POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
epidemia ¶wiñskiej grypy - co s±dzicie
Autor Wiadomo¶æ
Xantos
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 11 Lis 2008
Wys³any: 9 Listopad 09, 17:31   epidemia ¶wiñskiej grypy - co s±dzicie

Tak jak w temacie- odwo³ali ju¿ w waszych miejscowo¶ciach (b±d¼ zamierzaj± odowa³aæ) zajêcia w szkole ? U mnie narazie przestrzegaj± ¿eby pilnowaæ higieny osobistej (mycie r±k itp.) ale narazie ¼le nie jest xP jedyne co mówi³ u mnie wychowawca to w najgorszym razie (b±d¼ najlepszym dla niektórych...) zamkn±³ szko³ê o pó¼niej na wakacjach bêdziemy odrabiaæ (np.sierpieñ). ja osobi¶cie jestem przeciw odwo³aniu zajêæ teraz bo pó¼niej lepiej pograæ na wakacjach w pi³kê, pobiegaæ itp. ni¿ siedzieæ w szkole

Sygnatura użytkownika

Byakurai 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Bear wants justice

Do³±czy³: 14 Sie 2009
Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 9 Listopad 09, 17:36   

Nie chce nic mówiæ ¿e boj±czek jestem czy co¶ ale trochê siê bojê tej ¶wiñskiej grypy. Za Kaczyñskiego ptasia, a za Tuska ¶wiñska co dalej?

Sygnatura użytkownika

*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*

Ich bin eine :zombie:

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 9 Listopad 09, 17:47   

u mnie nic nie ma i niebêdzie, patricksan, co do twojego pytania to je¶li wybior± tuska czy kogo¶ tam innego, stawiam na kangurz± grypê :]

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 9 Listopad 09, 18:15   

Dla mnie wszystko co mówi± w wiadomo¶ciach to k³amstwo, tylko po to by nie wszcz±æ paniki !
Epidemia jest nieunikniona ! (I tak ju¿ jest, ale nie u nas)
Szczerze czekam a¿ id±c do szko³y zobaczê karteczkê - ,,Szko³a zosta³a zamkniêta z powodu Epidemii Grypy''
Czekam, ale na 100% siê nie doczekam :/

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 9 Listopad 09, 18:23   

u mnie by³o tylko takie co¶:
Ja zachodzê pod udê a tu napis
"Szko³± zamkniêta z powodu zbyt zimnej temperatury"
mogli napisaæ poprzedniego dni,a to by³ zapalenia p³uc siê nie nabawi³.

ale tak jak rafii, je¶li by ta epidemia by³a, to by³y to jedyny plus ¿e nie poszliby¶mi do budy.

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Byakurai 
Bear wants justice

Do³±czy³: 14 Sie 2009
Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 9 Listopad 09, 18:24   

Nom macie racje to by by³ najlepszy + tej sytuacji.

Sygnatura użytkownika

*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*

Ich bin eine :zombie:

Xantos
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 11 Lis 2008
Wys³any: 9 Listopad 09, 18:36   

prawda jest taka ¿e odowa³anie zajêæ szkolny przyczyni³oby siê do bardzo wielu niedogodno¶ci:

je¿eli rodzice id± do pracy to przewa¿nie dzieci zostawiaj± w przedszkolu/szkole/¿³obku czyli momentalnie po³owa rodzin straci³aby trochê dochodów pieniê¿nych b±d¼ musia³a by je zwiêkszyæ na np.opiekunki (oczywi¶cie mo¿na zostawiaæ u jakiej rodziny ale ja to opisujê z perspektywy widzenia ogólnego)
-oczywi¶cie nauczyciele zostaliby wys³ani na przymusowy urlop czyli je¿eli nie mieliby tzw.urlopu p³atnego to przez chwilowy okres czasu zostaliby odciêci od kasy (a je¿eli obydwoje [m±¿ i ¿ona] pracuj± w szkole to sami wiecie...)
-po³owa uczniów po tym "przymusowym wolnym" przysz³aby do szko³y nieprzygotowana (je¿eli chodzi o wiedzê) i oczywi¶cie bardzo prosto dostaæ parê kiepskich ocen (b±d¼ materia³ jest do ty³u) czyli i tak ¼le i tak niedobrze
-du¿o ludzi sobie rezerwujê ju¿ miejsca w jaki¶ wyjadzach na wakacje i je¿eli tak trzeba by odrabiaæ to nie by³oby "weso³o"
-oczywi¶cie reszta personelu (wo¼ne,konserwatorzy itd.) mieliby równie¿ "urlop" tak jak nauczyciele

Mo¿na jeszcze sporo wymieniaæ, ja wymieni³em kilka jak chcecie to piszcie
Nie wiem jak bêdzie ale na 100% nie jestem pewny ¿eby tak chêtnie zamkneli ale zobaczymy bo wiadomo Zdrowie jest Najwa¿niejsze (ogólnie) :D

Sygnatura użytkownika

Drago 
Nosi czapkê Asha
:drago:

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 9 Listopad 09, 20:19   

zwyk³a grypa jest du¿o bardziej niebezpieczna ni¿ ta ¶wiñska. chodzi o to aby zasiaæ panikê w¶ród ludzi by ci kupowali leki i szczepionki. ta cala antygrypna kampania jest napêdzana przez producentów lekarstw. epidemia nie grozi nam wcale bardziej powa¿na ni¿ w zesz³ym roku czy 50 lat temu. zamkniêcie szkól z powodu grypy to tylko przykrywka, tak po prawdzie kto¶ czerpie z tego jak±¶ korzy¶æ. u mnie w szkole chodzi 95% osób, wiec o ¿adnej epidemii s³owa byæ nie mo¿e, a te¿ dyrekcja ma takie pomys³y. Pamiêtacie jak w zesz³ym tygodniu w mediach podawali, ¿e Ukrainistyka na Uniwersytecie Warszawskim zosta³a zamkniêta bo rzekomo u 15 studentów jest podejrzenie grypy? A wiecie jaka jest prawda? Grupa 20 studentów wróci³a w niedziele wieczorem z Ukrainy, a w poniedzia³ek mieli mieæ jaki¶ egzamin tak¿e niemieli jak siê do niego przygotowaæ. Zmówili siê i te 15 osób zrobi³o sobie dzieñ wolny. M±dra pani wyk³adowczyni zrobi³a stwierdzi³a, ¿e ich nie ma bo zachorowali, od razu zamkniêto wydzia³. Nastêpnego dnia wszyscy „chorzy” przyszli do rektora z pytaniem czemu niema zajêæ. Krótko mówi±c to by³ pic na wodê i granie pod publiczkê.

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 10 Listopad 09, 16:03   

Hmmmm.. Po pierwsze, zachorowa³em na grypê podczas epidemii i jako¶ ¿yjê i piszê do was :D To pic na wodê, a u mnie szko³a dzia³a (niestety :( ) Ale wiecie. prze¿yjemy, zobaczymy :D

Maron 
Nosi czapkê Asha
By³y mod

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Sk±d: Zza biurka
Kontakt:
Wys³any: 14 Listopad 09, 17:48   

Choroby by³y od dawna, tylko media nie nag³a¶nia³y. Poza tym najwiêksze zachorowania maj± byæ styczeñ-marzec wiêc zobaczymy. A na t± grypê siê nie umiera, tylko na powik³ania (zostajecie 3 tygodnie w domu i looz
Ale pamiêtajcie! Jak nastêpnym razem us³yszymy o kangurzej grypie, to PokeCollect ie zrzuca na zrobienie fabryki szczepionek leków i maseczek XD
I nareszcie by by³ porz±dny hosting

Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach