Postanowi³em w koñcu dodaæ jaki¶ czas temu zrobione kilka partów komiksu. Komiks bêdzie dodawany ró¿nie gdy¿ nie zawsze mam czas robiæ. Na pocz±tek wrzucê tylko 10 partów je¶li komix siê spodoba to wrzucê tak¿e resztê, która powsta³a do tej pory. Mi³ego czytania (je¶li kto¶ ma zamiar to czytaæ oczywi¶cie).
Je¶li jaki¶ link wyga¶nie proszê o napisanie tego w tym temacie, a uaktualniê dany link.
PS. Doda³em resztê powsta³ych do tej pory partów. Nowe zaczn± siê pojawiaæ gdy tylko znajdê trochê wiêcej czasu.
PS.2) Komentujcie. Nie wstyd¼cie siê ;-)
Komiks dla mnie super, prawie taki jak super produkcja trawka. Jedne fragmenty potrafi± roz¶mieszyæ, ale nad niektórymi siê zastanawiam jakim cudem tu trafi³y. Ale ca³o¶æ oceniam jako 5/6.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.