Wys³any: 27 Sierpieñ 10, 11:08
Mój dziadek hodowa³ Legwana Zielonego. Niestety zdech³o mu siê tydzieñ temu. Kuba siê nazywa³ i piêæ lat ¿y³. Strasznie siê nie lubi³ z moim psem. Jak go widzia³ to wali³ w szybê. Parê razy uciek³. Raz na ulicy. Pamiêtam stan±³ wtedy przestraszony i nie wiedzia³ co siê dzieje. Fajn± skórê mia³ jak siê go g³aska³o. Tylko dziadek za ma³o siê stara³ aby go oswoiæ.
Jak znajdê gdzie¶ zdjêcie(w co w±tpiê) to wrzucê.
Kowalt ja aktualnie posiadam legwana zielonego Nazywa siê Alex i ma dopiero 2 lata. Lubi je¶æ mlecze, marchewkê i ogórki. Na razie jest w ma³ym terrarium, i¿ w³a¶nie budujemy z ojcem dla niego nowe, wiêkszê trochê ni¿ szafa. Gdy jest gor±co wychodzê z nim na dwór i siê on opala ma mojej g³owie. Ma skórê trochê jak prze¶cierad³o, która mi siê podoba Nistety wymaga on te¿ du¿o pracy ;x
a ja od 3 dni mam gekona lamparciego, jeszcze nie ma imienia i ten wiecie gdzie mo¿na kupiæ jak±¶ mate grzewcza 15W. jaki¶ link do strony mi podaæ na PW, tylko ¿eby nie by³a dro¿sza ni¿ 80 z³, dam rc
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.