chcê jeszcze a to dlatego ¿e humor w pokemonach jest raczej na poziomie szko³y podstawowej
Wiekowo pod w³a¶nie taki target, jest kierowany Pokemon, wiêc nic dziwnego...
Gruby rzulf napisa³/a:
ale i tak kocham Poki
No, ja my¶lê :P
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Humor w pokach jest stary, ale czasami (np. jak James mai³ sztuczny biust i se go nadmucha³ mocniej(XXL) albo kiedy wytykali wszyscy zespo³owi R motto stare
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Na PePeeSie siê ostatnio du¿o dzieje, jak ocenita obecna sytacja ?
Czekam z utyskiwaniem na opinie
Sygnatura użytkownika
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Sorry ale co ty gadasz O.o nie wiesz co s³owo znaczy to go nie u¿ywaj proste.
Wiesz co to jest POZOROWANIE ?
D³ugi napisa³/a:
A ¿eby nie by³o offtopa to powiem ¿e pokescena siê zapada sama w sobie a polska to juz szczególnie.
Kojot napisa³/a:
WG mnie pokemony id± nie do przodu - tylko do ty³u
Nie nie nie, poki id± w dobrym kierunku ( otwieraj± siê na rynek masowy( tylko problem tkwi w tym, ¿e strony Pokemon nie rozwijaj± siê z powodu popularno¶æi gron NK itd.
Kiedy te go nie by³o, by³o wiêcej ludzi ( czasy PokeExtrenme itd), teraz nie widaæ ani m³odych m±drych ludzi mogacych przej±æ po nas schêdê, ani perspektyw tzn motywacji.
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Vabigoon 8 Lipiec 09, 16:49, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
No w³a¶nie problem tkwi w u¿ytkownikach/fanach, którzy albo nic nie robi±, albo lamuj± arty i newsy z pere³ek PPSu tj. Valhalli i PokeSerwisu.
Problem tkwi w nas jak mówi³ pewien polityk. Aby to zmieniæ musimy w³o¿yæ wiêcej pracy w strony, fora itp. Przyk³adem nowej rozwijaj±cej strony jest PokeLand, posiada wiele artyku³ów, które s± dobre, newsy te¿ s± na wysokim poziomie. Gdyby jednak przywróciæ do ¿ycia MPoke'a, to by³oby ciekawie tak jak dawniej. I teraz apelujê do was m³odzi userzy, którym zdrowie i czas pozwala, ZRÓBCIE CO¦ PO¯YTECZNEGO! Napiszcie artyku³ dla PokeLandu, albo za³ó¿cie swoj± stronê. Mam nadziejê, ¿e poruszy to wiêkszo¶æ, bo albo robicie PeBeSrefy, które padaj±, albo kiepskie fora dla 10 userów.
Postawcie na masówkê, tak jak to by³o dawniej redakcja minimum 10 aktywnych osób! Teraz to ekipa strony to 3-4 osoby, które co¶ robi±, a reszta tylko siê opierdala!
No w³a¶nie problem tkwi w u¿ytkownikach/fanach, którzy albo nic nie robi±
Pó³ biedy.
p4key napisa³/a:
albo lamuj± arty i newsy z pere³ek PPS
I ja wolê pierwszych co nic nie robi±, ni¿ takich którzy tylko ludzi wnerwiaj± swoj± 'oryginalno¶ci±'.
p4key napisa³/a:
Gdyby jednak przywróciæ do ¿ycia MPoke'a,
Defi musia³a by chcieæ, a tak, i tak nikt nic nie zrobi ( Daru swego czasu, chcia³ pomóc mPokowi i go odrzucili ) bo woli trzymaæ stronê w hibernacji, zamiast newsów pisz±c jakie¶ fanFicki, bleee.
PokeLand << Z tym siê zgodzê, obiecuj±ca strona.
p4key napisa³/a:
Napiszcie artyku³ dla PokeLandu,
Tak
p4key napisa³/a:
albo za³ó¿cie swoj± stronê.
NIE, bo znów jaki¶ LuL za³o¿y pokeG**no, z debilnym PBFem ( nie chodzi o PBF, ale o POZIOM który jest niski )...
p4key napisa³/a:
albo kiepskie fora dla 10 userów.
Ja mam swoje na fora.pl dla 50 osób wybi³em siê ;]
p4key napisa³/a:
Postawcie na masówkê, tak jak to by³o dawniej redakcja minimum 10 aktywnych osób! Teraz to ekipa strony to 3-4 osoby, które co¶ robi±, a reszta tylko siê opierdala!
Bo ludzie zdobêd± kolorka i g potem robi±, tylko szpanuj±...Masówka teraz nie przejdzie, teraz w cenie jest w±ska specjalizacja w jakiej¶ dziedzinie ( gry, PBF, newsy, arty... ) , co doskonale widaæ na PPS...
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.