XL to tylko w DSi jest, a tam masz wiêksze ekrany( ale dro¿szy), lite te¿, ale nie a¿ tak, jak nie jeste¶ przy kasie bierz lite'a.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
bo ty go masz, wiemy :] podusmowuj±c, masz ko³o 1000 bierz DSi XL, nie masz, bierz lite'a
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Wydaje mi siê ¿e ta pomoc to ju¿ nieaktualna.
Ta pomoc ma byæ w t³umaczeniu a z tego co siê orientuje DA jest teraz na etapie testów. Wczoraj pisa³ ¿e testuje BFa i contesty.
czyli lada dzieñ rom bêdzie no, nie moge siê doczekaæ, przy okazji, jak tylko wyjdzie rom, rusza re-edycja poradnika do platyny z t±¿e wersj± I Z D¬WIÊKIEM
Sygnatura użytkownika
Wydaje mi siê ¿e ta pomoc to ju¿ nieaktualna.
Ta pomoc ma byæ w t³umaczeniu a z tego co siê orientuje DA jest teraz na etapie testów. Wczoraj pisa³ ¿e testuje BFa i contesty.
On pewnie i tak t³umaczy³ po swojemu, ale chcia³ pokazaæ, co on t³umaczy.
P.S. Domin, po co z d¼wiêkiem? Mnie d¼wiêk wnerwia i w swoim WT go wywali³em.
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
ale du¿o osób narzeka³o ¿e go nie ma, dlatego :p
wracaj±c, DA mi powiedzia³ ze kody z angielskiej wersji platyny bêd± dzia³aæ polskiej, wiêc jutro wrzucê kilka cheatów z tej okazjii
Sygnatura użytkownika
OK, bez zbêdnego przeci±gania zaproszê was do newsa o dacie premiery Platinum PL
http://old.arhn.eu/pl/news.php?readmore=11
W skrócie: 9 Sierpnia 2010, ale i tak zapraszam do newsa po wiêcej informacji i ciekawostek.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.