POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
12 Lipiec 12, 11:04
FAQ - Wyszukiwarki nie gryz±
Autor Wiadomo¶æ
DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 14 Grudzieñ 08, 13:50   FAQ - Wyszukiwarki nie gryz±

"Sk±d wziaæ inn± wersjê No$GBA?"
" G O O G L E N I E G R Y Z I E "

To jedno z podstawowych pytañ, ale na serio, zamiast wys³ugiwaæ siê u¿ytkownikami forum, lepiej wej¶æ na MAGICZN¡ STRONKÊ
i wpisaæ np. No$GBA download, wej¶æ na forum i napisaæ " Hej, powie mi sk±d ¶ci±gn±æ to i to? Z góry thx :) "
mo¿e ka¿dy, znale¼æ w³±sne jest dopiero wyczynem, przyk³adowo:
Przery³e¶ 100 stron w google i dalej nie mo¿esz znale¼æ ulubionej gry, dopiero wtedy mo¿esz co¶ takiego napisaæ.

Jest te¿ kilka inncyh rodzajów wyszukiwarek np.do filmów, gier, downloadu itp, itd.

Temat do zamkniêcia, chyba ¿e kto¶ chce co¶ dodaæ.

Help Serwis © 2008
kopiowanie za zgod± autora

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 3 Styczeñ 09, 07:23, w ca³o¶ci zmieniany 7 razy  

Hitsu 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: Sydney, Australia
Wys³any: 21 Grudzieñ 08, 10:14   Re: FAQ - Wyszukiwarki nie gryz±

DominLoL napisa³/a:
CpoyRight Resereved

Lol, jak nie znasz angielskiego to sie nim nie posloguj :evil:

XaroX 
Bug Catcher
Rebecca Black LAW JU

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: WHEEKEND
Kontakt:
Wys³any: 24 Grudzieñ 08, 13:08   

Cytat:
Copyright Resereved( kopiowanie za zgod± autora)

Poprawi³ ju¿. :D

Aha, i "Copyright Reserved" nie t³umaczy siê na "kopiowanie za zgod± autora" tylko na "wszystkie prawa zastrze¿one", mózgu. :o

Poza tym, nie rozumiem po kiego jest ten temat. O em dzi, to¿ to sensu nie ma.

Sygnatura użytkownika

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 25 Grudzieñ 08, 18:01   

Ok, we¼, bêdê mia³ czs to porpawiê to i owo.

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

Bary 
Pewnie nie zna PokeMana
: O

Sk±d: Elbl±g
Wys³any: 2 Styczeñ 09, 17:20   

Dobra, koniec kuva.

DominLoL = w dupie mam czy mnie lubisz czy nienawidzisz, ale je¶li nie bêdziesz siê stosowa³ do tego co napiszê poni¿ej to wylecisz zanim zd±¿ysz smarka strzeliæ. Jak na razie to ja tu jestem moderatorem i bêdziesz na tym forum przestrzegaæ regulaminów WSZYSTKICH które dotycz± zwyk³ego usera, czyli Ciebie.

1. - Nie u¿ywamy jêzyka angielskiego je¶li go nie umiemy (trochê g³upi punkt ale razi to w oczy)

2. - W twoim przypadku posty pisaæ powiniene¶ najpierw w Wordzie. Mam gdzie¶ to czy jeste¶ dyslektykiem (dysmózgiem chyba/Xar)czy innym dysco¶tam. S± firefoxy, s± Office' y czy inne Wordy aby walczyæ z tym a nie powiedzieæ ¿e jest siê dyslektykiem i pisaæ tak 2 zdania ¿e inna osoba czyta to przez pó³ godziny. (to te¿ zostanie dodane do regulaminu)

3. - Je¶li kto¶ pisze FAQ to albo oddaje od razu pe³n± wersjê do której nie bêdzie robi³ poprawek, albo je¶li kto¶ wytyka mu b³êdy to ma to poprawiæ od razu a nie mówiæ ¿e zrobi siê to pó¼niej a i tak to olaæ. Skoro FAQ jest twoje, to masz obowi±zek albo je poprawiæ od razu albo powiedzieæ ¿e nie bêdziesz go kontynuowaæ i poprosiæ o zamkniêcie tematu.

No, to by³oby na tyle. Je¶li kto¶ chce dodaæ co¶ od siebie to proszê bardzo.
Ostatnio zmieniony przez XaroX 2 Styczeñ 09, 18:30, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Valadin
[Usuniêty]

Wys³any: 3 Styczeñ 09, 22:42   

Dodajcie jeszcze jak to jest byæ upo¶ledzonym na umy¶le, bo jak tak przegl±dam sobie forum to powoli zaczyna mnie brzuch boleæ ze ¶miechu.

Spokojnie, nied³ugo DominLoL napisze o tym FAQ. /Xar
Ostatnio zmieniony przez XaroX 5 Styczeñ 09, 15:07, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 11 Styczeñ 09, 11:07   

O czym bêdzie nastêpne FAQ? O mnie <Nie wierzcie Taice>?

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Maron 
Nosi czapkê Asha
By³y mod

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Sk±d: Zza biurka
Kontakt:
Wys³any: 19 Styczeñ 09, 19:06   

Dobrze.... w koñcu kto¶ wyt³umaczy³ co¶, dziêki czemu ¶wiat stanie siê lepszy...
Czy skoñczy siê dziêki temu pytanie po 2 stronach w google gdzie to znajde?? Mo¿e to co¶ pomo¿e

Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 21 Styczeñ 09, 18:16   

Niech powstanie " FaQu- samouczek po ¶wiecie Polskiego Pokemona ( czyli kto to PokeMan, Domin i reszta + dlaczego Polsat przesta³ emitowaæ poki " przyda sie bo wiele nubów o to pyta.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 22 Styczeñ 09, 06:53   

Wielkie dziêki PokeMan, wiedzia³em ¿e siê do tego zg³osisz.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: