Co do poka to Torchic bez dwóch zdañ.
Nada siê do pokazów i du¿y PLUS za podwójne "skilsy" to znaczy Fire i Fight.
A kiedy wyewoluuje w Blazikena to zacina wszystkich.
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Jakos nie przepadalem za tymi grami, ale gralem i zaczynam grac i nawet nie takie glupie. a jesli chodzi o starter no to Torchic, zawsze Charizard i zawsze Blaziken a takze Infernape (w gold/crystal nie gralem ;D) Torchic dlatego ze praktycznie samym Blazikenem doszedlem do 7 odznaki, potem juz nie gralem ;) inne poki mialem na 20 lvlach a jego na 44 wiec ogolnie to ognisty typ rzadzi, zawsze gdy gralem innym to jakos z tymi na ktore nie sa czule, przyklad: gram Swampertem i i jakos ciezko i dlugo mi sie rozwala typy np Dark/Psychic czy jakies inne, a takim Blazikenem to 1 czy 2 ataki i leza, Charizard i Infernape to samo, wiec zawsze wybieram ognisty typ glos idzie na Torchica.
Treecko oczywi¶cie. Nie mam co prawda ulubionego typu Poków, zawsze kierujê siê ich wygl±dem, a ¿e Trecco mi siê spodoba³... Jest bardzo w moim stylu, a poza tym uwielbiam Poki smoko-podobne . Ju¿ od pocz±tku bardzo do niego przywyk³am, choæ nie jest moim ulubionym, ale to i tak nim pokona³am ca³e 5 Pokemonów Waleec'a za jednym ciosem. I to jak na razie oczywi¶cie .
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.