1. Zainstaluj winpcap
2. otwórz desmume i id¼ do config>wi-fi setting
3. Zmieñ ustawienia i u¿yj swojej karty sieciowej, WY£¡CZ WSZYSTKIE NIEPRAWDZIWE IP9 np.hamachi) zostawiaj± tylko otwarte prawdziwe po³±czenie.
4. Id¼ do config>emulation settings
5. Sprawd¼ okienko "Use External BIOS Images"
6. Wrzuc biosnds9.bin znajduj±cy siê w folderze "ARM9 BIOS IMAGE" który ci da³em
7. Wrzuc biosnds7.bin znajduj±cy siê w folderze "ARM7 BIOS IMAGE" który ci da³em
8. ( nie wiem czy , musisz zaznaczy te dwa okienka w BIOS Setting, lepiej je zaznacz )
9. Sprawd¼ okienko " Use External firmware Images
10. Wsad¼ firmware.bin w "Firmware image"
11. Zaznacz "Boot from firmware (like the NDS)".
12. Id¼ do Wi-fi Connection Setting" or Nintendo WFC setup" w jakiejkolwiek grze która obs³uguje wi-fi
13. Przetestuj wi-fi by siê upewniæ ¿e ¿e zobaczysz SoftAP w po³±czeniu 1 ( kreska na wska¼niku) u¿ywajaæ " Search for an Acces Point"
14. powtórz punkt 12 i 13 za ka¿dym razem gdy odpalisz/zresetujes emulator.
A tu oryginalna wersja:
--desmume wifi guide--
1. Install winpcap
2. Open desmume and go to config > wifi settings.
3. Change to infrastructure and use your network card that your computer uses for internet, you MUST disable all your fake ip and leave one main router only, like closing hamachi.
4. Go to config > emulation settings.
5. Check the box "Use external BIOS images".
6. Put biosnds9.bin that in the file I give you in "ARM9 BIOS image".
7. Put biosnds7.bin that in the file I give you in "ARM7 BIOS image".
8. (I don't know if you need to check the two box below in the BIOS settings, better check it.)
9. Check the box "Use external firmware images".
10. Put the firmware.bin in "Firmware image"
11. Check the box "Boot from firmware (like the NDS)".
12. Go to "Nintendo wi-fi connection settings" or Nintendo WFC setup" with any game with wifi support.
13. Test wi-fi to make sure u see SoftAP on Connection 1 by using "Search for an Access Point".
14. You must do 12. and 13. each time you restart the emulator.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
musisz przenie¶æ save : O import backup memory , znajdujesz save'a powinno dzia³aæ
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
w dalszym ci±gu proszê o OCZYSZCZENIE TEMATU Z NIEPOTRZEBNYCH POSTÓW!!!!
Sygnatura użytkownika
Domin a wiesz mo¿e czy do tego wszystkiego jest potrzebna karta sieciowa, bo ja bazuje na modenie ADSL, no i chyba ten mój problem le¿y w³a¶nie w karcie sieciowej?
3. Zmieñ ustawienia i u¿yj swojej karty sieciowej, WY£¡CZ WSZYSTKIE NIEPRAWDZIWE IP9 np.hamachi) zostawiaj± tylko otwarte prawdziwe po³±czenie.
.
nie, to tutaj tak dla jaj jest
Sygnatura użytkownika
¯e ja stary wyjadacz na forach nie wiedzialem ze grasz w Megamana starforce 3 ale chyba stracilem swoj dar jestes bogiem counter hita pewnie a jesli chodzi o WiFi na DesMuME omg lol itp nie myslalem ze to mozliwe
Ale mam w³asnego DS'a to nie skorzystam Reszte z tob± za³atwie na pw bo nie chce offtopowac tutaj
Sygnatura użytkownika
Micha³ Wi¶niewski napisa³/a:
Kechup z jogurtem, truskawkami i malinami. Kechup zwykle ze wszystkim jest zawsze dobry.
imagius, :
1.SF3 rz±dzi, ogólnie ca³a saga SF, i nie jestem bogiem Cuntera, prêdzej pan Rouge Noise'a.
2.Jak wszyscy zapewne XD
3.NA gg pogadamy, numer w sygnie.
4.dziêki za czu³e s³owa
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.