POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
28 Maj 12, 16:17
Duuuuchy, a mo¿e co¶ innego
Autor Wiadomo¶æ
Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 15 Lipiec 10, 19:09   

Cleffa, bardzo s³usznie zwia³a niczym rak, któremu pokaza³e¶ gdzie ma zimowaæ. No có¿, przynajmniej posz³a jak jej kaza³e¶, ale chyba nie do koñca zrozumia³a, po pobieg³a dalej, a dok³adniej ruszy³a przed wej¶cie budynku, a przecie mia³a pokazaæ im profesora... no có¿...
- A teraz... co¶ co zgasi ogieñ... - Mówisz cicho do siebie po czym zauwa¿asz takie 5 rzeczy.

1. Kube³, do którego mo¿na by nalaæ wodê z punktu 2
2. Kran
3. Du¿y prochowiec
4. Ga¶nica
5. Pokeball, w którym mo¿e byæ co¶ u¿ytecznego, albo powód tego po¿aru.

Chwilê siê zastanowi³e¶ i wybra³e¶.....

_____
Sory, ¿e tak, ale bez ciebie dalej to nie pójdzie.

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Kawasaki-kun
Bug Catcher
aka mentor

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 15 Lipiec 10, 20:22   

Biorê pokeball i ga¶nicê, balla chowam do kieszeni a ga¶nic± próbujê zgasiæ ogieñ.
-Gdzie ona polecia³a?-Spyta³em sam siebie patrz±c na odbiegaj±c± Cleffê, chwilê patrzy³em i dalej skupi³em siê na gaszeniu ognia.
-Oby to pomog³o.-Powtarza³em. Ci±gle katem oka patrzy³em czy nikt tutaj nie idzie.
-Ciekawe co jest w tym pokeballu, mo¿e otworzê go, ale co je¿eli bêdzie tam jaki¶ silny pokemon, a ja jestem sam?-Mówi³em w my¶lach i dalej próbowa³em gasiæ po¿ar. Ca³y czas podczas gaszenia patrzê na obraz mojej mamy z nadziej± ¿e bêdzie ca³y.
-------
Sorka ¿e nie pe³ne piêæ linijek ale nie wiedzia³em co napisaæ dalej...

Sygnatura użytkownika

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 15 Lipiec 10, 23:23   

Po piêciu minutach odzyska³e¶ 1/5 obrazu,reszta sp³onê³a, b±d¼ zosta³a zniszczona przez twoj± niezast±pion± ga¶nicê. No có¿, masz akurat czê¶æ z jab³kiem, które wypad³o z talerza i podpisem. Pierwsze co zrobi³e¶ to wyskoczy³e¶ z wysadzonego budynku, który jeszcze siê jara³, a wiec nie zdziwi³o ciê to, i¿ przyjecha³a stra¿ po¿arna, a nawet karetka. Dopiero teraz zauwa¿y³e¶, ¿e twój kochany pokemon, u¿ywaj±c Charm, zwróci³ uwagê policjantów, przez co nie pobiegli do ciebie tak od razu.
- *¦¦¦¦¦WIIIIST!!!* - Zawo³a³e¶ pokemona, gdy ju¿ nikn±³e¶ w krzakach a on natychmiast pobieg³ za tob±.

Sygnatura użytkownika

Kawasaki-kun
Bug Catcher
aka mentor

Wys³any: 16 Lipiec 10, 10:12   

-Dobra robota cleffa.-Pochwali³em pokemona, g³êbiej ukry³em siê w krzakach i obserwowa³em jak stra¿ po¿arna gasi po¿ar.
-Wybacz mamo ¿e nie uratowa³em twojego obrazu.-Powiedzia³em z ³zami w oczach, dalej patrzy³em i przypomnia³em sobie o pokeballu który wzi±³em, poszed³em g³êbiej w krzaki i wypu¶ci³em go.
-Pokeball id¼!-Krzykn±³em i wyrzuci³em czerwono-bia³± kulkê w górê.
-Oby nie by³ gro¼ny, oby nie by³ gro¼ny!-Powtarza³em w my¶lach.

Sygnatura użytkownika

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 16 Lipiec 10, 10:31   

- PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEP !!!!! - Zawo³a³ pokemon tak g³o¶no, ¿e policja na 99% us³ysza³a.
- No patrz Cleffa, ledwo co wyszed³ z swojego pokeballa, a ju¿ wrzeszczy na ca³y g³os - Zwróci³e¶ siê do pokemona po czym spojrza³e¶ siê w kierunku wie¿y, to straszne, ale s³yszysz zamieszanie - Czy¿by mnie us³yszeli ? - my¶lisz.
Spojrza³e¶ na niesamowitego pokemona, teraz gdy zniknê³a bia³a po¶wiata, mo¿esz mu siê przyjrzeæ dok³adniej. By³o to co¶ dziwnego, nie ma³o futra, ani ogona, rzadko kiedy mog³e¶ zobaczyæ co¶ takiego. Nie mia³o oczu, za to mia³o do¶æ du¿e uszy. Jego nogi przypomina³o tyczki bez stóp, a r±k, tak samo jak ogona i futra, brak. Zamiast tego mia³ skrzyd³a, ale bez upierzenia. Ogó³em wygl±da³o to wszystko jakby zaci±gniêto na niego gumê koloru fioletowo, niebieskiego.

Co poczynasz z tym pokemonem ?

Sygnatura użytkownika

Kawasaki-kun
Bug Catcher
aka mentor

Wys³any: 16 Lipiec 10, 11:27   

Zakrywa³em mu usta ¿eby siê wiêcej siê nie wydziera³.
-Cleffa, patrz czy nie id± tutaj, je¿eli bêd± szli to mów.-Powiedzia³em do pokemona, a ja dok³adnie ogl±dam pokemona ¿eby go rozpoznaæ.
-Jeszcze raz krzykniesz to zamknê ciê w pokeballu i nie wypuszczê.-Straszy³em pokemona. ogl±da³em pokemona i ca³y czas obraca³ siê w stronê Cleffy ¿eby sprawdziæ czy nie informuje ¿e id±.
-Jak siê ma sytuacja?-Pytam co jaki¶ czas partnerki.
-Oby przez tego dziwaka nas nie us³yszeli.-Mówi³em w my¶lach.

Sygnatura użytkownika

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 16 Lipiec 10, 11:43   

- Cleeeff... - Szepnê³a cicho co mia³oby oznaczaæ, id± w las. Uspokoi³by¶ siê, gdyby nie to, ¿e ty jeste¶ w lesie ! Czyli zaraz bêd± mogli ciebie znale¼æ ! Trzeba dzia³aæ szybko, a przede wszystkim m±drze i na pewno rozwa¿nie. Jeden b³±d, a trafisz do wiêzienia, no przynajmniej tak ci siê wydaje.
Wracaj±c do pokemona, by³ to na 100% pokemon lataj±cy, który ma mocny d¼wiêk. Nie posiada r±k, ramion, stóp, oczu i futra. By³ jakby z gumy, której kolory mog³y wskazywaæ, ¿e jest te¿ pokemonem typu Dark, Poison, albo co¶ w tych gustach. Jego nogi by³y do¶æ d³ugi, ale za to chude. Skrzyd³a by³y wykonane z b³ony, pomiêdzy takimi, jakby palcami, w literze ,,F''. Uszy prawie jak jego g³owa, i usta które, te¿ by³y prawie jak jego g³owa zadawa³y mu trochê komicznego wygl±du. Poza tym, gdyby nie skrzyd³a, nogi i uszy, przypomina³by fasolkê z wielkimi ustami.

Sygnatura użytkownika

Kawasaki-kun
Bug Catcher
aka mentor

Wys³any: 16 Lipiec 10, 12:01   

-Hmm... przypomina mi zubata, ale to nie jest teraz naszym najwiêkszym problemem.-Powiedzia³em i zacz±³em siê rozgl±daæ za drog± ucieczki. Chowam dziwnego pokemona do balla a cleffê biorê na rêce i zaczynam uciekaæ.
-Oby tu nie szli-Powtarza³em w my¶lach, bieg³em dalej co jaki¶ czas spogl±daj±c za siebie w celu sprawdzenia czy nie id± za mn±.
-Cleffa, wróæ do balla, bêdzie bezpieczniej.-Powiedzia³em i wróci³em swojego pokemona do czerwono-bia³ej kulki. Na chwilê siê zatrzymujê i zjadam jedno oran berry.
---
Sorka ¿e nie piêæ ca³ych linijek ale nie wiedzia³em co dalej napisaæ...

Sygnatura użytkownika

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 18 Lipiec 10, 20:48   

Mi to tam nie przeszkadza, ale jak widzê, Legowi tak :/
-----------

- Hej ! Chyba tam co¶ widzia³em ! - Krzykn±³ kto¶ idealnie za tob±, no przynajmniej tak ci siê wydaje. Da³o ci to niezwyk³ego powera i ruszy³e¶ niczym F1. Skaka³e¶ przez krzaki jak sarna, czy lis, omija³e¶ drzewa zygzakiem niczym w±¿, unika³e¶ ataków dzikich, przestraszonych pokemonów niczym komar rêki. By³e¶ jak super kole¶, szkoda, ¿e tylko do pierwszego trafienia Jakiego¶ tam pokemona. Wtedy pad³e¶ na ziemiê, straci³e¶ 10s. UWAGA ! Policja odrabia straty ! Brakuje im tylko 17s. do uciekiniera ! Czy bêd± mieli pierwsze miejsce ?
Ty na pewno tego nie chcia³e¶, przyspieszy³e¶, ale us³ysza³e¶ znajome d¼wiêki. To przecie otwieranie pokeballi ! Teraz strata policji pewnie wyniesie zaledwie 11s.
- Stój, a obêdzie siê bez ran ! Tylko z tob± pogadamy ! - Krzykn±³ jeden z policjantów, który nie by³ ju¿ tak przekonywuj±cy. Wiesz... napu¶cili na ciebie pokemony, a wiêc powinni zrozumieæ, ¿e siê nie zatrzymasz.
- POWTARZAM ! STÓJ ! - Ponownie krzykn±³, ten sam policjant.
A ty co zrobisz ?

Sygnatura użytkownika

Kawasaki-kun
Bug Catcher
aka mentor

Wys³any: 18 Lipiec 10, 22:46   

Jak widaæ ;/
---
-Dobra muszê siê zatrzymaæ.-Powiedzia³em w my¶lach, zacz±³em zwalniaæ i stan±³em, odwróci³em siê i powiedzia³em.
-Dzieñ dobry panie w³adzo, piêkny mamy dzi¶ dzieñ, nieprawda¿?- Patrzy³em siê lekko wystraszonym wzrokiem na policje.
-Jakie ³adne pokemony panowie maj±.-Doda³em po chwili u¶miechaj±c siê, wypo¶ci³em swoja cleffe.
-To jest moja partnerka, Cleffa.-Powiedzia³em bior±c j± na rêce.
-Cleffa, przywitaj siê z panami.-Mówi³em do pokemona u¶miechaj±c siê.
-Co¶ siê sta³o?-Zapyta³em z lekko zaniepokojonym wzrokiem, tworz±c pozór ze nic nie wiem.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: