POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Gold, Sliver, Crystal Monotype Challenge!
Autor Wiadomo¶æ
Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Do³±czy³: 07 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 2 Sierpieñ 09, 23:12   

Gra³e¶ dla przyjemno¶ci czy dla bycia wypisanym?
Je¶li dla bycia w Hall of Fame to mam dla Ciebie z³± wiadomo¶æ...
Resztê sam sobie wymy¶l (mo¿e byæ jeste¶ dziwny, bardziej dziecinny ni¿ Vabigoon lub cokolwiek innego w tym gu¶cie nazwa³bym to inaczej ale jestem mi³y wiêc po prostu zostawiê to do w³asnego przemy¶lenia) ;D

Za nied³ugo zrobiê galerie pokemonów i tak dalej bo to bardzo dobry pomys³ jest :D

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 3 Sierpieñ 09, 08:59   

Mogê siê zg³osiæ do typu wodnego?

Dzieñ 1: 2 sierpnia roku Pañskiego 2009
Godzina 23:11... Grzeczne dzieci ju¿ dawno ¶pi±... No, mo¿e oprócz Marsa, ch³opaka z New Bark. Mars chce zostaæ trenerem wodnych morderców (Czytaj: pokemonów). Idzie wiêc do mamusi, która daje mu PokeGear, rozwala drzwi wej¶ciowe od swojej chaty i idzie do Elma - szurniêtego profesorka. Tam bierze swojego pierwszego mordercê Totodile'a p³ci mêskiej, któremu daje na imiê Krokodylek.
Sk³ad:
Krokodylek *Totodile* 5 poziom

Droga krajowa numer 29. Mars kieruje siê w stronê Cherrygrove. Pierwszym Pokemonem, z którym musi siê zmierzyæ, jest... Rattata. Rattata, nie wodny morderca. Mars dociera do Cherrygrove, pokonuj±c za pomoc± Krokodylka 5 szczurów, nabijaj±c swojemu mordercy 7 level.
Sk³ad:
Krokodylek *Totodile* 7 poziom

Cherrygrove. Mars leczy swojego Krokodylka i spada na Route 30.
Sk³ad:
Krokodylek *Totodile* 7 poziom

Droga krajowa numer 30. Mars zrywa z drzewka Berry. Idzie wci±¿ do przodu, dopóki nie dociera do rozwidlenia. Ma do wyboru pój¶æ albo w lewo, albo w prawo. Na lewo toczy siê walka, wiêc wybiera prawo. Idzie, idzie i dociera do chaty, do której wchodzi. W ¶rodku gada z innym ¶wirniêtym profesorkiem i dostaje PokeDex. Nastêpnie, wychodzi z domku i spada do Cherrygrove.
Sk³ad:
Krokodylek *Totodile* 8 poziom

Cherrygrove. Mars leczy Pokemony i kieruje swoje kroki w kierunku New Bark, lecz nagle przybiega jaki¶ kole¶ i zaczyna siê walka:
Mars vs. ???
Przeciwnik wystawi³ Chikoritê - Trawiastego mordercê, którego trawiaste ataki mog³yby powaliæ mojego Krokodylka. Na szczê¶cie Chiko mia³ poziom 5, wiêc zmniejszy³am mu dwa razy obronê Leerem i zaatakowa³am Scratch dwa razy.

Có¿, kole¶ sobie pobieg³, a Mars jeszcze raz do PC i zacz±³ i¶æ w stronê New Bark.
Sk³ad:
Krokodylek *Totodile* 8 poziom

New Bark. Nic ciekawego. Pogada³ Mars z profesorkiem, pogada³ z mam±, dosta³ 5 Pokeballi. Przy okazji dowiedzia³ siê, ¿e ??? nosi imiê najg³upszego cz³onka Teamu Galactic (Czytaj: Saturn)
Sk³ad:
Krokodylek *Totodile* 9 poziom

Droga krajowa numer 30 *Specjalnie ominê³am Cherrygrove i R 29*
Nic ciekawego. Mars sobie idzie i dochodzi do wspomnianego wcze¶niej rozwidlenia. Tym razem wybiera lew± ¶cie¿kê, która jest ju¿ odblokowana. Wymija trenera stoj±cego w trawie i staje do walki z innym trenerem. Krokodylek szybko pokonuje jego morderców i Mars idzie dalej. Lecz ¿ycie bez pojedynku Pokemon nie jest dane Marsowi, bowiem spotyka ³apacza robali, którego pokonuje.
Sk³ad:
Krokodylek *Totodile* 10 poziom

Droga krajowa numer 31. Nic ciekawego. Mars omin±³ jednego trenera i poszed³ do Violet.
Sk³ad:
Krokodylek *Totodile* 11 poziom

Violet. Nic ciekawego. Mars kieruje siê do Gymu i walczy z dwoma trenerami. Nastêpnie idzie do PC i leczy swojego Crocodile. Czas na Sprout Tower!

Sprout Tower:

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-
Ostatnio zmieniony przez Inaka 4 Sierpieñ 09, 09:33, w ca³o¶ci zmieniany 6 razy  

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 3 Sierpieñ 09, 09:01   

A dlaczego nie?
Vabigoon:
Dobrze, ¿e wróci³e¶, a je¶li chodzi o mnie, to gra³em tak 50:50, bo jeszcze nigdy nie by³em w Kanto (G/S/C), a zobaczyæ swój nick pod napisem Hall Of Fame, to zaszczyt, c¿y¿ nie?

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Byakurai 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Bear wants justice

Do³±czy³: 14 Sie 2009
Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 14 Sierpieñ 09, 15:38   

Mogê siê przy³±czyæ ?

Sygnatura użytkownika

*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*

Ich bin eine :zombie:

paqo 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 14 Sierpieñ 09, 16:50   

Mozesz, wybierz tylko typ i jazda ;p

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY

Byakurai 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Bear wants justice

Do³±czy³: 14 Sie 2009
Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 14 Sierpieñ 09, 17:54   

Nie wiem jak dawaæ obrazki ale to szczegó³.

Imiê:Pacik. Typ:ogieñ. Starter: Cyndaquil
Dzieñ:pi±tek. Godzina: 17:02.

Pacik budzi siê w sypiali. Podchodzi do komputera lecz w komputerze nic nie ma.
Schodzi na dó³ i tam zagaduje go mama. Glêdzi glêdzi -_- a¿ wreszcie daje bohaterowi PokeGear. Ten wychodzi z domu i podchodzi pod Laboratorium Elma. Po wej¶ciu Elm ka¿e mu wybraæ swojego w³asnego pokemona, on wybiera Cyndaquila, gdy¿ ma na celu bycie najlepszym trenerem pokemonów typu ognistego. Pacik próbuje wyj¶æ ale pomocnik Elma go zatrzymuje i daje mu potion. Ten wychodzi i zagaduje ch³opaka który stoi pod oknem laboratorium, ale ten kopie naszego bohatera. Pacik kierunku zachodnim do profesora Oaka i chodzi w teren trawiasty a tam atakuje go pierwszy w jego ¿yciu pokemon. Sentret zaatakowa³ naszego bohatera lecz jego Cyndaquil roz³o¿y³ go na ³opatki. Pacik poszed³ dalej. Po krótkiej wêdrówce zaatakowa³ go Pidgey, ale zakoñczy³o siê tym samym co w pierwszej walce. Po trzeciej walce Cyndaquil zyska³ 6 level oraz nauczy³ siê ataku SmokeScreen. Pacik doszed³ do miasta CherryGrove,gdzie zagada³ go starzec proponuj±c przechadzkê po mie¶cie. Po zrobieniu tego mi³y pan da³ mu mapê która móg³ otworzyæ w swoim PokeGeardzie. Nasz bohater po tym poszed³ do Centrum Pokemon i uleczy³ swojego pupila, po czym wyruszy³ w dalsz± drogê. Po kolejnym wej¶ciu w trawê zaatakowa³ go Caterie nastêpnie Pidgey dziêki któremu Cyndaquil zyska³ 7 lvl. Po krótkiej wêdrówce Pacik doszed³ do domku gdzie by³ Profesor Oak i inny cz³owiek który od razu po wej¶ciu do nas zagada³ i da³ nam jajo, nastêpnie zagada³ Pacika Profesor Oak który wrêczy³ mu pokedexa. Po wyj¶ciu do Pacika zadzwoni³ profesor Elm który kaza³ nam szybko wracaæ do laboratorium. Po tym on szybko pobieg³ do CherryGrove gdzie chcia³ pój¶æ do laboratorium, ale zatrzyma³ go znany mu ju¿ ch³opak który ¿±da³ walki. Jego pokemonem okaza³ siê Totodile wodny stworek. Po pokonaniu go Pacik szybko pobieg³ do laboratorium gdzie okaza³o siê ¿e jeden z pokemonów Elma zosta³ skradziony przez naszego rywala. Po podaniu imienia policjantowi, nasz bohater da³ Laborantowi jajko a ten w zamian da³ mu 5 pokeballi. Po opuszczeniu laboratorium Pacik poszed³ do mamy by powiedzieæ jej o wszystkim. Po tej rozmowie Pacik wyruszy³ w swoj± podró¿.
Pacik wyszed³ ze swojego rodzinnego miasta i od razu zaatakowa³ go Pidgey ucieszony tym zmêczy³ go trochê i z³apa³ go. Nastêpnym pokemonem jakiego spotka³ by³ Sentret zawiedziony ¿e nie by³ to ogniowy pokemon pokona³ go i poszed³ dalej. W pobliskiej trawie wytrenowa³ swojego pierwszego pokemona do 10 lvl, a nastêpnie zabra³ siê za pidgeya którego w³a¶nie z³apa³, lecz przed tym zaatakowa³a go jeszcze ratata która tak¿e pokona³.

Sygnatura użytkownika

*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*

Ich bin eine :zombie:

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Kontakt:
Wys³any: 26 Sierpieñ 09, 15:55   

OK trainer cardy dodano do Hall of fame, je¿eli siê nie podobaj± to pisaæ na pw mogê oczywi¶cie co¶ zmieniæ ^^

.//Rah 
Bug Catcher
No kurna

Do³±czy³: 09 Mar 2010
Wys³any: 9 Lipiec 10, 17:34   

Przyjmujê wyzwanie Pokemonów Psychicznych, bêdê gra³ na TGBDualu (w celu wyewoluowania niektórych Pokemonów).

Sygnatura użytkownika

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Kontakt:
Wys³any: 9 Lipiec 10, 23:14   

Masz moje pe³ne poparcie! Mo¿e uczynisz to co by³o moim celem i skoñczy³o siê tylko na planach :<

damian11123 
Pewnie nie zna PokeMana
Elo

Do³±czy³: 19 Gru 2010
Sk±d: z Polski
Wys³any: 19 Grudzieñ 10, 12:01   

Ja te¿ przyjmuje wyzwanie.
TYP: woda
EMULATOR: TGB.DUAL :)

[ Dodano: 19 Grudzieñ 10, 12:03 ]
zapomnia³bym, gra: pokemon crystal

Wy¶wietl posty z ostatnich: