W reklamie mówili, ¿e to jest "Brylant i Per³a", wiêc mnie to troszkê zniechêci³o. Ogólnie to siê nie ró¿ni bardzo, aczkolwiek co siê tyczy wszystkim serii Anime, gdy wchodz± do jakich¶ miast, jest tam multum domów, a w grze jedynie kilka.
?? czy ta ankieta ma jakis sens? przeciez wiadomo, ¿e anime jest na podstawie gry a wszystkie ró¿nice sprowadzaj± siê do konieczno¶ci uatrakcyjnienia serialu.
Ale temat xd wiadomo ¿e ró¿nica jest du¿a w grze liczy siê si³a i strategia (strategia w du¿ej mierze) bo nie wyobra¿am sobie ¿eby np.Turtwig by³ w stanie przestrzymaæ atak flamethrower Chimara (na tym samym lv rzecz jasna) tak ja w anime przynajmniej ogólnie (trafiaj± siê wyj±tki ale rzadko) w anime pokemony nie zdobywaj± leveli tak ja w grze tylko ucz± siê nowych ataków,zwiêkszaj± swoj± si³ê przez trening (to jest zbli¿one ale w ma³ym stopniu) i ewuluj± (tutaj si³a siê o du¿o zwiêksza xd)
Gra a Anime- to chyba mówi samo za siebie.
Gry jeszcze sens maj±, ale anime kompletnie ju¿ jest zjechane, do 500 odcinków to jeszcze ogl±da³em na necie ale pó¼niej ju¿ mi to zbryd³o.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
No wiadomo ¿e siê ró¿ni±, ale! Przecie¿ gra to gra i my robimy co chcemy a w anime tak nie ma. Sorry bardzo, ale wg. mnie Ash w anime czasem faktycznie jest (tak jak w mniemaniu zespo³u R) g³±bem lub g³upkiem.
Gry s± lepsze.Anime ró¿ni siê m.in.czasem przej¶cia regionu, ilosci± domów.Uwa¿am,¿e TANK pisz±c o Ash'u ma racjê,poniewa¿ Ash np. wymieni³ siê aipom, która zna Focus Punch za zwyk³ego buizela.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.