POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
25 Sierpieñ 12, 10:07
najlepsze forum na polskiej pokescenie

Jakie jest wed³ug ciebie najlepsze forum PPS?
Pokecollect.net.pl
56%
 56%  [ 40 ]
Revival
21%
 21%  [ 15 ]
Stare forum Valhalii
8%
 8%  [ 6 ]
inne ( podawajcie jakie)
14%
 14%  [ 10 ]
G³osowañ: 71
Wszystkich G³osów: 71

Autor Wiadomo¶æ
PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 23 Sierpieñ 09, 21:12   

Maron napisa³/a:
Revival jest chyba bardziej zgrany od nas

Dobre ;p jak ja stamt±d najwiêcej ludzi zwerbowa³em, super zgranie ;)

Maron napisa³/a:
ale my jeste¶my PRO

Dok³adnie. Nasi Modzi = znak NAJwy¿szej jako¶ci. Moderka u nas jest na wysokim poziomie, s±dzê..

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Joga
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 04 Sie 2009
Sk±d: Sinnoh
Wys³any: 26 Sierpieñ 09, 09:19   

Zdecydowanie Pokecollect spox download,spox admini,spox ludzie. :sliniak:

Sygnatura użytkownika

Kunek 
Pewnie nie zna PokeMana
:D

Do³±czy³: 05 Sie 2009
Wys³any: 26 Sierpieñ 09, 15:56   

Zag³osowa³em na Pokecollect.pl . Podoba mi siê to forum i tyle ^^ .

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Do³±czy³: 07 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 26 Sierpieñ 09, 15:59   

Pokecollect :D za nied³ugo byæ mo¿e wyjdziemy na prost± i zostanie wprowadzone kilka istotnych zmian :D

kris-301 
Pewnie nie zna PokeMana
Miszczunio

Do³±czy³: 12 Gru 2008
Wys³any: 4 Pa¼dziernik 09, 20:36   

Zdecydowanie Revival... To forum to nie tylko PBF (ja w niego nie gram np.), to równie¿ mi³a administracja, która siê anga¿uje (anga¿owa³a - vulpi odszed³ :( ), u¿ytkownicy (pozdrawiam) i wiele m±drych projektów. :miau: To mój g³os

Sygnatura użytkownika

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 14 Pa¼dziernik 09, 16:57   

Joga napisa³/a:
spox download

No nie wiem...teraz za bardzo nie zajmujemy siê plikami ;P

Maron napisa³/a:
Revival jest chyba bardziej zgrany od nas
and
Joga napisa³/a:
spox admini

Kompletnie nieobiektywnym ( bo mam kolorka :D ) okiem, ¶miem stwierdziæ, ¿e administracja PC i PoPLa, to JEDYNE zgrane Teamy na PokeScenie. Smutno, ¿e to dotyczy tylko for, bo strony prowadza pojedyñcze jednostki które nic nie robi± bo:
a ) sa legendasami, którym poki przeminê³y ( Vall i PS )
b ) s± kretynami, którzy my¶l±, ¿e reklama na g³ównej stronie Valhalli tudzie¿ Reva, zrobi z ich potworkowych pokesitów, co¶ co bêdzie fajne...ale to tylko wyrzucanie kasy w b³oto...Ja dla przyk³adu w PPS w³o¿y³em ma³o kasy ( ale jednak ) ale osi±gn±³em chyba wiêcej ni¿ pan który zmienia nicki z ka¿d± kolejn± stron±, wykupuje hostingi za 20 z³ mies., reklamy za 50 z³ i ma z tego ruch robotów/botów/spambotów na stronie, która nie ró¿ni siê niczym od innych, tylko textami na "wysokim" poziomie z nowym zajedwabistym logo, które g**** mi daje, kiedy chcia³bym przeczytaæ co¶ wiêcej, ni¿ to, ¿e poki s± w DXD i ¿e Ash ma 10 lat...

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

piotr30032000 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 25 Kwi 2009
Wys³any: 3 Styczeñ 10, 18:19   

Zdwcydowanie Forum revival bo:

-Ma mi³ych u¿ytkowników np.Angel1777
-Ma mi³ych administrtorów
-Dobry hack master (trawek)
-Du¿o go¶æi którzy robi± ¶wietne Tutorial'e np.condore
-Ma niez³± oprawê graficzn±
-Ma dobrych GM
-I trzyma cenzure bardzo dobrze bo inaczej zrobi³ by siê z tego burdel!!!!!

XaroX 
Bug Catcher
Rebecca Black LAW JU

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: WHEEKEND
Kontakt:
Wys³any: 3 Styczeñ 10, 19:03   

Pokecollect.net.pl

Pierwsze moje forum Pokemon. ;OOO Ogólnie, od trzech lat tu jestem (nie licz±c przerw O:) i zawsze by³em tutaj ciep³o przyjmowany i traktowany, chocia¿ ofc. zdarza³y siê niepotrzebne flejmy i tego typu rzeczy, ale ogó³em mówi±c, to atmosfera + ludzie czyni± z tego forum co¶ fajnego. ;ddd

Pokemonpl.net

IMHO te¿ bardzo dobre forum. Mili ludzie (chocia¿ wiêkszo¶æ zaraz powie, ¿e zale¿y dla kogo xdd). Po upadku Pokecollect (2 lata temu ju¿? ;o) w³a¶nie tam siê osiad³em i do dzisiaj staram siê tam wchodziæ codziennie, ¿eby chocia¿ pogadaæ ze starszymi znajomymi. ;ddd

Sygnatura użytkownika

paqo 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 3 Styczeñ 10, 19:04   

Trawek? I revival? Z tego co wiem, to on raczej jest userem popl`a a nie revivala.

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY

Maron 
Nosi czapkê Asha
By³y mod

Sk±d: Zza biurka
Kontakt:
Wys³any: 4 Styczeñ 10, 15:53   

A ja zmieniam zdanie. Teraz, to ju¿ nikt, pod prawie ¿adn± kategori± nie jest lepszy od nas :P

Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum