Wiek: 31 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 4 Wrzesieñ 10, 18:23
Cyndaquil i Riolu wyl±dowali na pod³odze. Obaj byli bardzo zaciekawieni, co to za nowy kole¶. Czy bêdzie moim rywalem? Oby nie! Gdy ich sobie przedstawi³e¶, oba Pokemony przywita³y siê ze sob± do¶æ rado¶nie. Tak¿e powinny zostaæ przyjació³mi. Pokemony zaczê³y siê ze sob± bawiæ. Taaaak... Bêd± przyjació³mi. Ich widok by³ naprawdê pokrzepiaj±cy. Ale teraz sta³o siê co¶ jeszcze lepszego... Po¶ród tej ognisto-walcz±cej dwójki pojawi³ siê nowy, kolejny Pokemon. By³ taki... Piaszczysty... Wyrós³ pomiêdzy nimi, a potem skierowa³ siê w stronê drzwi. ¦ledzi³e¶ go wzrokiem, a Pokemon zatrzyma³ siê u stóp w³a¶ciciela. Pokemon znikn±³, a ty przejecha³e¶ oczami do góry. Te spodnie... Ta talia... I ten biust... A w koñcu kulminacja. Ta twarz!
- Cze¶æ, Max... To Lilly!
U jej boku pojawi³ siê znajomy murzyn.
- Cze¶æ, mistrzu. Jak u ciebie?
To Josh.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
- No nareszcie! Nie chcieli Was wpu¶ciæ? - zapyta³em nowo przyby³ych. - I tak w ogóle, co to by³ za Pokemon? - pytam siê Lily. Eh... Chyba trzeba nadrobiæ zaleg³o¶ci pod wzglêdem Pokemonów posiadanych przez moich kumpli... Bo to kwalifikuje siê jako "nie do przyjêcia"... Dobra. - Mówili Wam, kiedy mnie st±d wypuszcz±? - kolejne pytanie polecia³o. Ile jeszcze tych pytañ? Postaram siê nie wspominaæ tej "interwencji" Josha.
Wys³any: 15 Listopad 10, 19:44
- Kochanie, poznaj mojego nowego pupila. Trapinch, poka¿ siê. - wypu¶ci³a stworka, którego ju¿ raz spotka³e¶. Znaczy, przed chwil±.
Pokemon mia³ wielk± g³owê, by³ w odcieniu ceg³y i zêby... które nie by³y zêbami. Ale by³y wieeeeelkie jak na tak ma³ego stworka.
- Z³apa³am go, poniewa¿ nie pozwala³ mi uciec. Mo¿e siê przydaæ, zw³aszcza do ³apania takich, które bêd± dla mnie wa¿ne. - wyja¶ni³a krótko.
- Pomaga³em jej! - pochwali³ siê Josh.
To by³o w jego stylu, musia³ zaszpanowaæ.
No. To masz ju¿ info o tym, co siê dzia³o, jak ty sobie tutaj le¿a³e¶.
- S³onko, jutro wyjdziesz na wolno¶æ. Co¶ takiego nam powiedzieli. Jeszcze musz± oczywi¶cie zrobiæ masê niepotrzebnych badañ, ale nied³ugo bêdzie ju¿ tylko nasz. Pewnie zaraz nas wygoni±, tak¿e bêdziemy siê zbieraæ. Trzymaj siê.
Poca³owa³a ciê, a Josh poklepa³ ciê po g³owie i pu¶ci³ ci oczko.
- Sorry. - mrukn±³ przy wyj¶ciu i opu¶ci³ pomieszczenie.
Wiêc mo¿e mu jest przykro...
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
- To pa! - wo³am za znikaj±cymi przybyszami. Super. Teraz mam chyba tylko siedzieæ (lub le¿eæ) i czekaæ a¿ mnie wypuszcz±? O nie! Max Ketchup, dziedzic rodu Ketchupów siê NIE DA ZAMKN¡Æ. Chocia¿ w sumie to oni chc± dla mnie dobrze...
- Riolu? Cyndaquil? I jak? Zaprzyja¼nili¶cie siê? - pytam siê moich ulubieñców. W koñcu to wa¿ne. W razie czego szukam lustra. Ciekawe jak wygl±dam po wypadku. Aaaa... i patrzê te¿ w koñcu na swoj± rêkê. Która zosta³a kontuzjowana?
Wiek: 31 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 5 Grudzieñ 10, 12:10
Max Ketchup, dziedzic rodu Ketchupów, po to dosta³ tyle kasy, ¿eby móc siê leczyæ w razie jakiego¶ gro¼nego wypadku, który móg³by zagroziæ jego ¿yciu. Dlatego raczej warto by tu jeszcze trochê posiedzieæ, ¿eby do koñca siê wykurowaæ. Mimo ¿e rêka, twoim zdaniem, ju¿ wygl±da do¶æ dobrze. Twoja lewica jest jeszcze lekko czerwona i pobolewa przy dotyku, ale do czasu.
Lusterko, lusterko... Sprawdza³e¶ w szafce? No tak, przecie¿ tam masz plecak. Ale co zaszkodzi d¼wign±æ siê jeszcze raz?
Jest. I co? ¦lepak. :P
Zerknijmy. ¯ó³tawe ¿eby, do¶æ dawno niemyte, lekko rozczochrane w³osy, jaki¶ jeden pryszczu siê tam pojawi³, ale raczej go nie widaæ. No, mog³o byæ gorzej. W koñcu brak³o ci porz±dnej porannej i wieczornej toalety od kilku dni.
Riolu i Cyndaquil nadal siedzieli na pod³odze i co¶ tam wyprawiali. Tak, wygl±daj± na zadowolonych. Bêdzie z nich po¿ytek w dwuwalkach.
Nie martw siê. Jeszcze obiadek, 4 godziny nudów, kolacja, spokojna, miejmy nadziejê, noc i do domciu. Bêdzie dobrze.
Sygnatura użytkownika
No, w takim razie nie mam ju¿ ani jednego pomys³u jak zorganizowaæ sobie czas wolny. Mo¿e wystarczy pole¿eæ i pomy¶leæ? Dobra. Le¿ê. Tylko o czym my¶leæ? O wyrafinowanym sposobie zemsty na Joshu? Nie... O Lily? To ciekawe, ale te¿ nie... A mo¿e o planach na przysz³o¶æ? W³a¶nie. Co ja bêdê robi³ w przysz³o¶ci? Te¿ ciekawe pytanie... Ale nie. A tak w ogóle to co u reszty moich podopiecznych? Jak tam z Swinubem? Gdzie ja posia³em PokeBalle? ;o
Wys³any: 3 Kwiecieñ 11, 21:27
Jak wszyscy dobrze wiedz±, my¶lenie jest nudne i szybko mêczy. Zw³aszcza m³odzianów. Ile mo¿na?! Z tego powodu, szybko ciê to zmorzy³o i odp³yn±³e¶. Ale sny zawsze przynosz± rozwi±zanie. Jaki¶ kole¶ w niebieskiej sukience z d³ug± brod± mrucza³: "Zemsta nigdy nie jest dobra na nic." Kurczê, sk±d¶ go znam...
Potem pojawi³ siê obrazek Lilly, która...
Nastêpny slajd proszê.
¦ni³o ci siê te¿, jak twój kochany Swinub, który przed chwil± wylaz³ z szafy rozje¿d¿a ca³± ligê i zostajesz niekwestionowanym mistrzem Pokemoñstwa. Wszyscy p³acz±, a ty cieszysz siê s³aw± przez d³ugie, d³uuuugie wieki, kiedy wszyscy pisz± i ¶piewaj± peany na twoj± cze¶æ i wys³awiaj±, itd. Nuuuudy.
- Panie Ketchup, zapraszamy na kolacjê! - mówi³a pielêgniarka, budz±c ciê z letargu.
Ospale wsta³e¶ z ³ócha i pocz³apa³e¶ do bufetu. Kie³basa z d¿emem, to jest to! I wracamy do pokoju. ¦pimy dalej. Teraz ju¿ do koñca.
Sygnatura użytkownika
Mam nadziejê. Próbujê wgramoliæ siê do ³ó¿ka, jako tako siê wygodnie u³o¿yæ, no i oczywi¶cie chowam Poki do PokeBalli, je¶li tam jeszcze nie s±.
- Dobranoc, malce. - mruczê do nich i od razu k³adê siê spaæ. Oczywi¶cie spanie zawsze idzie w parze z rozmy¶laniem, ale my¶lê, ¿e nie mam o czym rozmy¶laæ. Le¿ê na ³ó¿ku szpitalnym z pojaran± rêk±, planujê otworzyæ agencjê detektywistyczn±, oraz podoba mi siê jedna dziewczyna. Du¿o siê dzia³o podczas tej mojej jak¿e krótkiej teraz podró¿y, nieprawda¿? I nagle... zasn±³em. *chrapanie*
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.