Wiek: 28 Doczy: 08 Sie 2009 Posty: 938 Skd: yy..ee.. nie wiem?
Kontakt:
Wysany: 30 Kwiecie 10, 16:47
ja siê nie ucze, dostaje 3-4-5-6. z matmy mam najgorzej, najczê¶ciej to 1-2-3 :/ ja sobie na sprawdzianie na chwile za siebie spojrza³em, jaka¶ dziewczyna(nie widzia³em jaka o_O ach te mundurki..)w staniku se ¶ci±ge schowa³a(lolz) ub3r f4il 0f th3 w33k
W podstawówce te¿ tak mia³em. W gimnazjum podobnie . Ale w ¶redniej to ju¿ siê zaczynaj± schody :/ Ogólnie to kombinuje jak mogê, ¿eby siê tylko nie uczyæ. W odpowiedzi ustnej zawsze mo¿na improwizowaæ. Jak ju¿ idê do odpowiedzi a nic nie umiem to kombinuje, zmy¶lam, mówiê co pamiêtam z tematu, nie zwracaj±c uwagi na pytania nauczyciela. Na lepsze oceny to nie wystarcza, ale 2-3 zawsze wyci±gam :P
Zupe³nie ja to samo robiê. Tylko wtedy jak kompletnie nic nie wiem null / zero. Najczê¶ciej wpadam z 4 - 3 O:
I jeszcze + ¿e koledzy siedz± w 1 ³awce.
I ahh ¶ci±gi najlepsze s± na o³ówku :3
Bardzo rzadko korzystam z ¶ci±g na o³ówku.
Czasami siê uczê w domu szczególnie na sprawdzian ale wszystko pamiêtam z lekcji.
I jak na 6 to plakaty i jakie¶ dodatkowe prace
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
NIE!!!
ZA JAKIE GRZECHY!!!
ALE Í TAK LUZ OSTATNIA KLASA GIMNAZJUM XD
ja to siê tak ogólnie nie uczy³em do tej pory tylko tyle by na 2 i 3 do nastêpnej klasy
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.