POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Co robicie ¿eby dostaæ dobre oceny?

Co robicie aby zdobyæ dobre oceny?
Uczycie siê
30%
 30%  [ 11 ]
¦ci±gacie (czyli karteczki z podpowiedziami)
11%
 11%  [ 4 ]
Jak nadarzy siê okazja czyli nauka i ¶ci±ganie
58%
 58%  [ 21 ]
G³osowañ: 36
Wszystkich G³osów: 36

Autor Wiadomo¶æ
Bary 
Pewnie nie zna PokeMana
: O

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Elbl±g
Wys³any: 29 Listopad 08, 15:34   

Cytat:
U mnie do kibla nie puszczaj±, wiêc nie dzia³a. Facet od histy to nawet jak ma podejrzenia ka¿e po³o¿yæ otwarte d³onie na ³awce i podnie¶æ nogi wiêc ¿adna ¶ci±ga siê nie ukryje, wiêc nawet nie ma mowy o przypadkowych podpowiedziach. A gazetki s± czêsto zas³aniane albo ¶ci±gane (przyk³ad z niemca gdzie pani wystawi³a za drzwi spis odmiany rzeczowników których mieli¶my siê nauczyæ).

No, od tego s± na przyk³ad ta¶my klej±ce aby podkleiæ sobie pod ³awkê ¶ci±gê, albo bluzy z kieszeniami ¿eby tam szybko schowaæ... sposobów jest wiele tylko kreatywnym trzeba byæ.

Xantos
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 11 Lis 2008
Wys³any: 29 Listopad 08, 19:30   

nie wystarcz± same sposoby choæby¶ zna³ niewiadomo jakie sztuczki na zwalanie trzeba zawsze poznaæ w miarê dobrze nauczyciela i jego sposób nauczania wtedy wystarczy opracowaæ technikê ,,walki" xd i ryzykowaæ bo zawsze jest ryzko nawet jak masz jakie¶ super ¶ci±gi a nauczyciela który sobie na wszystko pozwala raz mieli¶my tak± sytuacjê ¿e nauczycielka do¶æ spokojna ogólnie nie surowa itd. przez ca³± lekcjê siedzia³a i pisa³a co¶ przy biurku a wiêkszo¶æ klasy ¶ci±ga³a a pod koniec lekcji zabra³a kartki (razem ze ¶ci±gami a mieli niektórzy dobrze ukryte ale znalaz³a wszystkie) i powpisywa³a jedynki st±d wniosek ¿e nigdy nie wiadomo jaki bêdzie wynik zwalania

Sygnatura użytkownika

Bary 
Pewnie nie zna PokeMana
: O

Sk±d: Elbl±g
Wys³any: 29 Listopad 08, 19:52   

W³a¶nie w ten sposób powiedzia³e¶ ¿e Ci którzy dostali za ¶ci±ganie jedynki po prostu nie umiej± ¶ci±gaæ i tyle. Mnie jeszcze nigdy nie przy³apali na ¶ci±ganiu ;]
Kilka razy mnie tez przeszukiwali kiedy my¶leli ¿e ¶ci±gam i nic im z tego nie wysz³o, mo¿na powiedzieæ ¿e mam bardzo dobre skrytki :p

Kubu¶ 
Pewnie nie zna PokeMana
Visca El Barca!

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: Wrocek :]
Kontakt:
Wys³any: 30 Listopad 08, 15:55   

Bary, w majtkach? :-D

Co do mnie...

Nie uczê siê wogóle, zazwyczaj ¶ci±gam z podrêczników :-) Nikt mnie jeszcze nie przy³apa³, wiêc praktykujê to dalej. Tak samo dobry jest infobot+gg w telefonie :-)

Sygnatura użytkownika
<--- By Masanohashi

XaroX 
Bug Catcher
Rebecca Black LAW JU

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: WHEEKEND
Kontakt:
Wys³any: 2 Grudzieñ 08, 13:55   

Ja nie robiê nic.

Mwahahaha. *o*

Po prostu wszystko zapamiêtujê na lekcji! :D

Nigdy siê nie uczê, bo to czasoch³onne *o*

Sygnatura użytkownika

Raiden 
Gapa, gubi PokeBalle
I'am Redi xD

Do³±czy³: 08 Lis 2008
Sk±d: Z-ja
Kontakt:
Wys³any: 2 Grudzieñ 08, 18:41   

Cytat:
Ja nie robiê nic.

Mwahahaha. *o*

Po prostu wszystko zapamiêtujê na lekcji! :D

Nigdy siê nie uczê, bo to czasoch³onne *o*

Kujon xD

Ja siê uczê,nigdy jeszcze nie ¶ci±ga³em, nauka jest nudna ale jak trzeba to trzeba :P

Sygnatura użytkownika
Help Serwis
FR/LF
496683

www.shadowanime.pl
www.animeravi.pl

Devil 
Pewnie nie zna PokeMana
666

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Sk±d: braæ kase?
Wys³any: 2 Grudzieñ 08, 18:50   

Ja siê nie uczê, bo nigdy mi siê nie chce. Nie ¶ci±gam, bo nie chce mi siê robiæ ¶ci±g.
Z tego wychodzi, ¿e ile z lekcji zapamiêtam to i tyle wiem, czyli w podstawówce ¶wiadectwa z paskiem i ¶rednia 4.9(:D), na koniec gima ¶rednia 4.0 po poprawkach na koniec roku (ca³y tydzieñ nauki ;/), aktualnie w LO jako¶ ci±gnê od wrze¶nia i jedynie obawiam siê o zdanie z fizy, ale mniejsza z tym.
Podsumowuj±c: nauka siê nie op³aca :-D

Sygnatura użytkownika

paqo 
Powoli siê wkrêca

Kontakt:
Wys³any: 2 Grudzieñ 08, 18:52   

Devil. masz dok³adnie taki sam ¿yciorys je¶li chodzi o szko³ê co ja xD Ale dobrze Ci radzê, nie powtórz mojego b³edu i w LO we¼ siê za robotê :P

Devil 
Pewnie nie zna PokeMana
666

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Sk±d: braæ kase?
Wys³any: 2 Grudzieñ 08, 18:55   

paqo napisa³/a:
Devil. masz dok³adnie taki sam ¿yciorys je¶li chodzi o szko³ê co ja xD Ale dobrze Ci radzê, nie powtórz mojego b³edu i w LO we¼ siê za robotê :P
Jakiego to b³êdu mam nie pope³niæ paqo-sensei? Czy¿by¶ mia³ oblaæ maturê sensei? :-P

paqo 
Powoli siê wkrêca

Kontakt:
Wys³any: 2 Grudzieñ 08, 18:59   

Chodzi³o mi raczej o to, ¿e jak naukê roz³o¿ysz na 3 lata, to obêdzie siê do¶æ bezbole¶nie xD Ale jak zostawisz na ostatni rok (tak jak ja) to... lepiej nie pytaj, tylko siê ucz :D

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: