Hej, hej!
Pewnie co nie którzy z Was mnie jeszcze pamiêtaj± i zastanawiaj± siê czy nie umar³am ;). Otó¿ nie, ¿yjê i mam siê dobrze. Moja strona zosta³a przeze mnie mocno zaniedbana, ale niestety straci³am dostêp do programu, w której j± robi³am. Na fanpage'u strony te¿ siê nie odzywam, dlatego zdecydowa³am siê go usun±æ. Co do strony mam w planach zrobienie nowej, od¶wie¿onej wersji, tym razem w innym programie. Obecnie nie mam na to czasu, ale
mo¿ecie mnie obserwowaæ/zapraszaæ, wedle gustu. Bêdzie mi bardzo mi³o je¶li kto¶ z Was jest jeszcze zainteresowany moimi pracami . Obecnie przerzuci³am siê na komputerowe programy graficzne, w których robiê nowe rzeczy.
Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzin !
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.