lepszy by by³ styl, gdzie mo¿na by by³o wchodziæ na 7 stronê tematu
O! Polaæ temu panu, bo dobrze prawi! Co do stylu, to PC od zawsze by³ dla mnie "forum bez layoutu" i z waszych wypowiedzi nim chyba pozostanie... Szkoda, bo jest ju¿ fajny (w porównaniu z revem), a z layoutem mia³by ju¿ ambicje na sympatyczny...
Lay jest tyle ¿e minimalistyczny i dlatego przejrzysty i piêkny.
I co w ogóle ma lay do fajno¶ci forum :0 rozumiem jak jest nieprzejrzysty i utrudnia czytanie postów ale tutaj jest tylko jeden bug obni¿aj±cy funkcjonalno¶æ forum, z którym na operze mo¿na sobie daæ radê dwoma klikniêciami
na google chrome, internecie explorerze i mozilli firefox nie mogê wej¶æ nigdy na 7 stronê tematu.
co¶ mi tu nie pasi. ;d
poza tym lay powinien zostaæ jaki jest, bo jest dobry. tak czy siak nikomu nie bêdzie siê chcia³o ruszyæ dupy i zrobiæ cokolwiek w kierunku polepszenia graficznej strony naszego forum (uwierzcie mi, znam Raika. i siebie te¿ ;d), co wcale nie zmienia faktu, ¿e nie ma takiej potrzeby nawet lols.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.