Nudzi ciê Revival i tyrania Vulpa?
Nie chcesz przesiadywaæ na innych forach?
WST¡P TUTAJ! NA POKEULTIMÊ!
Forum obiecuje:
- Ciekawe rozmowy, - Pomoc 24/h - Gry Online, - i wiele innych!
Nawet je¶li nie masz ochoty, nie b±d¼ wi¶nia! Odwied¼ forum!
Ostatnio zmieniony przez Poxer 30 Czerwiec 10, 13:16, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Jak ja Ciê bardzo proszê - masz ³adn± oprawê graficzn±, to chocia¿ nie schod¼ na dó³ kompromituj±c siê dodawaniem 2134387 malutkiego PBFa na PPSie. Wykorzystaj to co ju¿ umiesz, ¿eby zrobiæ kulturalnego popla sprzed dwóch lat, kiedy to pojêcie "PBF" by³o nieznane, a panowa³y jeszcze ciekawsze tematy ni¿ dzi¶. Bo szkoda takiej szaty graficznej na d³uga¶ne sygny z poksami i itemami.
wstanê jutro o 4 rano, wejdê na Ultimê i zobaczymy
poxer napisa³/a:
Gry Online,
I tak jak, nowe NK, wymagacie wyra¿ania zgody na bezp³atne wykorzystanie avka usera, do tych gier ?
poxer napisa³/a:
Nawet je¶li nie masz ochoty, nie b±d¼ wi¶nia! Odwied¼ forum!
tak, wesz³em, i raczej ponownie nie wejdê
poxer napisa³/a:
W sumie... to masz racjê, Legendsiu. Nie bêdzie PBF'a!
Strasznie ¿e¶ podatny na uwagi...reklamujê siê, co¶ gotoego, co ju¿ powsta³o i ma w miarê zaplanowany rozwój. Ale...
Co ja my¶lê, to wiadomo z poprzednich topiców gdzie reklamowano podobne do tego, twory., nie mam czasu wypisywaæ tego wszystkiego ponownie.
Ratuje Ciê jeszcze sympatyczne to http://pokeultima.pl/thread-27-post-40.html#pid40 ale to za ma³o, i nawet jak zrobisz kolejne tematy poprawiaj±ce moj± s³abn±c± popularno¶æ, to niestety, ale zdania nie zmieniê o forum, bo a¿ tak kumoterski i przekupny, jeszcze nie jestem...ale w przysz³o¶ci...
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
poniewa¿ nie chcê skoñczyæ jak PBC. Bo tamto upad³o.
nie upad³o, zaloguj siê tam, i zobacz ¿e ponownie PBFuj± i siê podniecaj± jakimi¶ iwentami < ot, forum dla niewymagaj±cych, ale jednak ¿yje
Sygnatura użytkownika
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Jak ja Ciê bardzo proszê - masz ³adn± oprawê graficzn±, to chocia¿ nie schod¼ na dó³ kompromituj±c siê dodawaniem 2134387 malutkiego PBFa na PPSie. Wykorzystaj to co ju¿ umiesz, ¿eby zrobiæ kulturalnego popla sprzed dwóch lat, kiedy to pojêcie "PBF" by³o nieznane, a panowa³y jeszcze ciekawsze tematy ni¿ dzi¶. Bo szkoda takiej szaty graficznej na d³uga¶ne sygny z poksami i itemami.
Zabawne bêdzie, kiedy za kilka miesiêcy, za³o¿ysz co¶ nowego i tym razem TEN topic bêdzie przez Ciebie nazwany "pierwowzór ( tutaj wstaw nazwê, nowego forum które bêdzie czerpa³o z PokeUltima.pl i bêdzie za³ozone na nowej bazie ) ".
poxer napisa³/a:
Wilk mnie namówi³ :<
trza by³o [ BEEP !] nie s³uchaæ
Rahuene napisa³/a:
Nie rozumiem. Przecie¿ ju¿ dawno dawno temu na poplu bodaj¿e Trawek z Sachim zrobili Raikiri PBF opieraj±cy siê na Naruto.
Nie pamiêtam, za to pamiêtam to, ¿e PBF na obecnej bazie PoPLa musia³ powstaæ po 12 marca 2008 bo: http://pokemonpl.net/pbf-t2378.0.html
BTW z posta TD w tym temacie, dowiadujemy siê, ¿e ju¿ w grudniu 2007 Vulpi chcia³ pod³±czyæ Xipoga do Vall...czyli plany by³y ju¿ dawniej, ni¿ sierpieñ 2008 kiedy, to realnie nast±pi³o...
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.