Odno¶nie u¿ytkowników nie bêdzie jakich¶ specjalnych equipów, chyba ¿e dla ca³ej "rodziny" PokeCollect. Pomys³ Spamer Trap jest dobry, ale narazie o trapach nie my¶lê jak mam jeszcze trochê do nadrobienia.
----
Reprint Andrewa dodany! Patrz 1 strona.
Karty prawdopodobnie bêd± dodawane weekendami, w wiekszej ilo¶ci ( o ile mi na to pozwoli sytuacja w szkole)
Karta KsaroKs dodana.
Sorka, by³yby dwie, ale mi bateria pad³a i all siê posz³o rypaæ. We wtorek dodam nastêpne (2?) i byæ mo¿e jaka¶ nowa (Trap / Synchro / Spell / Fusion ?)
Kojocie, urwa³o ci siê ,,htt'' w adresie karty M4teUSh'a. Wiesz, mówiê, bo pewnie nied³ugo pojawi³oby siê: ,,Adres nie dzia³a!'' W wykonaniu jakiego¶ g³upka :>
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.