Ja zag³osowa³em na tak, poniewa¿ maj±ca³kiem spoko wygl±d i nie³e ataki. Zdziwko lekkie prze¿y³em dopiero przegl±daj±c Pokedex na Pokeserwis.pl. We wszytkich generacjach jedne z ostatnich w Pokedexie mia³y 3 formy i by³y potêzne. Obja¶niam:
1. Seria
Dratini->Dragonair->Dragonite (strach siê baæ)
2. Seria
Larvitar->Pupitar->Tyranitar (strach siê baæ)
3. Seria
Bagon->Shelgon->Salamence
lub
Beldum->Metang->Metagross
4. Seria
Kontynuacje ewolucji. Ostatni by³ zdaje siê Magmortar, ale on nie ma sumy 600, a wszystkie wymienione maj±. Jak podstawowe legendy. Dlatego warto je ³apaæ.
Wed³ug mnie jest du¿o fajnych pokemonów m.in.infernape, torterra, floatzel, lucario, spiritomb, electrivire, magmortar.To moja ulubiona generacja.
[ Dodano: 20 Listopad 09, 16:43 ]
BarcaFan napisa³:
Ja zag³osowa³em na tak, poniewa¿ maj±ca³kiem spoko wygl±d i nie³e ataki. Zdziwko lekkie prze¿y³em dopiero przegl±daj±c Pokedex na Pokeserwis.pl. We wszytkich generacjach jedne z ostatnich w Pokedexie mia³y 3 formy i by³y potêzne. Obja¶niam:
1. Seria
Dratini->Dragonair->Dragonite (strach siê baæ)
2. Seria
Larvitar->Pupitar->Tyranitar (strach siê baæ)
3. Seria
Bagon->Shelgon->Salamence
lub
Beldum->Metang->Metagross
4. Seria
Kontynuacje ewolucji. Ostatni by³ zdaje siê Magmortar, ale on nie ma sumy 600, a wszystkie wymienione maj±. Jak podstawowe legendy. Dlatego warto je ³apaæ.
Teraz ja ju¿ piszê:
Garchomp nie jest ostatni w 4 generacji, ale ma sumê 6oo.
Mi bardzo siê podoba czwarta gena.
Mo¿e nie za anime ale chodzi o Gry
No i pierwsza i druga a trzecia to pora¿ka z wyj±tkiem Torchica
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Mi siê bardzo podoba fajne wygl±dy niektórych pokemonów , wiêkszo¶æ jest silna , du¿o Dragonów , du¿o pokemonów legendarnych . Silne E4 (nie poruwnywaj±c jego do Johto/Kanto) £adna grafika
Dlaczego tak uwa¿asz paqo.Pokemony nowej 4 generacji te¿ s± silne i fajne .Po pierwsze grafika jest lepsza i nowa fabu³a,a niektóre poki s± ze starszych generacj.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.