Od siebie polecam:
- Elite Beat Agents
- Rhythm Paradise
- Castlevania Dawn of Sorrow
- Castlevania Portrait of Ruin
- Castlevania Order of Ecclesia
- Lego Battles
- Ninjatown
- Mario&Luigi Partners in Time
- Mario&Luigi Bowser's inside story
- Disgaea
- Phoenix Wright
- The World Ends With You
- Knights in the Nightmare
- Trauma Center
- Hotel Dusk
- Professor Layton
- Shin Megami Tensei Devil Survivor (nie wiem jak Strange Journey - nie gra³em)
To tak na szybko.
Cytat:
Legends: Jedyna dobra gra Lego to Rock Band....
Akurat ta gra ssie, g³ównie ze wzglêdu na brak jakichkolwiek ostrzejszych kawa³ków.
- Elite Beat Agents - Sorry, ale niezbyt mi siê u kolegi podoba³o...
- Rhythm Paradise - Muzyczna?
- Castlevania Dawn of Sorrow -Raczej nie...
- Castlevania Portrait of Ruin - To te¿
- Castlevania Order of Ecclesia - Nie ta seria...
- Lego Battles - DOBRZE, JAK TAK POTWORNIE NALEGACIE TO POGRAM 1 CZERWCA!
- Ninjatown - Z "N" mi³o oprócz naruto kojarzy mi siê N+, a nie Ninjatown... Choæ... Chodzi w tych grach o to samo?
- Mario&Luigi Partners in Time - O£ JE! Moja ulubiona gra o Mario! 3 razy przeszed³em!
- Mario&Luigi Bowser's inside story - Staram siê, staram, ale gra jest najtrudniejsza z serii... szukam 3-go star cure, znaczy szukam ciosu, bo medyta nie uda³o siê powaliæ... Ale nie pamiêtam dok³adnie, ostatnio gra³em przed po³ow± maja!
- Disgaea - ???
- Phoenix Wright - ???
- The World Ends With You - Gud game Na razie przechodzê M&L BIS, wiêc to rozbijê nastêpne w kolejno¶ci.
- Knights in the Nightmare - ???
- Trauma Center - ???
- Hotel Dusk - ???
- Professor Layton - Niez³a gra!
- Shin Megami Tensei Devil Survivor - ???
Popieram - LEGO gry rz±dz±. SW, HP, IJ i BMan to chyba najbardziej znane tytu³y, i najlepsze z LEGO.
Ogó³em to polecam ci, bratku, parê gierek :
GTA Chinatown Wars
Alex Rider STORMBREAKER
New Super Mario Bros.
---
jak mi sie cos przypomni to napisze xd
Zaczynaj od wszystkich 5 czê¶ci serii Ace Attorney, która to jest zajebista ¿e a¿ strach. Potem mo¿esz pobawiæ siê w chirurga w dwóch Trauma Center. Nastêpnie wy¿yj siê w MegaMan StarForce 1-3, MegaMan Zero Collection, oraz MegaMan ZX i ZX Advent. Mo¿esz podszlifowaæ swoje umiejêtno¶ci muzyczne w grach Elite Beat Agents, Michael Jackson: The Expierience oraz wszystkich Guitar Hero On Tour i Band Hero. ¯eby przywo³aæ stare wspomnienia popykaj w jakiekolwiek Mario. Potem pobiegaj w Sonic Colors. Ewentualnie tuninguj auto w NfS Nitro. Na koniec pobaw siê w RPG'i w The World Ends With You oraz Chrono Trigger.
Zaczynaj od wszystkich 5 czê¶ci serii Ace Attorney, która to jest zajebista ¿e a¿ strach.
Skoñczy³em 1 i 4, jestem w trakcie 2-3 i 5
Cytat:
Potem mo¿esz pobawiæ siê w chirurga w dwóch Trauma Center.
Taa, bardzo luzacki tytu³, dziêx...
Cytat:
Nastêpnie wy¿yj siê w MegaMan StarForce 1-3, MegaMan Zero Collection, oraz MegaMan ZX i ZX Advent.
Nie podoba mi siê jako¶ Megaman...
Cytat:
Mo¿esz podszlifowaæ swoje umiejêtno¶ci muzyczne w grach Elite Beat Agents, Michael Jackson: The Expierience oraz wszystkich Guitar Hero On Tour i Band Hero.
Do GH to trzeba mieæ jak±¶ przystawkê, ja jej nie mam. Inne gry brzmi± spox.
Cytat:
¯eby przywo³aæ stare wspomnienia popykaj w jakiekolwiek Mario.
Wspomnienia? Ja jeszcze nie zapomnia³em o moich Partners in time, Bowser's inside story, New Super Mario Bros. i Karcie (W to to co pi±tek w szkole gramy na przerwach )
Cytat:
Potem pobiegaj w Sonic Colors.
Zaraz, to jest na DS?
Cytat:
Ewentualnie tuninguj auto w NfS Nitro.
¯a³osna grafa, dziêki, ale nie.
Cytat:
Na koniec pobaw siê w RPG'i w The World Ends With You oraz Chrono Trigger.
To nie RPG-ki. TO GRY DANE NAM PRZEZ NASZEGO STWÓRCÊ! TO CUDA!
odrazu kilka exclusive'ów.1, Void Wisp. tyle na temat exclusive'ów. : O
ze swojej strony, powiem jeszcze: Mario vs. Donkey Kong - Mini-Land Mayhem
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.