POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
28 Maj 12, 16:17
D¯ONAS BRADERS! Znaczy... eee... William Rinse!
Autor Wiadomo¶æ
Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 27 Grudzieñ 10, 17:17   D¯ONAS BRADERS! Znaczy... eee... William Rinse!

Ka¿dy dzieñ w Verdanturf Town zaczyna³ siê tak samo, od jaki¶ 2 miechów, ale jednak zawsze tak samo. A mianowicie:
Ludzie budz± siê tam z u¶miechem na twarzy, podchodz± do okien w pid¿amach, otwieraj± je pozwalaj±c przy okazji promykom s³oñca uderzyæ o ich blade twarze, w±chaj± te¿ przepiêkn± woñ kwiatów z pobliskiej plantacji... i nagle zaczyna siê koncert. Piêkna muzyka... taka niesamowita dla ciebie.. a taka ha³a¶liwa dla s±siadów, którzy jak na z³o¶æ s± pasjonatami i s³uchaj± wy³±cznie Beethovena, czy Bacha. Tylko pewien facet z do³u uwa¿a, ¿e wymiatacie... bo jak on to mówi: ,,Dobry Rock, nie jest z³y'' i zawsze, ale to zawsze, g³upio siê u¶miecha.
Ale wracaj±c.. a raczej id±c ju¿ w kierunku ,,¯ycia twojej kapeli'' od 2 miesiêcy mieszkacie w hotelu i dajecie koncerty domom starców w pobli¿u. Wasi s±siedzi zg³aszali was na policje ju¿ z 10,000,000 razy, ale wy nie zmieniali¶cie swojego zachowania, bo ¿aden paragraf nie zakazuje prób muzycznych pomiêdzy 10 rano, a 8 wieczorem. Jednak... ta rutyna, znaczy monotonno¶æ... chyba te s³owa znacz± to samo.. zaczynaj± wam, zespo³owi, przeszkadzaæ, dlatego coraz czê¶ciej zdarzaj± wam siê k³ótnie.. jak np. teraz.
- CO ZA GENIUSZ WSTAWI£ MOJE GACIE DO ZAMRA¯ALNIK!? - Krzyczy Tom z kuchni hotelowej, która bardziej przypomina³a ¶mietnisko.. ale to inna opowie¶æ.
- By³a umowa! Kto pierwszy za¶nie bêdzie ,,zamarzniêtymi gaciami''! - Odpowiada Savannah która najwidoczniej pamiêta³a co innego ni¿ reszta..
- NO TAK! ALE PIERWSZY ZASN¡ WILLI! - Ci±gnie Tom... swoj± drog± to ty pamiêtasz, ¿e ty wk³ada³e¶ gacie Savannah, Savannah pamiêta, ¿e cisn± do lodówki gacie Tom'a, a Tom, ¿e cisn± twoje... rozmowa na temat gaci! YAY! Rozmowa siê rozkrêca, czy mi siê wydaje?
----------------

A wiêc:
EQ:
4x PokeBall, 2x Potion, 6x Chesto Berry, 6x Oran Berry, Battonage, Odznaka Renger'a, Mundurek <3, Harmonijka ustna, Gitara Basowa

Poki:
1. Ralts
Zdolno¶ci: Trace
Natura: Niepos³uszny
P³eæ: I tak wypad³oby ci Male =.=
Ataki:
1. Growl
2. Confusion
3.
4.

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Ostatnio zmieniony przez Nenloth 28 Grudzieñ 10, 11:23, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 28 Grudzieñ 10, 11:29   

To dziewczyna... Ju¿ zrobi³em edity. Kocham byæ modem.
Uznaj±c, ¿e problem zosta³ b³yskawicznie rozwi±zany, opuszczam kuchniê szybkim krokiem, maj±c nadziejê na brak dalszej kontynuacji tej bezsensownej dyskusji. Oczywi¶cie, co siê sta³o dalej nikt nie wie, bo to co mówi³em, wymy¶li³em na poczekaniu. Ale co tam.
- Dobra. Chod¼cie dzieciaki, zrobimy sobie próbê, ¿eby siê wy¿yæ.
Mówi±c to zdanie do gard³a podesz³± mi ogromna gula. Przed oczami przelecia³y mi wszystkie sytuacje, które by³y zwi±zane z porwaniem moich rodziców przez ten beznadziejny zespó³, który i tak zniszczymy. Zaciskaj±c piê¶ci i zêby poganiam moich kolegów.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 29 Grudzieñ 10, 00:09   

Sorry, sk±d mia³em wiedzieæ? xP
Kolegów odnosi siê chyba do dwóch mê¿czyzn... co? =.=
--------------------------

Niby panowa³a cisza, ale ty dobrze wiedzia³e¶, ¿e taaaaaka cisza oznacza tylko i wy³±cznie poparcie! Zazwyczaj twojej propozycji, ale czasami te¿ Tom'a, bo Savannah rzadko siê wypowiada³a, a raczej wyg³asza³a swoje my¶li i uwagi. Dlatego te¿ nie zdziwi³o ciê, ¿e pierwszy z kuchni wyszed³ Tom, i zacz±³ wyg³aszaæ swoje... noo.. nawet trochê pysza³kowate teksty.
- Heh... swoj± drog± co takiemu si³aczowi jak Tomowi zrobi± zamro¿one gacie?! Twardy jest! Wytrzyma! Nie tak jak wy.. wy pewnie by¶cie odpadli od razu. - Mo¿e nie pysza³kowate, ale wkurzaj±ce w niektórych przypadkach, wylatuj± s³owa, z jego ust. Dodatkowo biedak zaczyna mówiæ o sobie w osobie 3... chyba jego EGO jest wiêksze ni¿ zwykle, boæ zaszkodzi³o mu zimno w kroczu. Jednak nie przeszkadza³o mu to w grze.. no mo¿e jednak myli³ lekko nuty, ale tak to gra³ jak zwykle, z reszt± jak Savannah... on te¿ gra³a, a ty nawet nie wiedzia³e¶, kiedy wysz³a z kuchni.

Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Nenloth 29 Grudzieñ 10, 15:50, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 11 Styczeñ 11, 10:29   

Dobrze, ¿e siê zorientowa³em.
- Nie wiem jak wy, ale ja idê siê trochê pobawiæ w Rangerowanie. Przy okazji co¶ pomy¶lê w sprawie nowych piosenek. Przecie¿ to ja jestem najbardziej muzykalny, prawda Tom?
Mia³o to byæ pewn± aluzj± do jego poprzednich gadek.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 14 Styczeñ 11, 14:20   

Nie czaje? ._."
----------

Tom... jakby trafiony piorunem... albo obuchem, zamar³ i tylko patrzy siê na ciebie, jakby¶ mu mamê porwa³.. czy co¶ takiego. Dodatkowo gdy ty idziesz w lewo - jego wzrok te¿, gdy ty idziesz w prawo - jego wzrok te¿, gdy idziesz do przodu - on robi zeza, a gdy do ty³u - on patrzy w przestrzeñ.
- TO JA JESTEM NAJLEPSZY! - Wrzeszczy jak opêtany, pora¿ony pr±dem i oparzony jednocze¶nie. - To ja wymiatam! Wy to jakie¶ leszcze, gdyby nie wielki TOM to dawno nawet koncertu by¶my nie dali! Ludzie chc± mnie! A nie wa.............. - Mówi³ Tom, a patelnia w rêkach Savannah... i wcale nie jest jej z tego powodu smutno.
- Przegrza³ siê ch³opak... idê po wafle do sklepu obok naszego hotelu, jakby kto¶ pyta³. - Mówi i znika... z patelni± za drzwiami.

Sygnatura użytkownika

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 8 Luty 11, 15:01   

- Dobra, spoko. - krzyczê za ni±.
Kurczê, ale by³a akcja. Chyba ostro oberwa³, skoro ma takiego siniora na czole. Mo¿e wypada³oby co¶ z nim zrobiæ, ¿eby nie le¿a³ tak na ¶rodku. Niepotrzebne nam zw³oki, które tylko toruj± korytarz.
Wzi±³em tego grubasa i przenios³em go na ma³± kanapkê, która mam nadziejê tam jest, drogi mistrzu. Kilka kroczków do lodówki, a konkretnie do zamra¿alnika, z którego zabra³em kostki lodu, wpakowa³em go do jakiego¶ woreczka i po³o¿y³em mu na g³owê, w miejsce w które nast±pi³o uderzenie.
Ja pierdzielê. Zachowujê siê jak dobra niañka, która troszczy siê o w³asne dziecko. Zbastuj!
Jako ¿e ten grubas zajmuje ca³± kanapê, to siadam na pod³odze i zaczynam sobie brzd±kaæ melodiê z dzieciñstwa, jakby kierowany tym, co robi³a mi mama gdy by³em ma³y.

Sygnatura użytkownika

Podziêkowania

POKECOLLECT FOREVER!

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 22 Maj 11, 22:20   

Pogubi³em siê trochê.. ale masz ju¿ odpis
---------------

Brzd±kasz i brzd±kasz, a piêkne melodie wylatuj± spot twoich d³oni, niczym chmary motyli. Mo¿na powiedzieæ, ¿e czu³by¶ siê jak na ³±ce, ale niestety ten zapaszek pude³ek po pizzy. Z jednej strony jest to zapach ser, który lubi ponad 50% spo³eczeñstwa, ale jednak je¶li chodzi o ³±kê... ³±ka + ser =/= relaks. Ale pomijaj±c te zapachy, wszystko jest wspania³e... cisza, a ty mo¿esz siê rozkoszowaæ twoj± twórczo¶ci±, ciep³o, a ty czujesz siê niczym w ciep³ych krajach, zimny wiaterek, a to jest wiêksze umilenie tego czasu. Podsumowuj±c: Jeste¶ niczym w niebie, piêkne melodie, piêkne warunki. I siê zapadaæ w tych melodiach jeszcze g³êbiej... tylko to zosta³o.
- £adnie grasz... - Us³ysza³e¶ g³os Savannah, która stoi przy futrynie drzwi od salonu i zjada powoli je wafla z opakowania, które jest niesamowicie wielkie jak na tak drobn± dziewczynê. Z pozoru, bo wy ju¿ wiecie, ¿e je¶li chodzi o wafle, to Savannah mog³aby je poch³aniaæ tonami dziennie. Niestety, lekarz jej zabroni³, bo zbytnio rani sobie gard³o. Taki smutny minus niesamowitego deseru - ... co to za melodia? Nigdy jej nie s³ysza³am... - Mówi prze³ykaj±c ostatnie resztki.. chyba ju¿ 3 wafla. Tak, Savannah nie ma równych je¶li chodzi o jedzenie wafli.. jest chyba od nich nawet uzale¿niona, ale to ju¿ niewa¿ne.

Sygnatura użytkownika

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 24 Maj 11, 08:43   

Trzeba bêdzie to jako¶ nied³ugo uporz±dkowaæ.
- Ta? - pytam, zerkaj±c na gitarê i lekko czerwieni±c siê - A nie, nic takiego. Takie ma³e bzdety, które mama pod¶piewywa³a mi jak by³em m³ody i boski. Ale to ju¿ nie te czasy. To ju¿ nie brzmi tak samo. - odstawi³em gitarê i skierowa³em siê do wyj¶cia.
Dopiero teraz spostrzeg³em, ¿e mój g³os podczas wypowiadania tych s³ów lekko zadr¿a³, a w oczach zrobi³o siê ciut wilgotno. Przypomnia³em sobie te s³odkie czasy, gdy mia³em jeszcze dwa ramienia, w których mo¿na siê wyp³akaæ.
- Smacznego. - rzuci³em ponurym g³osem wychodz±c.
Poszed³em daleko od domku, usiad³em na trawie i gapi±c siê w oddal zacz±³em p³akaæ. Zaczê³a siê chwila wspomnieñ. Jak to razem grali¶my w pi³kê, jak razem gotowali¶my obiady, te spotkania z dziadkami i te wszystkie piêkne rodzinne chwile... A teraz? To wszystko prys³o. Przez tych idiotów. Trzeba odbiæ moich starych. Bez nich to wszystko nie jest takie samo. Otar³em rêk± ³zy, wsta³em, zacisn±³em piê¶æ i wrzasn±³em na ca³y g³os:
- DORWÊ WAS, K****, DORWÊ WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sygnatura użytkownika

Podziêkowania

POKECOLLECT FOREVER!

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 6 Czerwiec 11, 23:03   

Yup, ale co? x.X
=============

Czas min±³, a raczej godzina minê³a niesamowicie szybko, to te¿ wp³ynê³o na to, ¿e szybko siê sta³± siê taka sytuacja, ¿e musia³e¶ ju¿ wróciæ do domu, a raczej mieszkania. Mo¿e jednak siê nie spieszyæ? Piêkna pogoda, s³oñce ¶wieci po oczach i to mooocno, bo strasznie piek± oczy. Z drugiej strony jest to do¶æ normalne, prawda? Wracaj±c. Wia³ lekki wiatr, nad tob± przelatywa³y Swablu, co by³o trochê dziwne... one nie wystêpuj± w tych regionach... znaczy... trochê bardziej na pó³noc.
- Hej! Tu jeste¶! - Us³ysza³e¶ jeden z najbardziej wkurzaj±cych d¼wiêków jakie mog³e¶ us³yszeæ. To by³ g³os Tom'a, który jak widaæ czu³ siê o wiele lepiej... ale ten guz... taki wielki - Wyszed³e¶ i nie by³o ciê ponad 3,5 godzin, a Savannah mnie wys³a³a
Ojej! Czy¿by Savannah siê o ciebie martwi³a? Hym? Hym? To by³oby pocieszenie, bo Tom to tylko lenistwo na sofie.
- Wiesz... mówi³a, ¿e nie chce straciæ cz³onka dru¿yny...
OJEJ! Ona naprawdê siê martwi³a!
- ... i ba³a siê te¿, ¿e straci dochody, a tym samym wafle...
Ym... zapomnij...

Sygnatura użytkownika

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 27 Czerwiec 11, 19:02   

- Ta jej poczciwa ¿ar³oczno¶æ mnie pora¿a...
O ile w ogóle mo¿na nazwaæ ¿ar³oczno¶æ poczciw±...
- Spoko, ju¿ wracam. Musia³em tylko przemy¶leæ kilka spraw. Uprzedzaj±c twoje pytanie- tak, doszed³em do pewnych wniosków. I ty mo¿esz mi pomóc w ich zrealizowaniu. Ale jeszcze nie teraz. - stwierdzam tajemniczym g³osem, aby wzbudziæ jak najwiêksz± ciekawo¶æ.
Nagle... Do g³owy wpada mi ta melodia... Ta upragniona, ta do której mo¿na napisaæ fantastyczne s³owa.
- JEST! - wrzeszczê i z dzik± satysfakcj± zaczynam biec do naszego mieszkanka, ca³y czas nuc±c ten kawa³ek.
Trzeba go jak najszybciej zapisaæ, ¿eby nie wypad³ z g³owy, a potem poszerzyæ liniê melodyczn±, napisaæ beat na perkusjê i dorobiæ do tego jakie¶ s³owa z przes³aniem. Taaaaak. Przepis na hicior. Oby tylko nie okaza³o siê, ¿e to jaki¶ cover, bo jeszcze siê wpakujemy w s±downictwo...

Sygnatura użytkownika

Podziêkowania

POKECOLLECT FOREVER!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: