefany. Ci co robi± obrazki - Pokefany. Tak wynika z s³ów 4xIjestêg³up.
[Dzisiaj 20:24] Chajs:  nie
[Dzisiaj 20:26] tt22:  Ciekawe kto to - Hyu tylko mi pasuje.
[Dzisiaj 20:27] Chajs:  zbanowa³e¶ mi shouta za napisanie "nope, jeste¶ têpy xD D
[Dzisiaj 20:29] tt22:  No bo, inni maj± jakie¶ - mierne i bez dowodów - ale jakie¶ argumenty Wobec mnie, a ty tylko trollujesz.
[Dzisiaj 20:32] tt22:  Mam szacunek do Domina, Afila itd. ale nie do kogo¶ takiego jak Hyu.
[Dzisiaj 20:36] Opticum:  czy juz byl ten slnny rajd xD
[Dzisiaj 20:36] Inaka:  Nie.
[Dzisiaj 20:39] Byakurai:  A mo¿e FRYTKI do tego?
[Dzisiaj 20:40] tt22:  Dobra, kolejne multi Hyu maja domy¶lnie blokade SB
[Dzisiaj 21:03] paqo:  Mo¿e sobie bez przeszkód za³o¿yæ kolejne, bo przecie¿ sam admin mówi, ¿e multi konta s± ok.
[Dzisiaj 21:10] PokeMan:  Ja mu nie broniê ich zak³adaæ, po prostu dopóki nie nauczy siê pisaæ chocia¿ na poziomie Optica, bêdzie mia³ blok na SB
[Dzisiaj 21:10] paqo:  gdzie jest regulamin forum?
[Dzisiaj 21:12] DominLoL:  regulamin
[Dzisiaj 21:12] DominLoL:  o, henio nie dzia³a
[Dzisiaj 21:12] 4xIjestêg³up:  >granie w DS >PokeMan no prosze ciê...
[Dzisiaj 21:12] 4xIjestêg³up:  wczoraj nie wiedzia³e¶, kim jest Cynthia
[Dzisiaj 21:12] 4xIjestêg³up:  =_____=
[Dzisiaj 21:14] paqo:  tego to akurat do niedawna ja bym nie wiedzia³ :P
[Dzisiaj 21:14] PokeMan:  napisa³em - "granie na DS" ni przekrêcaj mnie
[Dzisiaj 21:17] 4xIjestêg³up:  o dziwo wczoraj da³e¶ mi jasno do zrozumienia, ¿e nie gra³e¶ w BW na przyk³ad <<
[Dzisiaj 21:17] 4xIjestêg³up:  ani te¿ nie znasz podstawowych faktów - a la, wiedza, kto jest czempionem
[Dzisiaj 21:18] 4xIjestêg³up:  zapali³a mi siê czerwona lampka po tej rozmowie...
[Dzisiaj 21:19] paqo:  ponawiam pytanie: gdzie moge przeczytac aktualny regulamin forum?
[Dzisiaj 21:21] PokeMan:  w ktoryms dziale o forum
[Dzisiaj 21:21] kowalt:  Prosiu regulamin na tacy: http://pokecollect.net.pl/viewtopic.php?t=5185
[Dzisiaj 21:22] PokeMan:  Temat Afila to dobry pomysl, tylko oczywicscie bede odpiwiadal na raty, przez kilka dni, bo du¿o tego
[Dzisiaj 21:22] Opticum:  ja gralem dwa razy bw a zapomnialem kto jest czempionem xD iris chybo
[Dzisiaj 21:22] Opticum:  a nie, w b2w2 iris, w bw jest pseudogoku ktorego zapomnialem imienia
[Dzisiaj 21:29] paqo:  oczywi¶cie ta roczna nieobecno¶æ jest pozorna, Poke z pewno¶ci± dzia³a³ z ukrycia
[Dzisiaj 21:32] DominLoL:  z dziupli?
[Dzisiaj 21:32] Afil:  Z dziupli!
[Dzisiaj 21:33] paqo:  Domin, a Ty ci±gle o tych drzewach
[Dzisiaj 21:33] paqo:  skaczesz na te dziewczyny z dziupli?
[Dzisiaj 21:35] DominLoL:  ja tam skrycie czekam
[Dzisiaj 21:35] Afil:  Z ukrycia >:D Skrycie >:D
[Dzisiaj 21:41] 4xIjestêg³up:  afil, mogê ukra¶æ pomys³ z tematem-wywiadem i zrobiæ wersjê dla daru? =D
[Dzisiaj 21:43] PokeMan:  Ech,, Lewak i PokeKurwin to kolejne mulit Hyu, który nie rozumie, ¿e ustawilem mu defaultowego bloka SB na KA¯DE jego
[Dzisiaj 21:43] PokeMan:  przysz³e konto.
[Dzisiaj 21:44] PokeMan:  Przyczajony Domin, ukryte drzewo :D
[Dzisiaj 21:48] DominLoL:  nie ¶mieszne
[Dzisiaj 21:51] PokeMan:  oprócz bycia Krulem PPSu, jestem tez ViceKrulem Sucharów
[Dzisiaj 21:54] PokeMan:  ech, Hyu, nie chcê aby¶ marnowal czas, wiêc zrozum - ile kont nowyhc nie zrobisz, ZAWSZE masz bloka.
[Dzisiaj 21:56] Byakurai:  Poku¶, mo¿e zamiast skupiaæ siê na Hyu zaczniesz odpisywaæ na pytania huh?
[Dzisiaj 22:00] PokeMan:  Pierwsze odpowiedzi dam jutro, musze duzo napisaæ, aby dobrze mnie zrozumiano. To nie SB,abym pisal skrotowo i szybko
[Dzisiaj 22:01] PokeMan:  poza tym, czekam na ppe³ne logi z SB
[Dzisiaj 22:03] DominLoL:  ale to s± pe³ne logi z sb -.-
[Dzisiaj 22:05] PokeMan:  Wiêcej nie macie ?
[Dzisiaj 22:05] PokeMan:  to jest raptem od polowy do konca. Nie ma pierwszej polowy + nie ma z dzisiaj.
[Dzisiaj 22:07] paqo:  a po co Ci te logi?
[Dzisiaj 22:08] DominLoL:  a nie, gomen, afil jeszcze nie wys³a³ reszty, gomen
[Dzisiaj 22:08] PokeMan:  Aby co¶ po tak genialnej rozmowie zosyawlo, ale dobra, sam musze wyciagnac,wait
[Dzisiaj 22:09] PokeMan:  dobra, poczekam
[Dzisiaj 22:10] paqo:  znaj±c Ciebie, to zaczniesz pod tymi logami odpowiadaæ na pytania, na które wtedy odpowiedzi nie znalaz³e¶, wiêc z góry uprzedzam: ja w tej dyskusji bra³ udzia³u nie bêde
[Dzisiaj 22:11] PokeMan:  Afil na PVF jest jako 7Fail, ciekawe...myslalem ze to multi Hyu, ale Afila sie nie spodziewalem
[Dzisiaj 22:12] PokeMan:  Ale to nie DYSKUSJA. Tylko FAQ - Wy dajecie pyt. ja odpowiadam. ¯adna dyskusja, tylko konkrety.
[Dzisiaj 22:12] Byakurai:  A Domina wyczai³e¶ ? XD
[Dzisiaj 22:13] Byakurai:  W sumie nie by³o trudno po nicku NEXUS DOMINLOL xDDDD
[Dzisiaj 22:13] paqo:  a pozniej na Twoje odpowiedzi bed± pada³y kolejne odpowiedzi itd. itd
[Dzisiaj 22:17] Afil:  Jaki 7Fail?
[Dzisiaj 22:20] PokeMan:  Afilu, proszê, nie udawaj. Wiem, ¿e moja wiedza mo¿e przera¿aæ, ale jak ju¿ wiadomo, to po co siê wypieraæ ?
[Dzisiaj 22:20] Afil:  Ale co wiadomo, ja nie wiem o co Ci chodzi ._.
[Dzisiaj 22:21] DominLoL:  twoja wiedza ma nasz przera¿aæ? really?
[Dzisiaj 22:22] PokeMan:  S³uchaj, wiem, ¿e piszesz na GG z Dominem, ktory jest online na PVF, wiem od kogo innego jakie masz konto na PVF, proste
[Dzisiaj 22:22] DominLoL:  ale my nie piszemy na gg
[Dzisiaj 22:22] DominLoL:  HA HA! FAIL! LULZ, POKE G£UPEK!
[Dzisiaj 22:23] Afil:  Co ty mówisz, na GG piszê tylko ze swoj± dziewczyn±, Paulin±, nie dominem xD
[Dzisiaj 22:23] PokeMan:  Dobra, i tak nigdy sie nie przyznacie, czekam na reszte logow.
[Dzisiaj 22:24] Afil:  Jestem Rey xD
[Dzisiaj 22:24] DominLoL:  do czego? ¿e nie piszemy na gg jak insynuujesz? ¶mieszny jeste¶
[Dzisiaj 22:24] paqo:  widze, ze jest juz naprawde zle
[Dzisiaj 22:24] Afil:  *Ray - God Dammit xD
[Dzisiaj 22:25] Byakurai:  Poke, mo¿e przestaniesz postowaæ na shoucie, który jest kruchy i nie zostaje na d³ugo, a zaczniesz odpisywaæ na pytania?

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Ostatnio zmieniony przez Afil 8 Sierpieñ 13, 22:33, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum