-1-
A teraz pomy¶l logicznie:
Jak mo¿liwe jest to,¿e zauwa¿ysz swojego pokemona w zupe³nie innym pokoju, ni¿ ty siê znajdujesz?! Masz to dla wyt³umaczenia:
Z tego prostego powodu, nie wiesz, czy jest, czy nie ma. A moje s³owa odnosi³y siê do tego, ¿e siê nie pojawia.
-3-
Zla³o mi siê z dialogiem... mój b³±d, ale nie mam jak wyró¿niæ.
[ Dodano: 4 Pa¼dziernik 10, 22:27 ]
Ludzie na ciebie jak na zombie, albo na inne straszyd³o. Po chwili pojawi³y siê szepty, pomruki, a ty ju¿ zacz±³e¶ czuæ siê, jakby¶ kogo¶ zabi³, albo by³ zdrajc± ¶wiata wszelkiego. Mo¿na to zaliczyæ, gdy¿ to twój pokemon wykona³ to zamieszanie, a jednak¿e nie pojawi³ siê na twoje wezwania. Po piêciu minutach oczekiwania, szepty siê podregulowa³y i zaczê³y zmieniaæ siê w mowê, mo¿na to wrêcz nazwaæ ewaluacj± poprzez RareCandy. Jednak¿e nie by³o to tak szybkie jak zamiana w krzyk, a potem w debatê polityczn±, w której brak kultury s³ychaæ a¿ na kilometr.
- Ma³y! To twój pokemon zrobi³ ten bajzel!? - Zajarzy³ jeden z m±drzejszych w tym t³umie i od razu musia³ siê zapytaæ.
- A mo¿e by³ to napad! - Domy¶la³ siê drugi... ju¿ nie tak ,,Jarz±cy''.
- S³uchajcie! Ten ch³opak próbowa³ obrabowaæ PokeCenter! On jest z Team'u Magma! - Zawo³a³ trzeci... szkoda tylko, ¿e wyg³osi³ swoj± teoriê spiskow± na g³os... i to tak, ¿e ka¿dy w PC to us³ysza³. Nastêpstwem tego by³o to, ¿e ludzie ju¿ ³apali za pokeballe, nie to, ¿e wypuszczali swoje poki, a po prostu byli w pogotowiu.
- Ju¿ dzwoniê po policjê! - Zawo³a³ jaki¶ ch³opak... a przy okazji, nastêpny bezmózgi cz³ek.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Czy on zwariowa³... No ludzie czy ja wygl±dam jak cz³onek Magma? No chyba nie... Oni s± jacy¶ ¶lepi... Ja nie wiem jak mo¿na tak pos±dzaæ cz³owieka.
- Ludzie spokojnie,spokojnie... Od³ó¿cie swoje balle, ja nie jestem z Teamu Magma! Czy wygl±dam na takiego kto by chcia³ napa¶æ na Centrum Pokemon? Przecie¿ ja nic nie robiê! I nie dzwoñcie po policje, bo ja nic nie kradnê, nie niszczê, nie rabuje! Czy my¶licie, ¿e ch³opak mojego wieku, mojej postury móg³ by zrobiæ co¶ takiego? I nie mój pokemon nic nie zrobi³! - mówiê do pana, który odezwa³ siê jako pierwszy.
Bo¿e dajcie spokój... ja z Teamu Magma?! Wolne ¿art... Gdybym ju¿ mia³ wst±piæ na ¶cie¿kê z³a to by³bym w Team'ie Aqua. Nie cierpiê ognistych poków... Wrêcz nie na widzê...
- Missdreavus chod¼ idziemy! Chod¼, bo jeszcze nas pos±dz± o zamach na Kennedy'ego... Chod¼ zmywamy siê nic tu po nas...
Póki atmosfera siê nie rozlu¼ni bêdzie trzeba z tond wyj¶æ, bo i tak siê nic, a nic nie dowiemy... Lepiej grzecznie poczekaæ ni¿ wdawaæ siê w walki i z tymi lud¼mi...
A pokemona nadal brak... za to pojawi³a siê nowa wersja twojego ,,dziwnego zachowania''.
- Ludzie! On zwariowa³! Gada do czego¶, czego nie ma! - M±drze zauwa¿y³ jeden z gapiów. Oczywi¶cie temat zosta³ natychmiastowo podtrzymany i rozbudowany... nawet powsta³a krótka historyjka, z serii:
,,On Zwariowa³, po tym, jak wyrzucili go z Team'u Magma, za spartolenie napadu na PC. Teraz przyszed³ siê tu zem¶ciæ, ale zapomnia³ wzi±æ ze sob± pokemona. Tak sfiksowa³.''
Nie mo¿na powiedzieæ, ¿e by³a to prawda, ale jednak niedawno s³ysza³e¶ o nieudanym napadzie na PC... tylko, ¿e to by³o gdzie¶ w Kanto. Jednak ludzie nadal nie s³uchali. No có¿, dzi¶ to chyba jakie¶ ,,powstanie bezmózgich zombie'', bo najpierw przed Gym, a teraz w PC. Co jeszcze siê dzi¶ na ciebie czai? Ja nie wiem, a ty siê przekonasz niebawem.
- Ludzie! Ju¿ dzwoniê do psychiatryka! - Zawo³a³ facet od telefonu... jak widaæ, twoje s³owa nic dla nich nie znaczyli. Choæ byli te¿ ludzie, którzy mieli niez³y ubaw patrz±c siê na twoj± sytuacjê, a byli te¿ tacy, których nie interesowa³o, albo przera¿a³o to zaj¶cie.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Eee...Aaaa.Yyyy... Co?! Nie mnie ju¿ boli g³owa od tego wszystkiego... Czy ja zwariowa³em? Czy to prawda? Ale przecie¿ widzia³em ich tu jak stali z krwi i ko¶ci! No niemo¿liwe, ¿e mi siê przywidzia³o ja nie mam problemów ze zdrowiem psychicznym! A mo¿e jednak to by³o tylko moja wyobra¼nia... Nie przecie¿ nie upad³em na g³owê! To mi troszeczkê zalatuje powtórk± spod sali... Chocia¿ tam nikt nie chcia³ dzwoniæ po pomoc psychiatryczn±...
- Ludzie nie mo¿liwo¶ci± jest, ¿e ich nie widzieli¶cie! No nie róbcie sobie ze mnie jaj... My¶licie, ¿e je¿eli ma trzynastkê na karku to jestem g³upi?! O nie nie zemn± takie numery, nie zemn±... I powtarzam po raz enty, ¿e nie jestem, nie by³em i nigdy nie bêdê w Team'ie Magma! Wiêc skoñczcie ju¿
- Missdreavus chod¼! Mówi³em Ci ¿eby¶ wyszed³... Naprawdê wyjd¼ s³yszysz co siê dzieje? ju¿ nazywaj± mnie od czubków... Naprawdê wyjd¼, bo idziemy...
A mo¿e jednak nie jest zdrowy... A mo¿e to iluzja jakiego¶ pokemona?
- Missi je¿eli to by³a iluzja i ty j± stworzy³a¶ do bêdziesz siedzieæ w ballu dopóki nie przestane siê na Ciebie gniewaæ. I naprawdê nie ma czasu, musimy siê zbieraæ- zawo³a³em po raz ostatni za pokemonem.
-----------------------------------------------------------
Mam nadziejê, ¿e dobrze... I fajny mia³e¶ pomys³!
A mo¿na wiedzieæ co mam ¼le? Bo ja tam nic nie widzê...
Sygnatura użytkownika
By Mr. Koper
,,A day without you is like a year without rain''
Matt Yuri
MG: Kojot
Poki: Snorunt, Koaruhie
Ostatnio zmieniony przez Titiz 5 Pa¼dziernik 10, 15:49, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Dobra wiesz co nie obra¼ siê, ale uwa¿am, ¿e nic z tego nie wyjdzie... Rezygnuje z gry u ciebie. Dlaczego? Bo ja jestem ,, niewierny'' i Ciê nie rozumiem i nie dojrza³em do tego aby mieæ u ciebie grê, a ci±g³e poprawianie mnie jest bez sensu...
Naprawdê nie obra¿aj siê ty nie zawini³e¶, tylko ja... Tak wiêc farvel
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.