Lubiê: Informatykê? Matematykê? Ale nie z pani± Kapust±.
Hehe u nas jeden nauczyciel od fizy tak siê nazywa, ale ja nie mam tej przyjemno¶ci s³uchania go na lekcjach A i religiê te¿ lubiê. Nie ma to jak ciekawy monolog g³owy szko³y na ró¿ne tematy ;)
Cytat:
nie lubiê: chemii, fizy, matmy ( za du¿o my¶lenia )
Uwielbiam Historie,Matme,Angielski i Muzyke(Przez nowego nauczyciela ju¿ mniej )
Nie przepadam za WF-em,Polskim i Religi±(nasza katechetka ca³y czas tylko przynudza, ale mamy na to sposób wystarczy zagadaæ o kotach , a ca³a lekcja mija )
Lubiê: Informatykê, ale w klasie 4 tego nie mam, wiêc oprócz tego ¿adnego przedmiotu tak lubiê.
Nie lubiê: Wszystkich innych przedmiotów, a najbardziej MATEMATYKI.
Wys³any: 20 Pa¼dziernik 10, 13:59
Lubiê: Matme,Hipe,Polski,Przyre
Nie lubiê: Nie mam ¿adnego zniewidzonego przedmiotu, choæ jest WD¯ (wychowanie do ¿ycie w rodzinie) nie lubie jak pani gada... Sami wiecie o czym.
Sygnatura użytkownika
K O R P I K L A A N I
Jonne Järvelä – gitara elektryczna, wokal
Kalle "Cane" Savijärvi – gitara elektryczna
Jarkko Aaltonen – gitara basowa
Matti "Matson" Johansson – perkusja
Jaakko "Hittavainen" Lemmetty – skrzypce, jouhikko, flet
Juho Kauppinen – akordeon
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.