Wytrwam ! - Powtarzam sobie w duchu....
-------------------------------
- Aha.... ale w takim razie... czemu masz wyposa¿enie dla trenera ? - Zapyta³a z ciekawo¶ci±, lekko przekrêcaj±c g³owê.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Uumm....-my¶le
Chyba ju¿ wiem profesor zajmuje siê zwykle trenerami i dlatego mia³ takie rzeczy-odpowiedzia³em dziewczynce
Czy twój brat ju¿ idzie,a czy ty te¿ masz pokemona-spyta³em jej sie
- Co ty taki ciekawy ? - Zapyta³a z obra¿onym spojrzeniem. - Ale nie.... mój brat wróci ok. 16:32.... ma dzi¶ du¿o pracy.... - Powiedzia³a i spuszczaj±c z tonu posz³a do kuchni.
Spojrza³e¶ na zegarek i by³a 15:22.
- Oooooo.... ! Jeszcze jedna godzina i dziesiêæ minut ! - Pomy¶la³e¶ ³api±c siê za g³owê. Gdy ju¿ och³on±³e¶ porozgl±da³e¶ siê, a dziewczynka zapyta³a z kuchni, która by³a za ¶cian±
- Co¶ podaæ ?!
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
B³agam..... we¼ popatrz na gry innych np. Nen-a, Inaki itp..... a potem spróbuj siê na tym wzorowaæ... bo to nie na moje nerwy.
Ale spoko, spoko ! Jestem dzi¶ jak skowronek, czyli zdrowy, wyspany, wyluzowany i jestem w genialnym nastroju !
-------------------------------------
- Tylko uwa¿aj ! Ten dywan bardzo dobrze zatrzymuje sier¶æ i sprz±tnie jest bardzo mêcz±ce. - Krzyknê³a i ponownie wyjrza³a zza ¶ciany.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.