Gdy byli¶my z klas± w kinie, to jeden taki zboczony go¶æ podrywa³ obiekt moich aktualnych wzdychañ, usiad³ obok niej, i w ogóle, ca³owa³ w policzek, maca³... A¿ w koñcu ta nie wytrzyma³a, i zamieni³a siê z moim koleg± miejscami. I zboczony poca³owa³ tego kolegê, i wiecie co dalej. Masakra, 2 zêby wybite, kostka zwichniêta...
Ludzie.... 900 POST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OYAHOOO!!!!!!11
Ostatnio zmieniony przez Poxer 31 Maj 10, 20:54, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wiek: 28 Do³±czy³: 08 Sie 2009 Posty: 938 Sk±d: yy..ee.. nie wiem?
Kontakt:
Wys³any: 31 Maj 10, 20:52
Afil napisa³/a:
To nic.... u mnie ludzie s± tak zboczeni, ¿e zrobili dziurê w drzwiach od szatni dziewczyn. I mój kolega (Adrian) mia³ takiego pecha, ¿e kiedy patrzy³ przez t± dziurê, to oberwa³ drzwiami w ³eb.
Znokautowany wsta³, ale przez to trafi³ do Pana od WF-u, a stamt±d poszed³ do Pedagoga..... i tam dosta³ upomnienie.... tylko...
prawda, to jeszcze nic. u nas, w po³owie hmm przerwy(jak sie jeszcze przebieraj±) idioci klasowi(jest ich 3) wparowali do szatni..
Mnie wepchnêli kiedy¶ do damskiej...
To ja grzecznie, bo wiedzia³em, ¿e jak bêdê siê pcha³, to nic to nie da, usiad³em przy drzwiach. Siedzê tak dobre 2 minuty, a tu nagle zza ¶ciany wychodz± 2 dziewczyny i w ¶miech. Ja ca³y czerwony, zaczyna³o mi siê robiæ goooor±co, a one nadal w ¶miech. W koñcu odpowiedzia³em :
- Dzieñ dobry
Jedna ,,spowa¿nia³a'' na chwilê, odpowiedzia³a mi i znowu w ¶miech. Dopiero po tym, jak próbowa³y wyj¶æ zrozumia³y, ¿e nie siedzia³em tam, tego chc±c.
Wiêc mo¿e nie ¶mieszne, ale za to ¿eby¶cie widzieli, jak koledzy uciekali, gdy ich te dziewczyny zaczê³y goniæ xP
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.