wow ale mi pocisn±³e¶, ale s³oñce nie dochodzi do tej g³upiej chi¶nkiej planety pokemonów :pp
Po pierwsze pokemony powsta³y w Japonii
Po drugie s³oñce nie dochodzi do wielu miejsc na ziemi, na przyk³ad do twojego mózgu.
Po trzecie, we¼ daruj sobie ju¿ te szopki i zacznij siê zachowywaæ normalnie, bo mo¿esz mieæ z tego powodu nieprzyjemno¶ci.
Po czwarte... nie wszyscy tutaj to tzw. ,,Pokefani'' - Ja na przyk³ad nie mam z nimi nie wspólnego, no.. nie licz±c tego forum.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
pierdzielicie tyle wam powiem
99,9% poków nie jest wziêta z nik±d i s± to ca³kiem sensowne kalki mniej lub bardziej znanych zwierz±t,ro¶lin,przedmiotów, Czasami te¿ ludzi...
Nosepass i jego Evo to tzw.Magnetyt.Kamieñ o w³a¶ciwo¶ciach podobnych do magnezu który kiedy¶ by³ u¿ywany w kompasach. Mówi siê pozatym ¿e kamienne g³owy na Wyspach Wielkanocnych mia³y takie w³a¶ciwo¶ci (st±d wygl±d poków)
Slugma?to¿ to ¶limak zwyk³y...
wiele postów w tym temacie jest dziwna.Tak naprawdê nie ma dziwnych poków s± tylko takie które s± zaprojektowane jakby twórcy brali co¶ mocniejszego...A to ¿e im dalsze Generacje tym gorzej to tylko pokazuje ¿e s± tym zmêczeni i IMO lepiej by ju¿ V Generacja by³a t± ostatni±...
- Muurando (pies z nie ogolonymi w±sami )
- Pokabu (¶winio-ninja )
- Enbuoh (to pokemon czy piec samo grzewczy )
- Musharna (s³oñ pal±cy papierosa )
- Roopushin (pokemon+Pudzian=Roopushin )
- Purotooga (¯ó³wik Sami )
- Dasutodasu (kupa wiêksza od Muka )
- Kirikizan (Power Ranger normalnie)
- Goruugu (To Transformer, trzeba naprawiæ )
- Baffuron (Byk z Afro! Ratunku!)
- To g³upie trio legend co wygl±daj± na Zeusy
Sygnatura użytkownika
Jestem zago¿a³± fank± Pikacha i Eeveelucji! Ale jak chodzi o bohaterów to wygrywaj± Ash i Dawn! Lubie te¿ Bakugan, troche nawet bardziej ni¿ Pokemon <LOL> Obrazek nie jest z Pokemon, wiêc Sorry. Naprawde to jestem dziewczyn± ale na Avatarze mam CH£OPCA
To je¿. A ¿e je¿e przesypiaj± zimê i na wiosnê w wielu krajach prócz kwitn±cych kwiatków masz w lesie co 2 kroki je¿e to zrobili z niego taki pseudo-symbol wiosny :P
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.