Oto mój program:
- Reaktywacja Areny PokeCollect
Ten pomys³ by³ naprawdê dobry. Legends w³o¿y³ w to du¿o pracy i serca. Sam ustali³ regulamin, zmusi³ wszystkich MG do opisania swojej areny i... Projekt stan±³. Zamar³o. Nic siê nie dzieje. Postaram siê sprowadziæ choæ 2 graczy, którzy zajm± siê walk± pokazow±, gdzie ja bêdê sêdziowa³. Wszystko jest praktycznie przygotowane, teraz trzeba tylko znale¼æ ludzi.
- Nabory
Nasze grono MG jest bardzo przelotne. Kto¶ przychodzi, kto¶ odchodzi... Zale¿a³oby mi na tym, ¿eby co miesi±c-dwa by³y nowe nabory, a przy tym nie by³y one wymuszone. Je¿eli MG bêd± zostawaæ i dalej prowadziæ gry, Arena bêdzie efektywniejsza. Dlatego to bêdzie jedno z g³ównych kryteriów w podaniu: Ile zostaniesz na tej posadzie. Trzeba wytrzymaæ ponad 2 miesi±ce.
- Eventy masowe
Wiadomo, ka¿dy MG og³asza swój w³asny event. Jednak¿e, powinny byæ tak¿e Eventy dla wszystkich graczy! W nich nagroda powinna byæ spora, a dotyczyæ wszystkich gier! Trzeba to dopracowaæ, a tak¿e wymaga to trochê pomys³owo¶ci, jednak po debacie bêdzie to mo¿liwe.
- Powrót Day Care
By³o, zosta³o usuniête. Szkoda. Mo¿liwe, ¿e przy du¿ym rozwoju PBFu Boxy bêd± przepe³nione i kilku graczy mo¿e chcieæ oddaæ swoje poksy do DC. Umo¿liwi to ich rozwój, a w konsekwencji potêgê w arenowych walkach.
Dziêkujê, ¿yczcie mi powodzenia.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.