Hej Wam! Mam ma³y problem. Mianowicie nie mogê ustawiæ zdjêcia, które bym chcia³a w sygnaturê. Wyskakuje jaki¶ komunikat, ¿e b³±d i ¿ebym zg³osi³a do admina. Wiem, ¿e to jest w FAQ, ale problem jak by³, tak jest. Mogê dodaæ, ¿e chcia³am wstawiæ kartê trenersk± robion± tu: Pokecharms.com i st±d w³a¶nie nie dzia³a.
Ty chyba dajesz to we wklej obrazek, a nie w sygnaturce. Tam gdzie wklej obrazek wstaw link bez img. Je¿eli masz dobr± wielko¶æ i rozszerzenie-wszystko pójdzie
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Nale¿y w imageshack klikn±æ prawym na obrazek, a nastêpnie wybraæ opcje "Poka¿ Obraz". Potem wciskasz IMG i wklejasz w okienku link z obrazka. Jak nie rozumiesz to postaram siê to inaczej wyt³umaczyæ.
Hehe, pewnie, ¿e rozumiem i dok³adnie tak robiê. Maron, najprawdopodobniej masz racjê. Nie wiem, co jest nie tak, ale z ka¿dym obrazkiem, który chce wstawiæ jest ten sam problem... Kiedy¶, kiedy¶ na jakim¶ innym forum chcia³am wstawiæ sygnê i te¿ nie mog³am. W koñcu ustawi³ mi administrator.
A tutaj podajê link do obrazka, tak, jak prosisz.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.