POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Co najlepsze?
Autor Wiadomo¶æ
Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Do³±czy³: 07 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 15 Wrzesieñ 09, 17:41   

Nie. Jedno forum dla dwóch stron to pewne k³ótnie i k³opoty, bawcie siê swoimi kredkami my swoimi i bêdzie ok.

Jakubox 
Gapa, gubi PokeBalle
^ to nie prawda!

Do³±czy³: 25 Lis 2008
Sk±d: Lublin
Kontakt:
Wys³any: 15 Wrzesieñ 09, 20:41   

Mo¿e i masz racjê Vabi, ale ja nie mam ¿adnego zamiaru wtr±cania siê w ¿ycie tego forum, bo ledwo starcza mi czasu na szko³ê i aktualizacja PokeLandu, a dotychczasowym forem nie zajmowa³em siê praktycznie w ogóle, jedynie poza utworzeniem go. Zapewne jedynie co by siê zmieni³o, to Lugia by chcia³a moderatora w jednym dziale (Fan Art) i tyle ;P

Sygnatura użytkownika

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Do³±czy³: 07 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 15 Wrzesieñ 09, 22:15   

No w³a¶nie po co mieliby¶my kogokolwiek wyró¿niaæ i od razu na start dawaæ moda za darmo (wiem ¿e fanfick to nic takiego, ale mod to mod, nale¿y do teamu a jak na razie s± w nim tylko osoby zaufane) po drugie:
Cytat:
Zarejestrowanych U¿ytkowników: 243

Nieaktywnych u¿ytkowników:80%

Co nam to da ;D mo¿ecie po prostu zamkn±æ tamto forum i przenie¶æ siê na to :0. zreszt± ja nie mam praktycznie g³osu w tej sprawie :chory:

Jakubox 
Gapa, gubi PokeBalle
^ to nie prawda!

Do³±czy³: 25 Lis 2008
Sk±d: Lublin
Kontakt:
Wys³any: 16 Wrzesieñ 09, 20:28   

Ale te¿ takie przenosiny nie robi³yby nic du¿ego. Nikt z nas nie chcia³by modyfikowaæ w ¿aden sposób tego fora, bo jest urz±dzone bardzo dobrze. Jedyn± ró¿nic± by³oby umieszczenie napisu na/pod/obok loga co¶ w stylu Forum stron PokeSerwis i PokeLand.

No ale nic, propozycja jedynie, do niczego nie zmuszamy ;P

Sygnatura użytkownika

Komar 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 25 Pa¼dziernik 09, 13:38   

G³ównym problemem ca³ej PSP jest to i¿ ka¿dy chce posiadaæ w³asn± stronê lub forum. Przez co mamy na ka¿dej z nich to samo zrobione po raz kolejny, tym sposobem zamiast rozwijaæ siê - cofamy siê bo nie powstaj± ¿adne nowe projekty. Je¶li chodzi o fuzje to ja jestem jak najbardziej za bo tylko w ten sposób mo¿na zebraæ osoby, które maj± ochotê jeszcze co¶ robiæ a bez nich nigdy ¿adnej stronie nie uda siê do¶cign±æ Valhalli.

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 25 Pa¼dziernik 09, 14:18   

Ta..... A ¿e PokeSerwis pad³ to niestety bêdzie jeszcze gorzej. Ah ta pod³a egzystencja....

Komar 
Pewnie nie zna PokeMana

Kontakt:
Wys³any: 25 Pa¼dziernik 09, 14:23   

Nic nie pad³o, jeszcze bêdzie o nas g³o¶no ;)

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 25 Pa¼dziernik 09, 15:28   

Komar napisa³/a:
ca³ej PSP

Lepiej u¿ywaæ "PPS" :sliniak:

Komar napisa³/a:
ka¿dy chce posiadaæ w³asn± stronê lub forum. Przez co mamy na ka¿dej z nich to samo zrobione po raz kolejny, tym sposobem zamiast rozwijaæ siê - cofamy siê bo nie powstaj± ¿adne nowe projekty. Je¶li chodzi o fuzje to ja jestem jak najbardziej za bo tylko w ten sposób mo¿na zebraæ osoby, które maj± ochotê jeszcze co¶ robiæ a bez nich nigdy ¿adnej stronie nie uda siê do¶cign±æ Valhalli.

Sensowne s³owa, tylko problemy s± takie:
Ka¿dy chce mieæ swoj± stronê, gdy¿ ka¿dy inaczej chce rz±dziæ, a poza tym, nie ma za bardzo z KIM robiæ ewentualnych fuzji. Bo fuzja z Mastersem czy innymi projektami Shadowa/Rexa/Night Weasela/Nighta g**** da, kiedy ten, nie rozumie sensu fuzji i bêdzie wali³ kolejne Pokemon( tu wstaw sobie: Mix, Story czy inne popularne s³ówko ) na nowiutkim Layu i proserwerze, kopiuj±c newsy z Vall, lub pisz±c w³asne z b³êdami ortograficznymi, interpunkcyjnymi etc. Akurat on dobry jest jako grafik, ale jako admin, to niespecjalnie.
Jest jeszcze takie PokemonChaos, ale to to idzie tylko w PBF i ogólnie nie potrzebuje fuzji..

poxer napisa³/a:
A ¿e PokeSerwis pad³

O "padniêciu" mo¿na by mówiæ, gdyby nie dzia³a³, ale dzia³a i dzia³aæ bêdzie :)

Komar napisa³/a:
jeszcze bêdzie o nas g³o¶no ;)

Trzymam kciuki.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Komar 
Pewnie nie zna PokeMana

Kontakt:
Wys³any: 25 Pa¼dziernik 09, 15:52   

I tu jest w³a¶nie problem ludzi zamiast tworzyæ artyku³y do ju¿ dzia³aj±cych stron, tworz± w³asne..

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 13 Kwiecieñ 10, 19:42   

dobra, nie chcia³em robiæ nowego tematu, wiêc piszê tu:
http://www.pokelazure.jun.pl/viewtopic.php?t=594
1 post > rewelacyjna strategia
2 post > reklama doklejona przez host - ble ( tak trudno by³o przyj¶æ do mnie ? (joke) )
3 post > stwierdzenie oczywistego faktu
A teraz najlepsze:
4 post > w profilu ma napisane 19 lat. Buehaha. I rzeczywi¶cie, mniej wiêcej w tym czasie zrobili taki PW atak na Revie, a kilka dni temu siê reklamowali na PC, co znajdziecie archiwum. Matko kochana, oni na swój uzytek "TYP" for wymy¶lili = takie co s± z TOP3 ( PoPL, PC, Rev) + te które siê wybi³y ostatnio ( PBC, Astville... )... oczywi¶cie lepsze dla nich kolejne PBFiki na jakim¶ ogranym layu z logiem co ma zaæmiæ inne fora...

Aaaaa, i jeszcze DESER :
http://www.pokelazure.jun...der=asc&start=0

prawie bym siê poszcza³ ze ¶miechu. Je¶li tak ma wygl±daæ przysz³o¶æ po wymarciu Daru, Vulpiego, Raika, Vabiego, Paqo, Santera, ktospl`a, Lorda Seakinga... to mo¿na od razu wy³±czyæ PS, Grupê Valhalla z przyleg³o¶ciami i te forum... a tak narzekano na strony/fora z lat 2004-06...teraz to dopiero dno... to ju¿ wola³bym Pokemon Island z layem nowym co miesi±c i tamtymi redaktorami, ni¿ obecne "wielkie" fora i strony na D¿unie.pl/DeBeV.pl

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: