Wiek: 30 Do³±czy³: 26 Maj 2009 Posty: 369 Sk±d: z okolic komputera
Kontakt:
Wys³any: 30 Listopad 10, 14:42
Odpowiedz z cytatem
(Dzisiaj 14:37)
[_=_]-|_Sara_|-|-_DOMINLOL_-'|-|_onix96_|-[Drago]-{_-Rafi77-_}-[_patryksan-]-[James18]-{_spiritomb_}-/Inaka-MT/-[Vabigoon]-<Drago>-|_kowalt_|<<Mati74316>>-|AutumnWinter_|-[{#Blue#}]-/:BarcaFan:\-{Drago}-!BarcaFan!-|Escallibur|-_DOMINLOL_-[_golem_]-:MoonkaxD:-|_XaroX_|-[Doma.aka.Moonka]-|Drago|-(_spiritomb_)-|szymbar15|-{spiritomb}-[Karanasukcesakainaka]<>RodzynekakaBlue<>**[spamer]MARON![/spamer]-[dupInaka]-[{spiritomb}]-<O>marker04<O>-[DOMINONO]-(Drago)-""Barcuuu¶!""-\Xillor/-|_krolwioski_|.{dorawek}.-((spiritomb))={Dx\|Durnytemat[xDMarcinek64Dx]Durnytemat|/xD}=-[Aniedurny-MT](,ashkeczup,)[ByakuraivelPatryksan}-*&!Barca!&*-=Drago=-^^##Blue-chan##^^-!ErichVonKlinkerhoffen!-<twójstary>-|-Sarka-|-~GrzegorzBrzêczyszczykiewicz~-(*Sarka-zapa³ka*)-<...Afi,Rafi,Rafa³,Aha³...->>Sara,Trala,Prala,Lala<<-Drago-(SenorMiodek)-[Tsuku¶Moonka}-[Karol]-[DOMINLOLRZ¡DZI!]-Hê?JESZCZECZEGO!Hê?-[Karlos]-[gównapsiego,kulturam³odycz³owieku,i'mgod!]-[hejka,tupoxiu!]-<|Drago|>-{[aniepopoxer]}-[Amo¿eboxer?BM]-<[ja]>-[Inaka]-<[|DrAgo|]>-[InakaxD]><><im><><[Jakpoxertopoxer,albonawetMGY^Y]>-[Drago]-[AiyaEarendil,ElenionAncalima!]-[Kaze'azespami]-[PepePanDziobak]==dorawekLOL==<{=-nogaB-=}<>-[ja]-<ija!><--->[Teletubisiemówi±papa!]>{oraz_-_ja}>-|[Drago]|-[Draciel]>-|\";;plpl;;"/|-[_Spiritomb_]-[_K_O_J_O_T><(J*A)>[S_a_c_r_e_d_f_i_r_e]-<[LOL]><[SkejcikPr0^^]-(Zpowrotemszymbu¶15)-[Z|A|R|A|Z|A]-<:[POXER WAS HERE]:>-[hej faking bycz ! {Q³ue³y )]-<G³ubiejecie. Jeszczenieadminszymb.>-{tom(czteryczterypiêæ)}[Tompoprawnick! Szymb]-<Nie chce mi siê >
Sygnatura użytkownika
Nowi userzy to spamerzy,
¦redni userzy to lamerzy,
a Starzy userzy to szpanerzy,
Czyli normalny jest tylko Henio by QuerryPass
[_=_]-|_Sara_|-|-_DOMINLOL_-'|-|_onix96_|-[Drago]-{_-Rafi77-_}-[_patryksan-]-[James18]-{_spiritomb_}-/Inaka-MT/-[Vabigoon]-<Drago>-|_kowalt_|<<Mati74316>>-|AutumnWinter_|-[{#Blue#}]-/:BarcaFan:\-{Drago}-!BarcaFan!-|Escallibur|-_DOMINLOL_-[_golem_]-:MoonkaxD:-|_XaroX_|-[Doma.aka.Moonka]-|Drago|-(_spiritomb_)-|szymbar15|-{spiritomb}-[Karanasukcesakainaka]<>RodzynekakaBlue<>**[spamer]MARON![/spamer]-[dupInaka]-[{spiritomb}]-<O>marker04<O>-[DOMINONO]-(Drago)-""Barcuuu¶!""-\Xillor/-|_krolwioski_|.{dorawek}.-((spiritomb))={Dx\|Durnytemat[xDMarcinek64Dx]Durnytemat|/xD}=-[Aniedurny-MT](,ashkeczup,)[ByakuraivelPatryksan}-*&!Barca!&*-=Drago=-^^##Blue-chan##^^-!ErichVonKlinkerhoffen!-<twójstary>-|-Sarka-|-~GrzegorzBrzêczyszczykiewicz~-(*Sarka-zapa³ka*)-<...Afi,Rafi,Rafa³,Aha³...->>Sara,Trala,Prala,Lala<<-Drago-(SenorMiodek)-[Tsuku¶Moonka}-[Karol]-[DOMINLOLRZ¡DZI!]-Hê?JESZCZECZEGO!Hê?-[Karlos]-[gównapsiego,kulturam³odycz³owieku,i'mgod!]-[hejka,tupoxiu!]-<|Drago|>-{[aniepopoxer]}-[Amo¿eboxer?BM]-<[ja]>-[Inaka]-<[|DrAgo|]>-[InakaxD]><><im><><[Jakpoxertopoxer,albonawetMGY^Y]>-[Drago]-[AiyaEarendil,ElenionAncalima!]-[Kaze'azespami]-[PepePanDziobak]==dorawekLOL==<{=-nogaB-=}<>-[ja]-<ija!><--->[Teletubisiemówi±papa!]>{oraz_-_ja}>-|[Drago]|-[Draciel]>-|\";;plpl;;"/|-[_Spiritomb_]-[_K_O_J_O_T><(J*A)>[S_a_c_r_e_d_f_i_r_e]-<[LOL]><[SkejcikPr0^^]-(Zpowrotemszymbu¶15)-[Z|A|R|A|Z|A]-<:[POXER WAS HERE]:>-[hej faking bycz ! {Q³ue³y )]-<G³ubiejecie. Jeszczenieadminszymb.>-{tom( czteryczterypiêæ)}[Tompoprawnick! Szymb]-<Nie chce mi siê>-<Ale fajny wagonik >-<Wikel>-[[[[spiri]]]]]----[ANDRZEJ SONG]-----<{POXER WAS HERE AGAIN]>-
Wiek: 27 Do³±czy³: 31 Sie 2009 Posty: 805 Sk±d: Veilstone City
Kontakt:
Wys³any: 20 Marzec 11, 19:57
_=_]-|_Sara_|-|-_DOMINLOL_-'|-|_onix96_|-[Drago]-{_-Rafi77-_}-[_patryksan-]-[James18]-{_spiritomb_}-/Inaka-MT/-[Vabigoon]-<Drago>-|_kowalt_|<<Mati74316>>-|AutumnWinter_|-[{#Blue#}]-/:BarcaFan:\-{Drago}-!BarcaFan!-|Escallibur|-_DOMINLOL_-[_golem_]-:MoonkaxD:-|_XaroX_|-[Doma.aka.Moonka]-|Drago|-(_spiritomb_)-|szymbar15|-{spiritomb}-[Karanasukcesakainaka]<>RodzynekakaBlue<>**[spamer]MARON![/spamer]-[dupInaka]-[{spiritomb}]-<O>marker04<O>-[DOMINONO]-(Drago)-""Barcuuu¶!""-\Xillor/-|_krolwioski_|.{dorawek}.-((spiritomb))={Dx\|Durnytemat[xDMarcinek64Dx]Durnytemat|/xD}=-[Aniedurny-MT](,ashkeczup,)[ByakuraivelPatryksan}-*&!Barca!&*-=Drago=-^^##Blue-chan##^^-!ErichVonKlinkerhoffen!-<twójstary>-|-Sarka-|-~GrzegorzBrzêczyszczykiewicz~-(*Sarka-zapa³ka*)-<...Afi,Rafi,Rafa³,Aha³...->>Sara,Trala,Prala,Lala<<-Drago-(SenorMiodek)-[Tsuku¶Moonka}-[Karol]-[DOMINLOLRZ¡DZI!]-Hê?JESZCZECZEGO!Hê?-[Karlos]-[gównapsiego,kulturam³odycz³owieku,i'mgod!]-[hejka,tupoxiu!]-<|Drago|>-{[aniepopoxer]}-[Amo¿eboxer?BM]-<[ja]>-[Inaka]-<[|DrAgo|]>-[InakaxD]><><im><><[Jakpoxertopoxer,albonawetMGY^Y]>-[Drago]-[AiyaEarendil,ElenionAncalima!]-[Kaze'azespami]-[PepePanDziobak]==dorawekLOL==<{=-nogaB-=}<>-[ja]-<ija!><--->[Teletubisiemówi±papa!]>{oraz_-_ja}>-|[Drago]|-[Draciel]>-|\";;plpl;;"/|-[_Spiritomb_]-[_K_O_J_O_T><(J*A)>[S_a_c_r_e_d_f_i_r_e]-<[LOL]><[SkejcikPr0^^]-(Zpowrotemszymbu¶15)-[Z|A|R|A|Z|A]-<:[POXER WAS HERE]:>-[hej faking bycz ! {Q³ue³y )]-<G³ubiejecie. Jeszczenieadminszymb.>-{tom( czteryczterypiêæ)}[Tompoprawnick! Szymb]-<Nie chce mi siê>-<Ale fajny wagonik >-<Wikel>-[[[[spiri]]]]]----[ANDRZEJ SONG]-----<{POXER WAS HERE AGAIN]>-[{spirtomb wrote here}]-
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.