POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
24 Styczeñ 17, 20:48
ROA 12 czyli powrót Vulpa.
Autor Wiadomo¶æ
PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 21 Lipiec 10, 07:20   

No i sta³o siê.

Revival przesta³ byæ forum Valhalli. http://forum.xipog.pisz.pl/viewtopic.php?t=6948

Vulpi napisa³/a:
Poniewa¿ pozby³em siê administratora, a co¶ czujê, ¿e pozbêdê siê kilku moderatorów (nikogo nie mam zamiaru wyrzucaæ, ale co¶ czujê, ¿e inni pójd± na oficjalne forum)

Wiêcej o pozbyciu siê Daru, tutaj http://blip.pl/s/118005864 ( nabijcie mi staty, nabijcie :) ) Nie s±dzê aby kto¶ poszed³ na nowe forum, bo nowe forum bêdzie prowadziæ prawdopodobnie tylko Daru. Oznacza to, ¿e : otó¿ obecnie na Revie, nie ma prawdziwych pokefanów. Ludzie tam wchodz± tylko dla kolegów, z którymi siê wspólnie powydurniaj± w shoucie czc±c jakiego¶ Grzega. O wy¶miewaniu pokefanów i uwa¿aniu, ¿e parodie pokemon na YT to co¶ lepszego ni¿ jakie¶ oficjalne video z rozpakowania paczki z kartami - nie wspomnê.

Cytat:
Z dodatkowych informacji, dodam tylko, ¿e 24 sierpnia tego roku, by³by to ju¿ 2 rok, kiedy Revival by³by oficjalnym forum PV (czego nam wszyscy ¼le ¿yczyli i odradzali) :)

Niestety, Rev tylko wykorzysta³ Vall do swoich celów. Zobaczmy czym by³ Rev przez sierpniem 2008... http://forum.xipog.pisz.pl/statistics.php Proszê sobie obejrzeæ, np. liczba u¿ytkowników wg. miesiêcy. Wszystko jasne.

Wielka szkoda, ¿e Valhalla nie ma szczê¶cia do for. Najpierw mia³a fora prowadzone przez nieodpowiedzialne osoby z wzglêdu na nieumiejêtno¶æ utrzymania bazy ( 2004-2007 ), potem PoPL i Rev gdzie s± nieodpowiedzialni admini, którzy wy¶miewaj± pokefanów ( 2008-2010 ). Niestety, ostatnie 2 fora to efekt tego, ¿e poprzedni admini stron zas³aniali siê tym, ¿e ni maj± czasu na forum, maj± tylko na stronê, wol± daæ to komu¶ z zewn±trz. A co do Reva, to g³ównym winnym, jest p. pokemon_sensei który wybra³ Reva na nowe forum Vall, a potem mimo moich sygna³ów o tym, co siê tam wyprawia ( ju¿ w listopadzie 2008 ), nic nie chcia³ zrobiæ.

Cytat:
hr
[Dzisiaj 0:04] vulpi: Nid jest drugim bogiem zaraz po Grzegiem. A w³a¶nie PS, wiecie ¿e Daru nie lubi³ tego ¿e "mamy boga na revie" i to te¿ by³ jeden z powodów?

No ja przepraszam, toæ to jaki¶ kretynizm rodem z PoPLa...i to jeszcze kogo...o ile tak± Nid mo¿na zrozumieæ jako bóg ( niusy na MPoku, dzia³alno¶æ kilka lat temu, bo teraz to klakierka Vulpa ) to jakiego¶ (*^*&((I^ który nawet nie lubi poków to jaki¶ kretynizm. Zaiste to dzia³ania i¶cie niezrozumia³e, teraz kiedy mamy PL karciankê i Anime najnowsze, jakie¶ niepokowe projekty na forum o pokemon...dziwaczne

Mam tylko nadziejê, ¿e Daru nie zacznie od pocz±tku i jako nowe forum, wykorzysta star± bazê PokeAni, choæ szkoda, ¿e zapewne ni ma bazy PocketMonstersBoardPL...marzenia...

A jeszcze niedowiarków, zapraszam na Vall i klikniêcie w link do forum.
Prawdê mówi±c wcale siê nie cieszê, ¿e tak siê wszystko sta³o, bo znów "stracono" posty/przesz³o¶æ Vall. ....

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Cynd Ninja 
Pewnie nie zna PokeMana
Wpad³em z Reva

Do³±czy³: 21 Lip 2010
Kontakt:
Wys³any: 21 Lipiec 10, 09:26   

PokeMan napisa³/a:
Oznacza to, ¿e : otó¿ obecnie na Revie, nie ma prawdziwych pokefanów. Ludzie tam wchodz± tylko dla kolegów, z którymi siê wspólnie powydurniaj± w shoucie czc±c jakiego¶ Grzega. O wy¶miewaniu pokefanów i uwa¿aniu, ¿e parodie pokemon na YT to co¶ lepszego ni¿ jakie¶ oficjalne video z rozpakowania paczki z kartami - nie wspomnê.

1. Niektórzy faktycznie wchodz± na Reva tylko dla kolegów, ale nie wsadzaj wszystkich od razu do jednego worka :<

2. Zbieram karty PTCG, mam z 9 segregatorów (5 du¿ych, 4 ma³e) do tego gram na konsoli w SS, Diamond, Platinum (Rangery i jedn± czê¶æ PMT tez mam, a tak¿e GameBoya Color z motywem Pokemon z PkMn Silver, Yellow i Pinball, wszystko oryginalne)

Lubiê tez mangê, z tym ¿e przeczyta³em j± tylko do koñca czê¶ci Emerald.

Codziennie wchodzê na Reva i pomagam w dziale PTCG, jak równie¿ (ostatnimi czasy s³abiej) w dzia³ach z grami

Równie¿ czêsto gram na Lackeyu.

Poza internetem staram siê rozpowszechniaæ pokemony u m³odszych, którzy gorzej je znaj± i starszych, ¿eby nie my¶leli, ¿e to jaki¶ s**t dla ma³ych dzieci.

By³em tez na OTP, ale to siê pewnie nie liczy, bo by³ tam vulpi "który nie jest prawdziwym fanem pokemonów".

Oczywi¶cie siedzê w Shoucie Reva tak jak swego czasu i Ty, drogi PokeManie.

Oczywi¶cie nie jestem maniakiem, który siedzi na pokami 24/7, mam swoje ¿ycie, które nie zaczyna siê, ani nie koñczy na pokemonach :/

Nie obchodzi mnie jak Ty to widzisz, ale moim zdaniem jestem fanem pokemonów, mimo ¿e nie ogl±dam, z ca³ym szacunkiem, kretyñskiej bajki (tak, bajki, dobrze wiem czym jest anime) o go¶ciu który ³azi po landach i udaje ¿e ³apie pokemony, walcz±c z Zespo³em R, który atakuje go co odcinek, zamiast polecieæ inne miejsce i daæ se spokój z Pikaczem. Sorry je¿eli kogo¶ tym urazi³em :/

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 21 Lipiec 10, 09:45   

Cynd Ninja napisa³/a:
Niektórzy

80, je¶li nie 90 %

Cytat:
By³em tez na OTP, ale to siê pewnie nie liczy, bo by³ tam vulpi "który nie jest prawdziwym fanem pokemonów".

Zliczy, liczy...

Cytat:
Oczywi¶cie siedzê w Shoucie Reva tak jak swego czasu i Ty, drogi PokeManie.

Tylko ja, nie do³acza³em do dyskusji, chcia³em to zmieniaæ no i prut, wywalili mnie, no nic...

Cytat:
Oczywi¶cie nie jestem maniakiem, który siedzi na pokami 24/7, mam swoje ¿ycie, które nie zaczyna siê, ani nie koñczy na pokemonach :/

Wyobra¼ sobie, ¿e ja te¿.

OK, ty jeste¶, rzeczywi¶cie, po zastanowieniu...ale tak czy siak, swoim zachowaniem du¿o Revovców sprawia wra¿enie, ¿e nie s±, co zapewne jest w pewnym stopniu prawd±.

Sygnatura użytkownika

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Legends 
Powoli siê wkrêca
5th gen forever...

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: White Lake
Kontakt:
Wys³any: 21 Lipiec 10, 09:57   

Poke mówi o ogóle, chodzi mu o to ¿e dla niego prawdziwy pokefan to taki, który jest z val na dobre i na z³e. Ma tok my¶lenia jaki ma, wiêc nie ripostuj mistrzu Cynd, bo ka¿dy dobrze wie co robisz. A gdyby nadmieniæ tych którzy s± z reva jeszcze prawdziwymi pokefanami, za du¿o by napisa³ i ka¿dy pomy¶la³by: "tj;dr".

A tak na deser, to pozdrawiam 3d, który na tekst o nied³ugim roz³±czeniu reva i val wys³a³ mi tak± odpowied¼. I pozdrawiam PokeMana, który obok mnie jest prawdopodobnie jedyn± osob± która ma o dalszej dzia³alno¶ci reva tak± sam± opiniê od dawna jak ja :) .

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 10 Sierpieñ 10, 12:47   

Dzisiaj na forum Revival podjêto debiln± decyzjê o usuniêciu Downloadu, w zwi±zku z czym, proszê wszystkich o pomoc w odzyskaniu tych unikatów. Ja osobi¶cie, wczoraj dziwnym zbiegiem okoliczno¶ci ( przeczucie ? ), wszed³em tam i po¶ci±ga³em co nieco, ale g³ównie takie niewa¿ne rzeczy jak np. Reklamê z TVNu filmu Pokemon3 itp.

Jak odzyskaæ unikaty ? ( m in. stracono Upload filmu 11, wszystkie odcinki, wszystko co wa¿ne i czasami unikatowe ). W³±czamy tryb offline ( w FF: Plik>Pracuj w trybie online ) i wchodzimy w historiê swoj±, wyszukujemy Reva i tematy w VUD na które wchodzili¶my ( przy odrobinie szczê¶cia siê zachowa³y ) potem kopiujemy to co siê uda³o znale¼æ i...umieszczamy tu, czy w dziale PoPL na forum.poke.pl .

Tak na szybko:
Wielka Ksiêga Pokemon - PL ksi±¿ka- skany
Pokemon Z³ap je Wszystkie - album PL
Ogólny wygl±d nieistniej±cego ju¿ dzia³u Download
Polskie zwiastuny kinówek Pokemon
Pokemon: Giratina i Stra¿nik Nieba (DVDSync PL)
Niestety wygl±da na to, ¿e to wszystko co zachowa³ mój komputer. Ale dobre to ni¿ nic. Poza tym, liczê na Was...a przynajmniej chcia³bym w to wierzyæ...

Sygnatura użytkownika

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 10 Sierpieñ 10, 14:08, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Sk±d: Bandle City
Wys³any: 10 Sierpieñ 10, 13:39   

Znalaz³em cosik takiego:
http://webcache.googleuse...lient=firefox-a

Dyskusja o VUD

Szukam dalej. Nie wiem czy siê to nada, je¶li nie to usuñ tego posta.

[EDIT]
Co¶ z File Tuba.
Nie wiem co to nie ¶ci±ga³em.
http://www.filestube.com/p/pokemon+ash+download

[EDIT 2]
Znalaz³em Co¶ takiego:
http://webcache.googleuse...lient=firefox-a
Ostatnio zmieniony przez Kojot 10 Sierpieñ 10, 14:29, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 10 Sierpieñ 10, 14:08   

Kojot, Dziêki ¿e jako jeden z nielicznych siê tym przej±³e¶, tylko problemo jest takos, ¿e dzia³ by³ tylko na dla zarejestrowanych i Google ni ma ¿adnej kopii z niego,a to co da³e¶ to zapewne zosta³o, bo jest z innych dzia³ów.

Aktualizacja w moim poprzednim po¶cie ( ostatnia moja, liczê na Was, da³em wszak instrukcjê jak zdobyæ to i owo z w³asnego kompa, a i gdyby kto¶ co¶ mia³ to przyda³yby siê screeny tematu dodatkowo, wszak nie chcê od Was kopii samego WWW bo to jednak trochê trudne ).

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: