Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 23 Grudzieñ 09, 00:12
To by³a legenda. A raczej jej cieñ. Znik³a gdy was zauwa¿y³a.
-Ciekawe co to by³ za pokemon. Powiedzia³a Bella. Edward jej przytakn±.
-Szkoda ¿e go nie zobaczyli¶my. Jestem bardzo ciekawy, kim on by³??- Mówiê do przyjació³.
Nastêpnie wo³am do siebie moje pokemony i na pocz±tku zwracam siê do mojej nowej Eevee:
-No ma³a s³uchaj widzê, ¿e jeste¶ bardzo silna i chcia³bym ciê przemieniæ. Tylko nie wiem, w jak± formê. Zastanawiam siê nad Vaporeon a Flareon. Ale tak my¶lê, ¿e narazie bardziej przyda mi siê twoja wodna przemiana, wiêc przemieniê ciê w Vaporeon a kolejne Eevee we Flareon a po nim pewnie przyjdzie pora na Jolteon. Mam nadziejê, ¿e bêdziesz szczê¶liwa, kiedy przemieniê ciê w Vaporeon.- Mówiê i g³aszczê malutk± lisiczkê i wyjmujê z plecaka Water Stone.
Nastêpnie podaje go Eevee, aby dotknê³a go pyszczkiem i przemieni³a siê, w Vaporeon.
Kiedy ju¿ ewoluuje gratulujê jej tego i g³aszczê po g³ówce.
-Roselia ty musisz trochê potrenowaæ, poniewa¿ chcia³bym aby¶ nauczy³a siê jaki¶ nowych ataków, które przydadz± nam siê w pokazach i walkach o odznaki.
-Eevee specjalnie chcia³em z tob± trenowaæ w nocy, poniewa¿ bardzo marzê aby¶ ewoluowa³ w Umbreona. Wiem, ¿e to raczej siê jeszcze nie stanie, ale bêdziemy stawiaæ g³ównie na trening w Nocy aby¶ którego¶ dnia w koñcu ewoluowa³ w Umbreona.
Kiedy wyt³umaczê ju¿ wszystko pokemonom mówiê do nich:
-S³uchajcie mo¿emy, wiêc przej¶æ do treningu. Zacznijcie trenowaæ. Proszê was aby¶cie dali z siebie wszystko. Je¶li tak bêdzie to mo¿e uda wam siê nauczyæ jaki¶ nowych ataków, przez co z pewno¶ci± staniecie siê silniejsi.
P.S. Je¶li mogê ciê prosiæ to rozpisuj siê trochê bardziej, bo g³upio siê czujê kiedy ja siê rozpisujê a ty piszesz dwa zdania :>
Wys³any: 23 Grudzieñ 09, 14:45
Wczoraj nie mia³em pomys³u
_____________________________-
Twoje pokemony przytaknê³y. Vaporeon nie za d³ugo móg³ byæ na l±dzie wiêc szybko go zeskanowa³e¶.
Cytat:
Vaporeon - # Typ: Water,# Wzrost: 1m (3'03"),# Waga: 29kg (63.9lb),# Kolor: niebieski,# Zdolno¶æ: Water Absorb.
Bytuje w pobli¿y wody. D³ugi ogon ma zwieñczony p³etw± co czêsto myli siê go z syren±.
ATAKI:Helping Hand,Tackle,Tail Whip,Sand-Attack,Water Gun,Quick Attack
-Super.Powiedzia³a Bella.
-Nadal jest s³odka. Doda³ Edward.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Nigdy nie s³ysza³em o czym¶ takim, ¿e Vaporeon nie mo¿e byæ d³ugo na l±dzie. To tak samo jakby Squirtle nie móg³ byæ d³ugo na l±dzie. Co najwy¿ej mo¿e siê czuæ dziwnie, ale na pewno wytrzymuje na ladzie, poniewa¿ w Anime du¿o razy by³ d³ugo na l±dzie.
--------------------------------------------------------
-Równie¿ tak s±dzê. Wygl±dasz wspaniale.- Mówiê i g³aszczê Vaporeon
Nastêpnie zabieramy siê do treningu:
-Dobrze zacznijcie trenowaæ miêdzy sob± i na drzewach, które s± w pobli¿u. Dawajcie z siebie wszystko a wtedy mo¿e uda wam siê nauczyæ nowych ataków. Natomiast, je¶li poczujesz siê odwodniona Vaporeon wystrzel w górê Water Gun tak, aby potem woda spad³a wprost na ciebie i nawodni³a ciê. Je¶li podczas treningu zmêczycie siê odpocznijcie chwilê i kiedy odzyskacie si³y znów we¼cie siê za trening.- Mówiê do moich podopiecznych i patrzê jak rozpoczynaj± trening.
Je¶li bêdzie taka potrzeba staram siê im pomóc.
Wys³any: 23 Grudzieñ 09, 18:03
Wszystkie pokemony by³y szczê¶liwe. Do treningu rwa³y siê i to mocno. Najbardziej Eevee który chcia³ ewoluowaæ. Nagle obok twojego pasa pojawi³ siê pokeball. By³ pe³ny. Otworzy³e¶ go, wyskoczy³ z niego Heracross.
-Heracross.Powiedzia³ pokemon.
-To dziwne. Powiedzia³ Edward, Bella mu potakiwa³a.
W tym samym czasie pokemony nauczy³y siê nowych ataków:
Eevee - Helping Hand,Tackle,Tail Whip,Sand-Attack,Growl
Vaporeon - Bite
Roselia - Stun Spore,Mega Drain,Leech Seed
My¶lê o ewolucji Rosieli, ale dochodzê do wniosku, ¿e to jeszcze za wcze¶nie, aby ewoluowa³a. Przed jej przemian± wola³bym, aby pozna³a wiêcej ataków i mia³a wiêcej do¶wiadczenia. Na jej ewolucjê przyjdzie jeszcze czas.
Nastêpnie wywo³ujê Heracrossa i skanujê go Pokedexem. Po tym zapoznajemy siê z nim.
Gdy ju¿ to zrobimy mówiê do pokemonów:
-No macie nowego kolegê, wiêc mo¿emy jeszcze trochê potrenowaæ. Widzê, ¿e nie jeste¶cie jeszcze zmêczone a trening wam siê przyda. Potem bêdzie nam ³atwo pokonaæ liderów i przeciwników na konkursach.
-O widzê te¿, ¿e jest bardzo silny. Je¶li jeste¶ g³odny to pojedz sobie miodu mo¿e potem do³±czysz do naszego treningu.- Mówiê do chrz±szcza i u¶miecham siê.
Nastêpnie zwracam siê do reszty moich pokemonów:
-No to dawajcie. Kontynuujemy trening. Widzê, ¿e nie jeste¶cie jeszcze zbyt zmêczeni, wiêc trenujemy dalej. Dziêki temu bêdziecie silniejsi i ³atwiej bêdzie nam siê wygrywaæ walki.- Mówiê do moich pokemonów i u¶miecham siê.
Nastêpnie patrzê jak trenuj±.
Wys³any: 28 Grudzieñ 09, 16:12
Twoje pokemony trenowa³y Vaporeon pozna³ nowy atak:Aurora Beam.
Reszta pokemonów d³ugo trenowa³a po czym nauczy³a siê kilku nowych ataków
Eevee - Quick Attack,Bite,
Roselia - Magical Leaf,GrassWhistle,Giga Drain,
A Heracross dalej jad³. Nad twoim Eevee rozniós³ siê bia³y blask.
-On ewoluuje. Powiedzia³a Bella.
Tak to by³a ewolucja twój pokemon ewoluowa³ w Umbreona.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
-Jejku Eevee tobie naprawdê bardzo zale¿a³o na tej ewolucji. Teraz jeste¶ piêknym i silnym Umbreonem. Jestem naprawdê bardzo szczê¶liwy.- Mówiê do pokemona i g³aszczê go po g³ówce.
Kiedy ewolucja siê skoñczy sprawdzam dane Umbreona w Pokedexie.
Reszcie pokemonów te¿ dziêkujê za trening i gratuluje wyuczenia siê nowych ataków.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.