Mam problem dwa razy gra³em w pokemon emerald i za ka¿dym razem pojawia siê ten sam problem, mianowicie kiedy mam zobaczyæ, ¿e z³y team kradnie ³ód¼ podwodn± jednak nie wydarza siê to, lecê do tego miasta i nic i przez to jestem w martwym punkcie, krótko mówi±c help!!!
Ostatnio zmieniony przez Kojot 28 Grudzieñ 10, 20:51, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
mo¿esz daæ ja¶niejszy opis sytuacji? bo nie pamiêtam ¿eby jakie¶ teamy (Aqua lub Magma) krad³y jak±¶ ³od¼ jedynie co to po starciach w jaskini w której po raz pierwszy spotykamy Groudona wyruszamy do Sotopolis City a stamt±d na poszukiwanie podwodnej jaskini (w innym temacie jest to opisane i niechce mi siê tu ponownie przytaczaæ tego cytatu poszukaj sobie :-P )
Xantos a przypadkiem nie mowisz o Ruby? wracajac do tematu to po akcji w Slateport idziesz do lillycove city i tam p³yniesz na prawo. rozumiem ze w Mt.Pyre by³e¶?
to praktycznie jedna i ta sama gra tylko nowe pokemony (Reyquaza) i ich rozmieszczenie (Grodudon,Kyogre) oraz parê nowych bajerów ale fabu³a praktycznie ta sama
to praktycznie jedna i ta sama gra tylko nowe pokemony (Reyquaza) i ich rozmieszczenie (Grodudon,Kyogre) oraz parê nowych bajerów ale fabu³a praktycznie ta sama
Jeste¶ w b³êdzie - Fabu³a ró¿ni siê we wszystkich czê¶ciach (Ruby - Team Magma, Sapphire - Team Aqua, Emerald - Obydwie), i we wszystkich czê¶ciach eventy dziej± siê inaczej/w innej kolejno¶ci. Stop fakanie i wprowadzanie w b³±d, nie wiedz±c, o co chodzi, plz.
Musisz i¶æ do Mt.Pyre zdobyæ MAGMA EMBLEM
Idziesz na górê w Fallarbor, a potem schodzisz, pokonujesz Magmê i widzisz groudona, potem udajesz siê do LILICOVE, idziesz na pla¿e wchodzi na wodê u góry i rozmawiasz z AQUitami
Teraz lecisz do slateport, do statku, po drodze mówisz do doktorka i wchodzisz
³ód¼ odp³ywa a ty wracasz do 2 Aquitów
Jak dalej ¼le, to czy na pewno masz Emerald, a nie jaki¶ hack??? :-/
A mo¿e sapphire lub ruby?
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.