Wiek: 29 Do³±czy³: 03 Lis 2008 Posty: 549 Sk±d: White Lake
Kontakt:
Wys³any: 29 Maj 10, 21:26 Wy¿alnia, opiniarnia, pomys³ownia.
Ten temat jest dla was, drodzy gracze. Mo¿ecie tutaj bezkarnie napisaæ co my¶licie o grach, co¶ zaproponowaæ (tylko nie ¿e z³apiecie pikacza), powiedzieæ co fajnie by by³o zmieniæ, skrytykowaæ (ale w granicach kultury). Bardzo zale¿y mi na waszym zdaniu, tak najszybciej siê dowiem co zrobiæ, by byæ lepszym mg. Wiêc, wypowiadajcie siê, rodacy .
Jak mnie prosi³e¶, udzielê pewnej opinii na twój temat
Jeste¶ z pewno¶ci± najlepszym MG jakiego mia³am, patrz±c po jako¶ci i d³ugo¶ci odpisów, z czego ja te¿ piszê coraz d³u¿sze odpisy.. moja wena jak widaæ wróci³a.
Zaciekawi³ mnie jednak jeden punkt regulaminu. A konkretnie ¯ADNEGO pokemona do wygrania w konkursach.!!! Skandal.
Mo¿e w tych mniejszych konkursach nie, ale w tym z okazji jakiego¶ wa¿nego ¶wiêta (powiedzmy) to dlaczego g³ówn± nagroda nie mia³ by byæ pokemon? My¶lê ¿e tak zysakasz sobie wiêksz± sympatie swych graczy
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Wiek: 29 Do³±czy³: 03 Lis 2008 Posty: 549 Sk±d: White Lake
Kontakt:
Wys³any: 1 Czerwiec 10, 20:46
Ano dlatego, ¿e nagle wygranego Pokemona ciê¿ko wple¶æ w fabu³ê, do tego nie bêdzie on niespodziank± : d.
Od jakiego¶ naprawdê wielkiego ¶wiêta niby mogê daæ JEDNEGO MA£EGO SUPRAJZOWEGO poksa, ale to i tak bêdzie problem.
Wolê, jak kompletujecie teamy normalnie. A przez konkursy ka¿dy ma 6 poksów po 10 stronach. I to nie jest fajne : o.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.