Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 18 Kwiecieñ 10, 14:04 Profesje
W tum temacie opisze profesje które mam w zapisach.
1.Trener - Zbiera 8 odznaki, ³apie pokemon'y, walczy z trenerami i w Elite four.
2.Koordynator. - Zbiera 5 wst±¿ek, ³apie pokemon'y , walczy z trenerami. Bierze udzia³ w Grand festiwal.
3.Z³odziej pokemon. - Ten o to cz³owiek kradnie pokemony, jest na zlecenie innych, walczy z trenerami i mo¿e te¿ byæ trenerem.
4.Fotograf. - ten natomiast robi zdjêcia pokemonów, dostaje za to kaskê. Mo¿e te¿ zbieraæ odznaki, wst±¿ki i ³apaæ pokemony.
5.Zbieracz zió³. - a ta profesja jest ca³kowitym pomys³em mojego by³ego gracza James18. Jak ju¿ j± kto¶ wybierze, mo¿e on zbieraæ zio³a i je sprzedawaæ. Robiæ z nich lekarstwa itd.
6.Pokeranger - 2 profesja pomys³u mojego gracza Frodo. Pokeranger mia³ by do wykonania specjalne misje typu uratuj tego i tego pokemona. Podró¿owa³ by po wszystkich regionach i móg³by mieæ tylko 3 pokemony.
A teraz dla moich graczy
Je¿eli macie jaki¶ pomys³ na profesje pisze to tutaj.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Ich bin eine
Ostatnio zmieniony przez Byakurai 26 Kwiecieñ 10, 21:53, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
mo¿e pokeranger najpierw zdaje test rangera potem dostaje partnera i stylus w ka¿dym regionie ma do wykonania 16 zadañ zwyk³ych i 5 specjalnych.Mo¿e byc?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.