Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 14 Luty 10, 14:30 Fotograf Sara wyrusza w sw± podró¿
Sta³a¶ przed laboratorium Profesora Elm'a . Skarmory sta³a przed tob± wpatruj±c siê ukradkiem w twoj± osobê. Podesz³a¶ do niej próbuj±c j± pog³askaæ, ona wolnym ruchem podesz³a pozwalaj±c ci na to. Zeskanowa³a¶ j±.
- Hmmm, ma³a czy chcesz mieæ jakie¶ imiê?
Je¿eli ma³a Skarmory, bêdzie chcia³a mieæ imiê to dajê jej imiê... Wing.
- To jak ma³a?
*Hmmmmmmmmmmmmmm, muszê z³apaæ Pokemon' a!*
Jak ju¿ dam jej imiê, pójdê porozgl±daæ siê za jakimi¶ dobrymi, silnymi i szybkimi Pokemon' ami.
Wys³any: 14 Luty 10, 19:04
Yes
_______
Skarmory posz³a za tob±. Posz³a¶ na drogê obok domu. By³o tam pe³no trawy w której mog³a¶ z³apaæ pokemony.
Twój pokemon zacz±³ ha³asowaæ, zauwa¿y³ co¶ w trawie. Biega³ tam sobie pokemon.
-SkarmoryPowiedzia³ pokemon.
By³a gotowa do walki.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Kontakt:
Wys³any: 14 Luty 10, 19:10
Mam PokeDex?
-------------------------------------------------------------------
- Dobrze ma³a, Pokemon mo¿e zaatakowaæ nas w ka¿dej chwili, wiêc uwa¿ajmy.
*Hmmmmmmmmmmm, ciekawe co to jest za Pokemon.?*
- Skarmory w razie czego b±d¼ gotowa do ataku, i przygotuj siê do zaatakowania Peck!
*Jak to Pokemon, to muszê go z³apaæ!*
Wys³any: 14 Luty 10, 19:14
Masz napisa³a¶ go w historii
Sygnatura użytkownika
Kontakt:
Wys³any: 16 Luty 10, 18:17
- Ech, szczuro-myszo-co¶? Mam stracha przed myszkami, szczurami. Wing przegoñ t± myszkê, u¿ywaj±c swoich skrzyde³, które maj± spowodowaæ wichurê która zmiecie t± myszkê, aby¶ my mog³y poszukaæ innego Pokemona!
W³a¶nie gdy Wing robi swoje, ja rozgl±dam siê za jakimi¶ innymi, interesuj±cymi i silnymi Pokemon' ami.
- Wing gdy skoñczysz przeganiaæ t± myszkê, to podejd¼ do mnie, razem porozgl±damy siê za innymi Pokemon' ami.
Mówiê po czym rozgl±dam siê za Pokemon' ami.
Wys³any: 16 Luty 10, 18:23
Myszka zosta³a przegoniona. Skarmory przylecia³a do ciebie. Szybko zauwa¿yli¶cie innego pokemona. Wyszed³ niebieski pokemon. Zeskanowa³a¶ go. Tym pokemonem by³ Riolu.
Skarmory czeka³ na s³owo i ju¿ móg³ atakowaæ.
Sygnatura użytkownika
Kontakt:
Wys³any: 16 Luty 10, 18:33
- Hmmmmmmm, nawet jest s³odki, i pewnie te¿ silny. Wiêc... Wing! Musimy z³apaæ tego ma³ego Riolu! Najpierw atakuj raz Peck, a raz u¿ywaj Leer, w celu obni¿enia obrony Riolu! Pó¼niej wzleæ do góry, z góry zleæ z bardzo szybk± szybko¶ci± na tego Riolu' i spróbuj trafiæ w jego brzuch, gdy¿ to czu³e miejsce! Nastêpnie lataj wokó³ Riolu, tak aby go zdezorientowaæ! Gdy Riolu zostanie zdezorientowany, to z ca³ej si³y wal w niego Peck' iem, i u¿ywaj na nim Leer! Na koñcu podleæ do Riolu, chwyæ go we swoje szpony, podnie¶ go jak najwy¿ej w powietrze i rzuæ nim o ziemiê z ca³ej si³y! Trzymam kciuki ma³a, my¶lê, ¿e Ci siê uda! Aaaaaaa, i Wing, pamiêtaj o tym, ¿e gdy Riolu nie bêdzie mia³ si³y, to odsuñ siê, a ja rzucê w niego potê¿nie PokeBall' em!
Wys³any: 16 Luty 10, 18:37
-Skarmory.Powiedzia³ pokemon.
Skarmory wykonywa³a wszystkie twoje polecenia.
Po chwili Riolu le¿a³ na ziemi. Skarmory podlecia³a do ciebie czeka³a co zrobisz.
Sygnatura użytkownika
Kontakt:
Wys³any: 16 Luty 10, 18:44
- Dobrze, Wing, wielkie dziêki za os³abienie kilkakrotnie Riolu, a wiêc teraz pozostaje go z³apaæ, w koñcu trzeba go z³apaæ... PokeBall leæ na Riolu!
*Mam nadziejê, ¿e siê z³apiê, gdy¿ to jest dobry Pokemon', a ja chcia³abym mieæ dobry sk³ad.!*
Mówi±c to w my¶lach, i rzucaj±c PokeBall' a trzymam kciuki, dlatego, ¿e chcê abym z³apa³a tego Riolu.
- Muszê Ciê z³apaæ Riolu! Ostrzegam! Jak si wydostaniesz, to i tak nie poddam sie, i bede Cie probowala zlapac do smierci.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.