POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Pokemon Ranger: Tracks of Light (nowe wiadomo¶ci-15 luty)

Jak podoba siê gra?
Super!!!
71%
 71%  [ 5 ]
Nie interesuje siê Rangerami...
28%
 28%  [ 2 ]
¯enada!
0%
 0%  [ 0 ]
G³osowañ: 7
Wszystkich G³osów: 7

Autor Wiadomo¶æ
Rennossa
Gapa, gubi PokeBalle
...wolê swoj±...

Do³±czy³: 18 Mar 2009
Sk±d: z Floaromy
  Wys³any: 13 Styczeñ 10, 17:25   Pokemon Ranger: Tracks of Light (nowe wiadomo¶ci-15 luty)

Oto prezentuje now± grê (bêdzie wydana 6 marca 2010r.) Pokemon Ranger: Tracks of Light (czyli trzecia ju¿ czê¶æ s³ynnej, a mo¿e nie, gry na NDS Pokemon Ranger). Scany z CoroCoro(autorstwa filb.de):
Cytat:
http://www.filb.de/kaihou/content/20100113_corocoro201002a.jpg

Cytat:
http://www.filb.de/kaihou/content/20100113_corocoro201002b.jpg

Wed³ug serebii:
•Gra toczy siê w nowym regionie o nazwie Oblivia, na kilku ma³ych wyspach
•Z³y team to Pokemon Nappers, których szefem jest Red Eye(sk±d ja to znam)
•Asysty nadal s±, jednak z ma³± zmian±-pokemon którego wybierzesz na asystê bêdzie ci pomaga³ w chwytaniu pokemonów, lecz je¶li zostanie zraniony zniknie
•Gra pozwala uje¿d¿aæ legendarne bestie takie jak Raikou. Entei, czy Suicune
•Spotkasz Pichu z ukelele (instrument), który odegra wa¿n± rolê w fabule gry
•Kiedy potrzebujesz jakiego¶ pokemona wystarczy narysowaæ odpowiedni znak, a pokemon siê pojawi (uwzglêdniaj±c 3 pieski, znaki mo¿na rysowaæ podczas chwytania poków)
•29 stycznia wyjdzie wersja trial gry, któr± bêdzie mo¿na pobraæ na Nintendo Channel oraz Ds Download Stations (nie znam siê na tym, mog³em zrobiæ b³±d w t³umaczeniu)
•Bêdzie multiplayer polegaj±cy na schwytaniu jak najwiêkszej ilo¶ci poków
•Bêdzie mo¿na pobraæ Deoxysa do swojej gry D/P/P/HG/SS, jednak szczegó³y zostan± ujawnione dopiero za miesi±c(oczywi¶cie chodzi o Deoxysa z PR:ToL)
•Misja z Deoxysem o nazwie Deoxys i Tajemnicza ¦wi±tynia(Deoxys and the Mysterious Temple)wystartuje 6 marca, bêdzie trwaæ do 17 maja, a multiplayer pozwoli wykonaæ t± misjê razem z przyjació³mi. Deoxys zmienia formy kiedy próbujesz go schwytaæ w takiej kolejno¶ci jak w oryginale. Ka¿da forma ma inne ataki, czasami takie których Deoxys normalnie siê nie uczy.
•Profesor Hasting i Murph powróc± do gry.
•Pichu z ukelele nie bêdzie z tob± od pocz±tku gry, mo¿na go znale¼æ na Drop Island(niestety inaku¶, wed³ug screenu na serebii pichu bêdzie twoim partnerem xD ).
•K³esty z PR:SoA wróc± do nowej gry, jednak wynagrodzenia za poszczególne zadania s± nieznane(nie chcia³o im siê wymy¶liæ nowych, a zastanawia³em siê dlaczego gra bêdzie wydana tak wcze¶nie -_- ).
•W trybie multiplayer, ty i twoi przyjaciele, mo¿ecie razem chwytaæ pokemona oraz jednocze¶nie u¿ywaæ asyst, co pozwala na szybkie chwytanie.
•Trailer pokazuje urywek specjalnej misji, na którym mo¿na z³apaæ jajko manaphiego pod wod±. Nie wiadomo, czy mo¿na przes³aæ jajko do innych gier, tak jak to by³o w poprzednich czê¶ciach.
•Wiadomo ju¿ jakie bêd± ataki deoxysa ze specjalnej misji na zdobycie tego poka. Comet Punch dla deoxys attack forme; detect dla deoxys defense forme. Je¿eli czas ukoñczenia misji bêdzie trwa³ wiêcej ni¿ 5 minut, otrzymamy deoxysa attack forme.
•S± te¿ potwierdzone inne misje: zdobycie jajka manaphiego, schwytanie shaymina sky forme, oraz misja na schwytanie heatrana, którego mo¿na bêdzie przes³aæ ze specjalnym atakiem Eruption.
•Misja na deoxysa i manaphiego bêdzie trwaæ od 6 do 17 maja, a misja na heatrana i shaymina bêdzie trwaæ od 18 marca do 17 maja (oczywi¶cie w Japonii).
•W grze spotkamy postaæ o imienu Banema, która pomo¿e nam w ulepszaniu stylera i poznawaniu nowych znaków, o których wspomnia³em nieco wy¿ej.
•W grze bêdzie wiele misji z "lataniem", w których bêdziemy musieli omijaæ przeszkody.
•Shaymin ze specjalnej misji mo¿e zostaæ transferowany do g³ównych gier (D/P/Pl/HG/SS), co pokazuje ¿e z pozosta³ych specjalnych misji tak¿e mo¿na bêdzie transferowaæ poki do g³ównych gier (deooxys, manaphy egg, heatran, shaymin land forme).
•W misji z deoxysem tylko lider grupy mo¿e przenie¶æ deoxysa do gier D/P/Pl/HG/SS. Pozostali cz³onkowie grupy mog± jedynie pomagaæ w jego chwytaniu.
•Latios i latias pojawiaj± siê w grze zgodnie z p³ci± twojej postaci. Ch³opak dostaje latiosa (niebieski), a dziewczyna latiasa (czerwony).
•Mo¿na bêdzie spotkaæ celebi, który zabierze ciê do przesz³o¶ci. Dziêki temu bêdziesz móg³ otrzymaæ now± misjê. Ukoñczenie misji spowoduje pojawienie siê nowych rzeczy w przysz³o¶ci i aby powróciæ do przesz³o¶ci nale¿y pokonaæ pewne przeszkody (org.-You may encounter Celebi whom will take you in the past to clear missions. Clearing these missions opens up things in the relative future and is needed to go past certain obstacles).
•W czasie swojej przygody mo¿esz znale¿æ litografy (http://pl.wikipedia.org/wiki/Litografia). Kiedy je znajdziesz liczba partnerów które mo¿esz posiadaæ (ale chyba nie bezpo¶rednio z tob± :( ) zwiêkszy siê i bêdziesz je móg³ rajsowaæ....yyyy, znaczy siê ulepszaæ??

Nowe skriny:
http://serebii.net/ranger3/pics.shtml

¬ród³o:
www.filb.de
www.serebii.net

Oficjalna Strona:
http://www.pokemon.co.jp/...ger3/index.html

Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Rennossa 15 Luty 10, 21:01, w ca³o¶ci zmieniany 9 razy  

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 13 Styczeñ 10, 17:46   

W KOÑCU!

mam nadziejê ¿e 3 bêdzie doskonale wywa¿ona czyli nie za du¿o tekstu i nie za du¿o ³apania, a tytu³ ¶wietny jest, scany pokazuj± fajne uniformy rangerów i mamy jak bohater mêski je¼dzi na Raikou czyli motyw psów Jhoto i Hohen Lati bardzo prawdopodobny, daj ankietê jak idzie z pytaniem jak zapowiada siê gra wed³ug ciebie.

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Kawasaki-kun
Bug Catcher
aka mentor

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 14 Styczeñ 10, 21:00   

lol pichu z ukulele to lekka przesada... a uniform dziwnie przypominaj±cy mi ogrodniczki

Sygnatura użytkownika

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 15 Styczeñ 10, 09:18   

Nie no! Od kiedy skoñczy³am 2 czê¶æ my¶la³am o tym jakie fajne postaci bêd± w trzeciej. Ta dziewczyna to po prostu boska jest xD . Jak ten Pichu z Ukelele bêdzie partnerem to ja siê po prostu *PIIIIP!*. Bêdzie mnie tylko wkurza³ i nie dawa³ spokojnie przej¶æ gry, wrrr...
Cytat:

•Z³y team to Pokemon Nappers, których szefem jest Red Eye(sk±d ja to znam)

Mam nadziejê, ¿e to tylko japoñska nazwa i angielska bêdzie lepsza. A to Red Eye te¿ mi siê z czym¶ kojarzy xD

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Rennossa
Gapa, gubi PokeBalle
...wolê swoj±...

Wys³any: 15 Styczeñ 10, 15:10   

Zgadzam siê z Mentorem, te ubranka s± zbyt dziecinne, choæ pasuj± do klimatu regionu ^^ . Najlepsze stroje mieli Rangerzy z jedynki i dwójki(mieli takie same stroje xD ) :D . Porównanie:

Sygnatura użytkownika

mati74316 
Gapa, gubi PokeBalle
Matt ^^

Do³±czy³: 02 Gru 2009
Kontakt:
Wys³any: 15 Styczeñ 10, 15:24   

Mi siê te nowe stroje podobaj±. To taka odskocznia od starych modeli :D Mo¿e zmienili projektanta czy co¶... Mi siê podoba. I gierka zapowiada siê spoko. Czekaj a¿ siê pojawi :D

Sygnatura użytkownika
You know that I want you
And you know that I need you
I want it bad, a Bad Romance

I want your love and
I want your revenge
You and me could write a Bad Romance
(Oh-oh-oh-oh-oooh)
I want your love and
All your lover's revenge
You and me could write a Bad Romance

Oh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh-oh
Caught in a Bad Romance
Oh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh-oh
Caught in a Bad Romance

Lady GaGa - Bad Romance <3

Blue 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³a: 13 Gru 2009
Kontakt:
Wys³any: 29 Styczeñ 10, 23:06   

xD Super ¿e robi± t± grê ^^ Zawsze lubi³am Rangersów i teraz dojd± legendy z Jotho (£iii! ;*) Nowe postacie.. pewnie nowe menu.. bOSkOo!

Sygnatura użytkownika
Podziêkowania

Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ. :*

Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG :*

Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG :D Drago za ca³okszta³t :*

DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê :*

norbert1915 
Bug Catcher
Kocham POKEMONY

Do³±czy³: 29 Sie 2009
Sk±d: z regionu Kanto
Kontakt:
Wys³any: 7 Luty 10, 09:27   

Super!! Nowe legendy , nowe stroje !!

Sygnatura użytkownika

Krugs 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 23 Sty 2010
Sk±d: Polska
Wys³any: 7 Luty 10, 18:11   

Bardzo dobrze, ¿e taka gra powstaje. Mam pewne przeczucie, ¿e pojawi± siê pierwsze Pokemony 5 generacji. Bo skoro w PMD Red i Blue by³ Munchlax i statuy Lucario, Bonslego, Mime Jr. i Weavile'a, oraz w Ranger 1 mo¿na by³o zdobyæ jajo Manaphy'ego, w Ranger 3 te¿ co¶ z 5 geny powinno byæ. Je¶li nie jako normalnie u¿ywany Pokemon, to chocia¿ by by³a jaka¶ wzmianka o nim (statua, dialogi innych osób, które jego wspomina).

Uwa¿am, ¿e ten Ranger 3 bêdzie najlepsz± gr± z Rangerami. W Ranger 1 za du¿o by³o dialogów, a szybko mo¿na przej¶æ grê. W Ranger: Shadows of Almia mniej by³o tej paplaniny, a akcja nie by³a ju¿ taka sztuczna, jak w poprzedniczce. Ranger 3 bêdzie gr± i¶cie genialn± :)

Sygnatura użytkownika
Vintage Krug is back!

Rennossa
Gapa, gubi PokeBalle
...wolê swoj±...

Wys³any: 15 Luty 10, 13:26   

S± nowe informacje na serebii. Czy chcecie ¿ebym je przet³umaczy³....bo trochê mi siê nie chce ^^ .

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: