Dziêkujê wszystkim, którzy na mnie g³osowali i gratulujê innym, nowym Game Master'om.
Cytat:
No i z mojej skromnej strony te¿ gratulacje dla nowych, poprawiajcie nam sta...znaczy...grajcie i wygrywajcie...niiee..to nie to...aha : Mi³ego MGowania.
Spoko PokeMan poprawimy wam sta... znaczy po MGujemy sobie
No na przyk³ad czy bêdzie dogadza³ swoim graczom. Chcia³by¶ mieæ MG który odpisuje Ci raz na 5 dni, je¿eli na forum bywaj± tacy którzy daj± 10 odpisów dziennie.
Znasz 4xIjestêg³up'a?
Nie?
Pozdro.
Cz³ek odpisuje dos³ownie raz na miesi±c, a i tak jest najlepszym z wszelakich mg, jakich kiedykolwiek zna³em.
Dobry MG nie ma pisaæ co sekundê jedno zdanie w stylu "widzisz pikaczu, który wskoczy³ ci do pokebola", a krócej i porz±dniej.
BTW. zaraz sprawdzê jak Ci nowi mg siê spisuj± metod± gracza :].
Ostatnio zmieniony przez Legends 8 Marzec 10, 14:50, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Dobra MG nie ma pisaæ co sekundê jedno zdanie w stylu "widzisz pikaczu, który wskoczy³ ci do pokebola
Spoko my¶lê ¿e nie bêd±. A jak ci jeden MG nie pasuje to zawsze masz innych.
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.