Od lewej:
- ognisty, prawdopodobnie fuzja cyndy i charmandera dodatkowo lataj±cy
- to jakie¶ po³±czenie spoinka z azumarillem? ale na pewno trawiaste, przeróbka turtwiga.
- przeróbka piplupa jednak nie wiem jakie mog± byæ po³±czenia.
Jednak starterów nigdy nie zrypywali, zawsze by³y fajne i teraz te¿ tak bêdzie. A pi±ta gena bêdzie jak ka¿da inna, niektóre na pewno nie bêd± tak dobre jak w pierwszej czy nawet drugiej ale do tego wg mnie trzeba siê przyzwyczaiæ. Na czwart± te¿ klêli a teraz nikt do niej nic nie ma. Tak to ju¿ dzia³a- natura ludzka jednym s³owem.
Najbardziej ciekawi mnie jednak jak bêdzie zwa³ siê najnowszy region. Miejmy tylko nadziejê ¿e nie wymy¶l± ¿adnej nazwy z kosmosu
Jak by¶ nie zauwa¿y³ to jest temat dziwne pokemony i tam mo¿esz siê wy¿aliæ na temat shaymina (swoj± drog± co do niego masz, jest fajny ).
A ¿eby nie by³o offtopu to:
- ognisty - Charmander + jaki¶ pokemon ptak
- ro¶linny - Fuzja Spoinka i Turtwiga
- wodny - Piplap + Bibarel
Sygnatura użytkownika
Nowi userzy to spamerzy,
¦redni userzy to lamerzy,
a Starzy userzy to szpanerzy,
Czyli normalny jest tylko Henio by QuerryPass
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.