POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
28 Maj 12, 11:25
''A niech to Feebas! Tato! Zamocuj porz±dnie ten worek!''
Autor Wiadomo¶æ
Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 26 Sierpieñ 10, 08:35   

- Dobra. Je¶li nie chcesz, to nie bêdziemy siê biæ. Uznam to jako chwilow± niedyspozycjê, gdy¿ nie jestem a¿ tak m¶ciwy. Jednak...
Co jednak?
- Jednak sam powiedzia³e¶, ¿eby Jordan sama wybra³a. I niech wybierze.
Gary podrepta³ do dziewczyny, która z wami podró¿owa³a. Potr±ci³ j± delikatnie. Ta odwróci³a siê, szybko prze¿u³a, po³knê³a i zapyta³a:
- O co chodzi, Gary?
- Kowalt chce, aby¶ wybra³a jednego z nas, tego, którego bardziej lubisz. Teraz, w tej chwili.

Czy on jest naprawdê tak têpy, czy tylko udaje?
- Dobrze - powiedzia³a cicho - Je¿eli naprawdê chcecie wiedzieæ, to powiem wam, ¿e najbardziej lubiê...

SUSPENSE... I czas na reklamy!
Po reklamie.

- Najbardziej lubiê Kowalta. Jest bardzo przystojny, m±dry i silny. Tobie Gary zdarzaj± siê odpa³y. Ale te¿ ciê bardzo lubiê.
Po tych s³owach obra¿ony Gary odszed³ do lasu.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 26 Sierpieñ 10, 09:13   

U¶miechn±³em siê w podziêce do Jordan i powiedzia³em:
Dziêki
Ej jak mamy siê rozstaæ to przynajmniej zróbmy to w zgodzie!
Nastêpnie wypu¶ci³em Scythera.
Postaraj siê go zatrzymaæ. Nie chcemy aby co¶ sobie zrobi³. Zakochany jeszcze bêdzie próbowa³ siê okaleczyæ czy cu¶! Powiedzia³em pokemonowi i ruszy³em za nim.
No tego siê spodziewa³em. W koñcu z Jordan trochê siê ju¿ znamy. A przyja¼ñ z Garym dopiero siê zaczyna. A raczej koñczy. Pomy¶la³em podczas pogoni.

Sygnatura użytkownika

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 1 Wrzesieñ 10, 14:33   

Gania³e¶ za Gary jak maniak zabijania owadów za natrêtn± much±. W sumie, to drugie porównanie mo¿na by³o tak¿e przenie¶æ na ¿ycie... W ka¿dym b±d¼ razie Gary ucieka³ lasem. Gdy zobaczy³, ¿e kto¶ na nim biegnie, wrzasn±³ w waszym kierunku:
- Zostaw mnie! Chcê zostaæ na chwilê sam!
Mówi³ to bêd±c obróconym, wiêc nie zauwa¿y³ ga³êzi. Zdrowo przyr±ba³ w do¶æ miêkk± ga³±¼ ¶wierka, co spowodowa³o podrapanie, utratê równowagi i glebê na krzak je¿yn.
Jauæ... Podwójne kolce. Jakby oberwa³ ze Spike Cannona... D¼wign±³ siê z k³uj±cego krzewu, otrzepa³ siê z li¶ci i igie³ i zacz±³ wiaæ dalej! Mimo ran, z których zaczê³a delikatnie p³yn±æ krew! Ale po glebie wy ju¿ byli¶cie przy nim, wiêc po kilku metrach go dogonili¶cie i zatrzymali¶cie. Ch³opak próbowa³ siê wyswobodziæ, ale mocno go trzyma³e¶ i nie mia³ szans. Dodatkowo, Scyther przy³o¿y³ mu jedno ze swoich ostrz do szyi, wiêc Gary siê uspokoi³. Westchn±³ cicho i szepn±³:
- Kowalt... Gratulujê, Jordan lubi ciebie bardziej... Wiem, ¿e to dla ciebie nie a¿ takie wa¿ne... Ale teraz chcia³bym zostaæ chwilê sam, pomy¶leæ nad moim ¿yciem... Proszê pu¶æ mnie i wracaj do swojej kumpeli. I zaczekajcie na mnie chwilê...

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: